Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Iohannis spune ca in Romania nu exista stat paralel: O inventie a celor care au probleme cu Justitia

Iohannis spune ca in Romania nu exista stat paralel: O inventie a celor care au probleme cu Justitia
Foto: Arhiva Ziare.com
Presedintele Klaus Iohannis considera ca in Romania nu exista stat paralel, iar cei care au venit cu aceasta formulare au probleme cu Justitia.

Mesajul sefului statului a fost transmis, marti, de Madalina Dobrovolschi, purtatorul sau de cuvant, ca raspuns la intrebarile jurnalistilor legate de acuzatiile lui Liviu Dragnea de ieri seara.

Dragnea insista ca e nevinovat: Dosarele sunt facute in beneficiul lui Iohannis. O sa isi inghita limba multi dintre cei care mint

"In Romania nu exista un stat paralel, aceasta formulare e o inventie a celor care au probleme cu Justitia", a spus Dobrovolschi.

Intrebata de presa daca seful statului considera ca Dragnea ar trebui sa demisioneze dupa noile acuzatii DNA, Dobrovolschi a raspuns: "Referitor la acest subiect, as face o singura precizare pe care cu totii o cunoastem, si anume ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste o justitie puternica si independenta, iar beneficiarul unei justitii puternice si independente este societatea".
Intrebata daca Iohannis a avut vreo discutie la telefon cu Liviu Dragnea dupa anuntul DNA de ieri, Dobrovolschi a replicat: "Nu voi face precizari. Daca ar fi existat o discutie oficiala, ar fi fost pe agenda publica si v-ar fi fost comunicata".

Dobrovolschi a refuzat sa comenteze si acuzatiile lui Dragnea la adresa sefului SPP.

Dragnea: Domnule Pahontu, nu mai incercati la niciun membru PSD sa-l convingeti sa aiba ganduri de marire!

Amintim ca DNA a declansat luni urmarirea penala pe numele lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum. DNA il acuza pe presedintele Camerei Deputatilor si al PSD de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase.
Citeste pe larg acuzatiile care i se aduc lui Liviu Dragnea. Iata si prima sa reactie, dar si ce scrie presa externa despre acest subiect.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 12:26
 Autor:Bogdana Boga

 Articol citit de 5187 ori

Citeste si: