Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Klaus Iohannis > presedinte
A   A   A

Iohannis s-a vazut miercuri cu Macron, Juncker si alti lideri europeni, la reuniunea Consiliului European (Galerie foto)

Iohannis s-a vazut miercuri cu Macron, Juncker si alti lideri europeni, la reuniunea Consiliului European (Galerie foto)
Foto: Administratia Prezidentiala
Presedintele Iohannis participa, miercuri seara, la reuniunea informala a Consiliului European de la Sofia, unde se va discuta si despre ultimele decizii controversate luate de presedintele american Donald Trump.

"Pe agenda reuniunii informale a Consiliului European de miercuri, 16 mai a.c., se afla subiecte care vizeaza domeniile digital, cercetare si inovare. In plus, pe fondul evolutiilor recente in plan international, se va discuta despre situatia privind retragerea Statelor Unite ale Americii din Planul Comun si Cuprinzator de Actiune (JCPOA), dar si despre decizia adoptata de SUA privind instituirea unor taxe vamale la importurile de otel si aluminiu", transmite Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.
Presedintele s-a intalnit cu aceasta ocazie si a discutat cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, presedintele CE, Jean-Claude Juncker, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, precum si cu alti inalti oficiali europeni.
Foto: Administratia Prezidentiala

Joi, presedintele Klaus Iohannis va participa la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest.

In cadrul reuniunii, sefii de stat si de guvern vor dezbate subiecte de interes comun, precum conectivitatea, securitatea si fenomenul migratiei.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 16 Mai 2018, ora 21:19

 Articol citit de 5268 ori

Citeste si: