Iohannis a avertizat PNL ca razboiul cu PSD nu s-a terminat: Veti guverna, dar nu ii subevaluati pe pesedisti!

Duminica, 13 Octombrie 2019, ora 18:32
4429 citiri
Iohannis a avertizat PNL ca razboiul cu PSD nu s-a terminat: Veti guverna, dar nu ii subevaluati pe pesedisti!
Foto: Facebook PNL

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis penelistilor, duminica, la Timisoara, ca vor "guverna cu un guvern de tranzitie", dar sa fie pregatiti si sa nu ii subevalueze pe pesedisti: "toti va vor ataca, sa nu credeti ca pesedistii vor ceda puterea usor".

"Da, veti guverna cu un guvern de tranzitie, toti va vor ataca, sa nu credeti ca pesedistii vor ceda puterea usor. Au inceput deja sa vehiculeze sperietori pesediste. Si pentru a demonta prima minciuna gogonata a PSD-istilor va spun voua, nu vor exista taieri de pensii si salarii. Vor urma si alte incercari pesediste, vor incerca sa boicoteze votarea noului Guvern, vor incerca sa mearga la CCR... Va spun aceste lucruri nu ca sa va speriati, nici nu as putea, va spun aceste lucruri ca sa fiti pregatiti sa ducem lupta mai departe, va spun aceste lucruri ca sa facem Romania normala", a incheiat seful statului.

Seful statului a mai spus, la intrunirea liberalilor din zona Vest, ca PNL si romanii sunt in razboi cu PSD care, din prima zi de mandat, a inceput "sa atace Romania si pe romani".

"Despre reconstructia unui stat se vorbeste dupa un razboi. Noi suntem in razboi, suntem in plin razboi cu PSD-ul. Dar de ce facem noi asta? De ce suntem noi in razboi cu PSD? Fiindca voi, liberalii, si cu mine suntem oameni ai pacii, ai constructiei, ai oamenilor care doresc sa dezvolte Romania", a mai spus Iohannis.

Acesta a explicat de ce s-a pornit razboiul cu PSD.

"De ce am intrat noi in razboi? Va amintiti cum a castigat PSD cu lapte si miere si din prima zi de mandat au inceput sa atace Romania si pe romani, au inceput cu justitia, ei gasca de penali, au inceput sa atace justitia din Romania. Si ne-am opus si voi si eu, dupa care au inceput sa atace toate sistemele mari din Romania, au inceput cu justitia, au inceput sa insurubeze neamuri si pretenari in invatamant, in sanatate, si nu s-au mai oprit, cum se zice la noi, nu a mai dat Sfantul sa se opreasca. Am ramas cu totii masca cand au inceput sa atace economia romaneasca, cand au inceput sa atace partenerii nostri, au inceput sa atace pe romani. Cineva trebuia sa spuna: <> si asta am facut noi, voi si cu mine", a mai spus seful statului.

Acesta a continuat: "De aceea suntem in razboi, fiindca cineva trebuie sa ia partea Romaniei si de aceea suntem in acest razboi si vom castiga acest razboi. Si am inceput bine. Ati vazut fetele lor la motiune? Ingropaciune, nu alta. Asa pateste cine se ia de roman".

Acesta le-a transmis din nou liberalilor sa nu subestimeze PSD.

"Va rog din suflet sa nu gresiti, sa nu subevaluati potentialul PSD, sa nu ii subevaluati pe pesedisti. PSD este in continuare un adversar puternic, PSD este adanc insurubat in structurile statului. ... Ei sunt adanc insurubati si sunt paraleli cu agenda romanilor sau chiar in contrasens cu romanii. Noi am reusit sa castigam cateva batalii importante, referendumul, europarlamentarele si acum motiunea. Razboiul nu s-a terminat. Urmeaza prezidentialele, localele si parlamentarele si eu imi doresc sa le castigam pe toate impreuna", a mai afirmat Iohannis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iohannis PNL guvern, #Iohannis razboi PSD , #presedinte