Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Suspendarea ca hotii
Joi, 14 Iunie 2018, ora 07:01
Ipoteza lansata de Eugen Nicolicea in privinta suspendarii "interruptus", ca sa zic asa, a presedintelui mi se pare in primul rand reprezentativa pentru mentalitatea nu numai a acestui personaj, ci...
14.06.2018, 15:43 -oranghutan :Pesedeii
sunt in stare de orice ca să-si atingă scopul - să poată fura cu legea in mană
14.06.2018, 14:04 - :Ma'am IED avusesi o strafulgerare abisala ...
Felicitari !
In fond, domnia lui Joahnnis a fost un "coitus interruptus".

Pusei Io cuvantul de care te sfiisi ...
14.06.2018, 10:50 -Camelian_Propinatiu_scriitor :Diminuarea fricii de justiţie
Diminuarea fricii de justitie prin subtierea codului penal generează un mod de gandire: ii dăm Suspendare cu suspendare.
14.06.2018, 10:30 -just_comment :Consstitutia este clara
Insa se poate interpune CCR in intregul proces, iar puterea incearca o reinterpretare a art 95 pct. 1 (presedintele poate fi suspendat dupa consultarea CCR, reinterpretat sub forma: presedintele este suspendat, este consultat CCR care da un aviz negativ, dupa care ... se suspenda procesul de suspendare; in interpretarea lor este intervalul nedecis pe care incearca sa-l foloseasca).
Adica interpretarea este ca suspendarea incepe cu votul parlamentului si continua spre referendum dupa o decizie pozitiva a CCR, interpretare evident abuziva a constitutiei (dar care poate fi "definitiva" prin decizie a unui actor implicat).
14.06.2018, 09:50 -lucian1700 :suspend
incercand sa inteleg nebunia actuala din Romania si ce se poate face pentru intrarea in normalitate a societatii constat ca principala problema este un partid mai exact conducerea acestuia cu reflexele sale absolut retrograde.Observ ca presedintele poate fi suspendat destul de usor desi mai degraba nu a facut mai nimic injust neconstitutional pentru ca vrea un lider de partid,guvernele pica ca popicele pentru ca vrea conducerea unui partid ,parlamentul este sugrumat prin introducerea in proportie de 80% pe listele electorale a nulitatilor si penalilor controlabili de catre lidershipul partidului animtit institutiile importante ale statului sunt influentate subordonate chiar deturnate de la scopul lor de catre un partid care are ca scop orice altceva dar nu normalitatea sec.XXI.O situatie complicata necesita o solutie pe masura sau una foarte simpla'' De ce nu ar avea dreptul poporul roman sa desfiinteze evental sa suspende un partid prin referendum?O revizuire a Constitutiei in acest sens ar fi necesara,Desi pare la o prima impresie ceva radical chiar antidemocratic totusi daca faci un exercitiu de IMAGINE ---) ce efect benefic sa poti sa dai cartonas rosu ce detensionare sociala ar genera, in interiorul partidului o sansa de reinnore .Evident ca referendumul ar trebui foarte clar reglementat ca sa nu poata fi deturnat de la scopul lui cum a facut Basescu .Evident rezultatul sa fie obligatoriu general.cu termen de aplicare samd.
14.06.2018, 09:47 -ggPushy :Evolutie, Involutie, Revolutie,etc. Regresul ca FORTA suprema in RO!
Hi!

In Chimie se studiaza tipurile de legaturi chimice intre atomi , molecule, energiile de activare, vitezele de reactie, entalpiile de reactie, etc. mergandu-se pana la ultimul nivel superior , al celulei care constituie "caramida " fundamentala a vietii , asa cum atomul e "caramida " fundamentala a Materiei , divizat si el in particule fundamentale pana la nivel de String conform ultimelor descoperiri, aceasta tinand de Fizica , toata stiinta fiind "impresurata","impregnata " de ceva si mai Esential , Fundamental : Matematica cu Numarele, Ecuatiile ce le descriu. Se spune "caramida " fundamentala in Societate e Familei, intr-un Partid sunt Membrii sai si tot asa. Adica lumea e studiata SISTEMIC si Sistematizat, analitic, filozofic, juridic, istoric, etic, religios chiar,.etc. Asa-i in lumea reala. Dar in cea Politica,la fel de reala dar si imaginara fiind impregnata mai mult sau mai putin de PROPAGANDA e greu sa discerni intre ADEVAR si MINCIUNA , intre Obiect si Imagine, etc. Iti trebuie Inteligenta, Intelepciune nu numai Informatie si Logica si evident sa nu fi "adus" , ca atunci esti lipsit de vointa (WILL la Schopenhauer, Lumea ca Vointa si Reprezentare) si gandire, liberul arbitru, libertate. Si cand NU ai libertate NU ai nimic , chiar daca material , biologic poti supravietui.

Drumul pe care a pornit Propaganda PSD e dezastruos pentru tara, probabil ca intr-un final va fi dezastruos si pentru ei, nu stim, dar pentru aceasta nefericta tara , garantat este.
Si totul pleaca de la un Sistem, cel Juridic , care isi gaseste antecedentul in CONSTITUTIE si LEGE ce sunt atat de rau intocmite si stim de ce , au avut grija Iliescu si Iorgovan de aceasta si pentru motivele de grup, FSN , CFSN , etc. Adica trecerea proprietatilor si activelor fostului PCR catre FSN ce a avut ca ultima destinatie PSD , mostenitorul legal si ideologic , material al PCR.

Si a fost posibil pentru ca AU EXISTAT NENUMARATE LEGATURI INTRE NOMENCLATURISTII PCR ce au existat si rezistat si dupa disparitia PCR. Au fost preluate in final prin diverse forme de transformare, tranzitie de PSD.

Si cum vedeti pana la urma e vorba de legaturi. Ca-n CHIMIE! De Forte! Ca-n FIZICA! De calcul , ca-n Matematica, ce profit rezulta pentru NeoComunisti in urma Marelui Jaf desfasurat? Ceva de genu acesta ...

LEGATURI PERICULOASE, si nu evorba de roman , ci de Realitatea NeoComunista , Dictatura PSD /Dragnea. Pentru ca am ajuns in ultima faza a sistemelor totalitare, absolutiste. E mai mult decat RESTAURATIA COMUNISTA , e Dictatura Personala a lui Dragnea. NC poate fi multumit, are urmas ...Dragnea are nenumarate conexiuni,legaturi cu toti stabii din primarii (atomii) , cu cei din Judete , baronii (molecule) , cu cei de la varf (celule) sfarsind cu "corpul" PSD ,"fiinta" PSD ce devoreaza Romania.

DAR ANTICOPRII TREBUIE SA LUPTE, nu au alta misie si pentru a castiga lupta trebuie sa fie eficienti si suficienti de multi.
Cam despre asta-i vorba ...

gg
14.06.2018, 08:08 -t1966 :PSD controleaza CCR
de ce ar respecta o decizie CCR, data de un detasament politic aflat sub papucul PSD care ingradeste in mod evident separatia puterilor in stat. Constitutia este mai nou rastalmacita si reinterpretata iar deciziile CCR sunt optionale pt cei de la putere mai putin se pare pt presedinte. Ca sa nu mai vorbim de cum am ajuns aici, mizerii date ca si dezvaluiri si anchete jurnalistice la Antena 3 devenit spatiul public pt lumea PSD. Foarte bine ca au existat protocoale, care din pacate nu au dus pana la urma cu arestarea tovarasului Dragnea
14.06.2018, 07:52 -padrone :Dragi ro vine urgia: usl n-a murit iar pcr tocmai a inviat; cu sau
fara suspendare, ca hotii, scenariul demolator al lui 2012 se repeta in fata si cu participarea unei tari agonizante, din grija partidului stat, desigur. Insotita de acceptarea neexprimata a tuturor, bineinteles.
Psd vrea si poate sa legifereze orice inclusiv hotia legala de partid, iar restul politicienilor si oficialilor genereos renumerati, de politica demo, intra cuminte in siajul credintei populare si traditionale ca doar asa merge treaba in RO: fura ei da nu murim nici noi, chiar cu specificatia ca ne putem descurca aproape onorabil si profitaros 110%, procentul cu care useleu a denaturat normalitatea si a suprimat moralitatea.
Nu mai tarziu de ieri guvernu 20-20 a legiferat ca mai marii justitiei beneficiaza de o mita absolut cinstita din partea statului; platita bineinteles de toti.
Undeva mai in trecutul apropiat, acelasi guvern de orientare pesedista a decis ca economia duduie iar fiscalitatea cere o noua revolutie: masura care s-a implementat la foc automat si a generat decat bunastare si siguranta in portofoliul politicienilor; societatea a reactionat previzibil, adica a acceptat fara sa cracneasca deoarece asta e democratia damboviteana. Punct.
Incep sa fiu convins ca chiar ne meritam soarta: urgia rosie caracterizata prin obedienta, duplicitarism si egoism la maxim, s-a impregnat in adn-ul nostru oficial in comunism; iar daca privim inainte de comunisti, progresismul si modernismul timpului a fost groaznic blamat de vectorul supravietuitor national fara discernamant al omului convins ca el Insusi, pe persoana fizica care este, daca nu se simte buricul universului, atunci nu mai este nimic de facut. Poate decat de discutat, pe ici, pe colo, asa ca sa fie da sa nu se schimbe nimic.
Exact ca-n prezent, nu vedeti ?
Iar daca vedeti, mai este ceva de facut ?
14.06.2018, 07:02 -Fante :Tema pentru acasa
Scrie, mai femeie, si tu ceva despre ceva care sa indrepte lucrurile; despre anomaliile din justitie, cu procurori si judecatori corupti, despre presedintele care se implica ilegal in politica, facind ceea ce opzitia politica nu este in stare. Scrie despre exemplul pe care-l da presedintele tarii, cetatenilor ei, gest iresponsabil, de a ignora o lege care este buna sau rea, dar care lege ramine. Scrie ca nu presedintele ii face pe hoti ,,penali", ci justitia. Scrie despre incapacitatea celui din fruntea tarii si a stafului sau de a-si indeplini misiunea, in spiritul legii si al moralei, de a ordona viata politica, chemind partidele la discutii pentru a le arata sensul politicii, al mersului, de care are nevoie Romania. Mai scrie ca s-a ajuns unde sintem din cauza justitiei manipulate, cum a vrut fiecare conducator, ca ea s-a pretat la compromisuri, ca nu si-a indeplinit datoria prin a da sentinte oneste si la timp si nu tot aminind solutii functie de interesele unuia sau altuia, distrugind destine ori favorizind generalizarea hotiei si rapacitatea ca mod de viata pentru mai marii momentului. Fa munca de teren, informeaza-te, stai de vorba cu oamenii..., fii onesta cu tine insati in demersurile in care te angajezi. Offf!!! Ajunge. Simplu spus, vreau sa ca e posibil sa se construiasca ceva si prin cuvint scris sau rostit. Iar matale, doamna Ioana, citindu-te... de la inceputuri, intelegindu-ti meandrele profesiei, scriu sincer, ai nevoie de un asemenea indemn.
Comentariu inadecvat
14.06.2018, 08:17 -I_Deleanu :Comentariul de la 3:55 este referitor postarea,
":))))) Haide-ti,ca m-ati distrat....." (copilul, 14.06.2018, 06:49)
Comentariu inadecvat
14.06.2018, 07:47 -I_Deleanu :Nu subestimati pe Sica
El stie sa-i zica din mandolina, dar la fel de bine si la organ (orga). Cred ca bungheste la fel de bine la tambal si este iscusit si la manele.

Luigi menestrel, dar, in politica romaneasca, el este eminenta cenusie care pune presedinti la partide (Crin, Werner) prin discursuri cu o retorica impecabila, sigura de sine, cu un aplomb de neegalat. Lui Crin i-a dat bilet de voie ori cand i s-a dat ordin de catre unii mai mari decat el , fiecare nas isi are nasu'.

Cine pune presedinti de partide si tara, poate la fel de bine sa puna regi, mai ales ca are un aliat in ..... PSD-ul care nu umbla cu fofarlica (sunt parsivi cu doua fete, ori ipocriti) cum sunt cei de dreapta (PNL+PDL) .... ca si ca d-na Dogioiu, "sunt pentru monarhist.... 'trebuia ca' regele sa fi fost instalat in "89 pe tron, .... acum este "inoportuna" monarhia (?!?).

Nu numai PSD-ul este pentru monarhie (asa cum partidul socialist din Spania este) dar Sica in secret este prietenul lui Calin P-T un alt monarshist pur sange. Numai hahalerele peneliste - activistii netrecuti la Tariceanu si pedelistii basisti au teama de monarhie ..... pentru ca ei sunt una cu casta cotroceana detinatoarea puterii de cap al statului (de administratie prezidentiala) si nu vor sa o scape prin venirea unui monarh care ar impune un regulament modern inspirat din statutele regale ale tarilor de succes (Japonia, MB, Suedia Norvegia, Belgia).

Daaaaaaa, Sica fara de frica va pune si regi, nu numai presedinti in sus, in jos (suspendati ca Basescu, repus prin contraordin de la impartii mai mari si mai tari).

Ca sa-si atinga scopul, Sica impinge pe cel pus de el la fapte care ii vor fi puse in carca pentru a cadea.

Eu, unul sunt un fan al lui Sica. El "sare" pentru ce stie el nu pentru hastagii natangi de pe trotuar. Asa a sarit si la ultimele alegeri prezidentiale ..... pentru schimbare de el stiuta. Va amintiti cum a luat Antena 3 pe nepregatite. Acum Antena 3 este ametita, nu stie ce face cu adevarat. Sica, cine ?
14.06.2018, 03:21 -Te-o :Nu cred ca dragnea se va sinucide incercand sa supende presedintele!
Lasand la o parte pe maimutoiul de serviciu al mafiei,pardon,"coalitiei"Nicolicea(a propos,cand ii vad mutra schimonosita,nu mai simt nevoia sa merg la zoo!)o incercare de demitere prin suspendare,va esua asigurand dlui Iohanis al doilea mandat!
Mai mult,va fi a treia incercare de lovitura de stat parlamentara prin suspendarea neconstitutionala a presedintelui Romaniei,desi actuala CCR ,devenita oficina antinationala a mafiei PSD-ALDE-UDMR ,va declara "constituionala" suspendarea,care va esua la referendum!
In mod sigur ,desi Constitutia schioapa ,a lui Iorgovan ,nu prevede,alegeri parlamentare anticipate in astfel de caz,furia populara le va impune!
dragnea ,ca sa scape de puscaria bine meritata,vrea sa dea foc la tara,dar nu este destul de inteligent sa prevada ca se va incinera singur!Toe
PS.Iohannis are o polita de platit romanilor,cand PNL traia in concubinaj cu mafia PSD,sub umbrela USL si a participat la a doua lovitura de stat parlamentara contra parintelui statului de drept si independentei justitiei,presedintele Traian Basescu!
14.06.2018, 03:55 -I_Deleanu :Nu cred ca dragnea se va sinucide incercand sa supende presedintele!
Presupenere foarte realista .

"Je suis Teo ", carevasazica, cred acelasi lucru, .... ca Dragnea stie sa foloseasca oportunitatile si sa castige politc chiar mai mult, ....desi detine un capital enorm.
Lui Dragnea, ii vine ca o manusa avantjul unui adversar politic care incalca g r o s o l a n constitutia.

Oricum, numai Monarhia Salveaza Romania. Cap al statului, presedinte este este a paria continuu pe un cal mort .... Galeria de presedinti, suita de la 30 Decembrie 1947 este edificatoare: Groza, Dej, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu (doar Silvia il mai sustine din toata galeria de **** ), Johannis (el, himself, a recunoscut ca nu este decat un "politruc" (vezi dEX).

Charles ..... Carol al II-lea al Romaniei, ce-ati zice ?
14.06.2018, 18:23 - :Regalitatea in Romania ...
... va produce o Camarila Regala si mai a dreacu' decat aia a lui Carol Caraiman.

Ar trebui first, o "curatare a merelor putrede din cos".
Le imput pe alalalte ...

Ori asta prespupune obligatoriu :

- J'de mii de executii

- Meditatie - inainte de faptuire - asupra zicerii lui Arhimede :

"Dati-mi un Punct de Srpijin" si rastorn Pamantul !"
14.06.2018, 07:46 -Hastalavista :tot Johannis a zis ca "fara PENALI la guvern"
asa ca poti sa te uiti si tu in (vezi dEX) ce sunt Condemnati Penali!
daca tot ai dEX in mana poate il freci sa dai si de "Rromi si Maneliști" poate te DESCOPERI singur ce esti!
14.06.2018, 06:47 -copilul ::))))) Haide-ti,ca m-ati distrat,cu Charles rege !
....totusi,ar fi o solutie acceptabila,numai daca si-ar casti ga regatul,....adica,sa mearga la Cotroceni,sa ia de urechi "shifonierul" ala imbracat si sa-l zvarle afara,ca un adevarat englez....
14.06.2018, 00:39 -wert :lui Draknea nu ii e frica de romani?
am impresia ca lui Draknea i-au plecat mintile cu sorcova...

pai daca el crede ca romanii vor sta sa aplaude ce-i mai trece infractorului prin cap, eu zic ca mustaciosul are locul asigurat langa Ceausescu.

nu ca presedinte evident, ci la Ghencea militar...

ps. nu e bine sa astepti sa explodeze mamaliga, s-ar putea sa te razgandesti si sa nu se mai poata! odata tavalugul plecat ajungem la programele de stiri de pe tot globul...
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  
Confidentialitate  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor