Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Klaus Iohannis > Carmen Iohannis
A   A   A

Carmen Iohannis, citata la Parchetul General in dosarul caselor de la Sibiu

Carmen Iohannis, citata la Parchetul General in dosarul caselor de la Sibiu
Foto: Arhiva Facebook/ Carmen Iohannis
Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost citata la Parchetul General, joi, 15 noiembrie.

Aceasta trebuie sa se prezinte la Parchet, in dosarul caselor de la Sibiu, potrivit unor reprezentanti ai Parchetului citati de Mediafax. Carmen Iohannis a fost citata in calitate de martor.

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au deschis acest dosar ca urmare a unei plangeri depuse de o publicatie online impotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucsa, si a sotilor Carmen si Klaus Iohannis.

Sesizarea a fost depusa in legatura cu modul prin care cuplul prezidential a intrat, incepand cu 1999, in posesia a doua imobile in centrul Sibiului. Acestea apartineau statului roman, fiind administrate de Primaria Sibiului, care a fost condusa de Klaus Iohannis in perioada iulie 2000 - noiembrie 2014.
Amintim ca aceste fapte au mai fost investigate, in mai multe dosare, in ultimii 15 ani, insa toate cauzele penale au fost inchise.

Citeste si:
Teodorovici, despre casa pierduta de Iohannis in instanta: Ministerul Justitiei spune ca notarul a procedat corectIohannis a pierdut definitiv in instanta casa din centrul Sibiului UPDATE Ce spune presedinteleCum a esuat atacul lui Dragnea la adresa lui Iohannis pe tema casei din Sibiu. Fiscul: Statul nu este proprietarul imobilului
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 13:27

 Articol citit de 2848 ori

Citeste si: