Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Kelemen Hunor > UDMR
A   A   A

Kelemen Hunor spune ca s-a enervat cand a fost emisa OUG 7: Eu nu am vazut o explicatie rationala

Kelemen Hunor spune ca s-a enervat cand a fost emisa OUG 7: Eu nu am vazut o explicatie rationala
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca s-a enervat cand a fost emisa OUG 7 pentru ca, un an si jumatate, in Parlament, a sustinut Legile justitiei cu constiinta impacata si fara dorinta de a bloca lupta anticoruptie.

Kelemen Hunor spune ca nu a vazut o explicatie rationala pentru adoptarea ordonantei si a inteles si mai putin demersul odata cu adoptarea unui act normativ prin care a fost modificata OUG 7. "Exista, se vede, o oarecare graba, nesiguranta in gandire, care nu are o sustinere argumentata in aceasta zona", a spus Kelemen Hunor.

"Pe mine m-a enervat un pic, dar in politica nu poti sa te enervezi in orice moment, m-a suparat un pic, m-a luat prin surprindere, ca sa fiu mai elegant in exprimare, OUG 7 si e o problema", a declarat, marti seara, la Digi 24, Kelemen Hunor.
Acesta a explicat ca a sustinut in Parlament adoptarea Legilor justitiei, cu constiinta impacata si fara dorinta de a bloca lupta anticoruptie.

"Ne-am trezit cu Ordonanta 7 care, de fapt, intoarce tot ce am facut un an si jumatate. Si Timmermans si oricine care se uita la aceasta ordonanta de urgenta poate sa spuna, totusi, ce se intampla, ce s-a schimbat in cateva zile, in cateva saptamani? Trebuie sa explicati rational. Eu nu am vazut o explicatie rationala, mai ales ca apoi a venit o alta ordonanta de urgenta, prin care s-a pus aproape totul la loc in faza de dinaintea aprobarii Ordonantei 7", a mai spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a afirmat ca "exista, se vede, o oarecare graba, nesiguranta in gandire, care nu are o sustinere argumentata, rationala in aceasta zona".
Acesta a precizat din nou ca UDMR va vota motiunea simpla depusa impotriva ministrului Justitiei.

Citeste si:
Surprizele din ordonanta care modifica OUG 7: Doua articole noi care vizeaza intarirea sectiei Adinei FloreaPrevederile nocive care au ramas in OUG 7/2019, dupa modificarile propuse de Tudorel Toader
Facebook ShareTweet
 Marti, 12 Martie 2019, ora 22:26

 Articol citit de 2054 ori

Citeste si: