Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Kelemen Hunor > presedinte UDMR
A   A   A

Kelemen Hunor: Nu anticipatele ne lipsesc, ci responsabilitatea Opozitiei de a guverna

Kelemen Hunor: Nu anticipatele ne lipsesc, ci responsabilitatea Opozitiei de a guverna
Foto: Arhiva Facebook/Kelemen Hunor
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca in acest moment lipseste "responsabilitatea opozitiei de a guverna" si nu alegerile anticipate.

"In acest moment nu alegerile anticipate parlamentare ne lipsesc, ci determinarea, responsabilitatea Opozitiei de a guverna, daca pica actualul guvern. Mai intai opozitia trebuie sa vrea cu adevarat sa pice guvernul, dupa care, in caz de reusita, trebuie sa vrea sa guverneze", a declarat Kelemen Hunor, la Adevarul Live.

Liderul Uniunii a reiterat ideea ca Opozitia ar fi trebuit sa depuna motiunea de cenzura de saptamana trecuta, pentru a arata ca doreste sa darame Guvernul.

"Eu as fi vrut sa fie depusa motiunea de cenzura saptamana trecuta, nu peste doua saptamani. (...) Daca vine premierul si trece restructurarea guvernului cu 233 de voturi, atunci nu mai exista nicio sansa sa depui motiunea de cenzura. (...) Va rade toata lumea de tine ca nici macar nu ai depus acea motiune. Si mai inseamna ca ai facut calcule destul de stupide. (...) Nimeni nu te va crede ca intr-adevar vrei sa darami Guvernul", a mai aratat Kelemen Hunor.
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea Democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie.

El a precizat ca actuala situatie politica trebuie rezolvata cat mai repede, intrucat Romania risca sa piarda increderea partenerilor internationali, inclusiv a partenerilor financiari si a dat exemplul faptului ca tara noastra se imprumuta cu dobanzi mult mai mari decat alte tari.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 19:04

 Articol citit de 1414 ori

Citeste si: