Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Jocuri > jocuri pc
A   A   A

Privind acest documentar vei sti de ce gaming-ul a devenit atat de important

Privind acest documentar vei sti de ce gaming-ul a devenit atat de important
Cat de departe trebuie sa mergi pentru a deveni un gamer profesionist? Cate minute, ore si nopti trebuie sa dedici unui joc, pentru a deveni printre cei mai buni. Nu in ultimul rand, cat de mult conteaza echiparea tehnica, atat perifericele, cat si calculatorul, in atingerea performantei recunoscute la nivel mondial? Documentarul "Free to Play" ofera raspunsul pe care il cautai.

Departe de reflectoarele marilor arene, adolescenti din toata lumea ocupa un scaun si exerseaza zilnic cu mouse-ul si tastatura.

La prima vedere, nu este la fel de palpitant precum o finala de Champions League sau un meci de tenis de 4-5 ore.

Nu exista audienta, nici reflectoare, nici un public care sa te sustina frenetic. Nici macar premii pe care sa le castigi dupa ce ti-ai doborat adversarul.
Din fericire, adolescentii care exerseaza suficient de mult ajung sa ia parte la competitii internationale, iar documentarul "Free to Play" urmareste povestea a celor mai buni jucatori de Dota din lume.

Ce au toti in comun? Pasiunea, dedicarea, sacrificiul si participarea la cea mai mare competitie - The International.

"FREE TO PLAY is a feature-length documentary that follows three professional gamers from around the world as they compete for a million dollar prize in the first Dota 2 International Tournament. In recent years, E Sports has surged in popularity to become one of the most widely practiced forms of competitive sport today. A million dollar tournament changed the landscape of the gaming world and for those elite players at the top of their craft, nothing would ever be the same again. Produced by Valve, the film documents the challenges and sacrifices required of players to compete at the highest level."
La fel ca orice sport popular la nivel mondial, e-gaming-ul urmeaza aceeasi reteta apreciata in special de publicul masculin.

O echipa se foloseste de unelte si strategii pentru a invinge adversari. Este evolutia actului mult mai periculos al razboiului, adaptat insa la un secol in care pacea este cautata tot mai frecvent.

Dominarea adversarului duce automat la aparitia eroilor. Talentati, determinati si pasionati, acestia capata popularitate si, prin extensie, atentia brand-urilor implicate in industria de gaming.

Astfel, jucatorii pot castiga sume de bani din sponsorizari, din contracte de publicitate si in urma clasarilor pe pozitii superioare la campionate precum The International.

Ceea ce trebuie retinut este ca drumul spre succes nu este usor sau scurt. Pe langa echipamentele de gaming specifice (vezi aici accesoriile Cooler Master), iti trebuie pasiune, dedicare, sacrificiu si sa ai disponibilitatea de a participa la competitii locale si internationale.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 11:33
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 288 ori

Citeste si: