Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Jocuri > jocuri pc
A   A   A

Jocuri care au prevazut viitorul, de la Putin la situatia din Coreea de Nord

Jocuri care au prevazut viitorul, de la Putin la situatia din Coreea de Nord
Foto: Captura YouTube
De la prezicerea razboiului din Georgia si pana la domnia lui Kim Jong-un, aceste jocuri video prezic destul de bine evenimentele din lumea reala.

Viitorul preconizat de jocurile video nu este niciodata unul bun. Majoritatea tarilor se afla in razboi cu altele, intr-un peisaj apocaliptic sau, si mai rau, lumea e inrobita de roboti sau extraterestri, iar drepturile noastre sunt limitate in fata progreselor tehnologice.

Cine ar vrea sa se intample asa ceva? Nimeni, evident, dar asta nu inseamna ca jocurile video nu sunt bune in prezicerea viitorului.

Bine, lucrurile nu se intampla la fel ca in lumea virtuala, dar au existat momente in care lucrurile si evenimentele din jocurile video au avut loc si in lumea reala, ceea ce e putin ciudat.
Daca ai sta ani de zile sa-ti faci mii si mii de filme despre cum o sa arate un eveniment si, implicit, viitorul, e foarte probabil ca unul din ele sa se nimereasca. E un fel de alba-neagra, doar ca te sperie, nu te bucura.

Ei bine, exista multe astfel de jocuri video care fac o conexiune cu evenimentele petrecute dupa ce acestea s-au lansat, dar aceste zece jocuri video parca prezic in detaliu unele dintre cele mai importante evenimente si situatii din ultimii ani.

Vezi VIDEO aici cu jocuri care au prevazut viitorul!
Facebook ShareTweet
 Luni, 11 Decembrie 2017, ora 21:53
 Autor:PLAYTECH

 Articol citit de 3243 ori

Citeste si: