Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
27 / 41 stiri
<>
A   A   A

Jocul care pune Internetul pe jar. Mii de oameni au cheltuit bani pentru pisici virtuale

Jocul care pune Internetul pe jar. Mii de oameni au cheltuit bani pentru pisici virtuale
Daca credeai ca pe final de 2017 nu te mai poate uimi nimic, afla ca nu e asa. Oamenii au cheltuit mai mult de un milion de dolari pentru a cumpara pisici virtuale, scriu cei de la Playtech.
Lansat pe 28 noiembrie, CryptoKitties este, in esenta, o versiune digitala a cartilor Pokemon, dar bazata pe Ethereum (criptomoneda alternativa la Bitcoin). Jocul CryptoKitties reprezinta cea mai recenta excursie in lumea monedelor digitale.

Mai mult, oamenii cheltuiesc sume nebune de bani reali in joc. Pana in prezent, adica in mai putin de o saptamana, au fost tranzactionati 1,3 milioane de dolari pe pisici multiple care se vand cu 50 ETH (aproximativ 23.000 de dolari). Acest site urmareste cele mai mari achizitii efectuate pana in prezent intr-un joc. Si, la fel ca orice senzatie virala, preturile cresc rapid.

Vezi cum a ajuns jocul acesta sa stranga o avere!

Esti pasionat de cumparaturile online? Atunci e momentul sa descoperi si tu adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine rapid pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Este primul credit pentru care nu trebuie sa treci deloc pe la banca! Iar banii iti intra in cont in doar cateva minute. Asta da breaking news! Afla mai multe.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 19:12
 Sursa:Ziare.com
 Autor:PLAYTECH

 Articol citit de 2551 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor