Gaming: Top 7 cele mai dorite jocuri de Craciun in 2018

Advertorial
Luni, 22 Octombrie 2018, ora 17:30
46998 citiri
Gaming: Top 7 cele mai dorite jocuri de Craciun in 2018

Gaming -ul este intotdeauna un prilej bun de relaxare, evadare din cotidian si exersare a concentrarii. De Craciun rezervati-va timp pentru o partida satisfacatoare de pc gaming si asigurati-va din timp ca tineti in apropierea bradului cele mai interesante jocuri pc.

Craciunul se apropie cu pasi repezi si deja pluteste in aer euforia legata de cea mai importanta sarbatoare din an. Pomul de Craciun, decoratiunile, cadourile, mesele in familie si muzica veche, toate contribuie la crearea unui stari de spirit aparte. Cum sa ramai indiferent cand toate aceste peisaje colorate si vii te inconjoara?

De Craciun unele persoane prefera sa vizioneze multe filme de Craciun, altii (mai putini la numar) prefera sa abordeze jocurile de iarna in aer liber. O categorie aparte asteapta cu nerabdare timpul mai liber din preajma sarbatorilor de iarna pentru a da frau liber pasiunii pentru gaming si video games. Desigur, cu ajutorul familiei si a prietenilor.

Prin urmare, in timp ce va bucurati de toate frumusetile pe care le aduce cu sine o binemeritata vacanta, va recomandam sa extindeti spiritul de sarbatoare si sa explorati lista celor mai interesante jocuri de Craciun 2018.

Cititi comentariile noastre pentru a afla informatii suplimentare despre jocuri pc si simtiti-va liber sa alegeti dupa propriile dorinte - gaming mice, gaming headsets, jocuri pc, accesorii si periferice de jocuri.

Video games: cerinte de sistem

Jocurile pe calculator sunt cea mai la indemana cale spre experiente distractive notabile. Pentru a putea rula jocuri pc noi, optimizate si complexe asigurati-va ca aveti un calculator sau laptop de gaming bine echipat cu procesor cu 2 sau chiar 4 nuclee (multi-threads), minim 8 - 16 GB RAM si o placa grafica performanta. O placa video 4GB vRAM este esentiala daca vreti sa abordati pc gaming de actiune, viteza sau shooting.

Competitive Gaming-ul 4K este destul de complicat pentru ca necesita si mai multa putere de procesare grafica. GTX 1080 sau noul lansat RTX 2080 ar putea funnctiona perfect pe o calitate a imaginii Ultra HD la 60 cadre pe secunda.

Daca sunteti pregatit din punct de vedere hardware (gaming mouse, boxe portabile, gaming laptop sau sisteme pc sau desktop pc de gaming, ochelari vr, gaming keyboards, scaune gaming, casti gaming) va invitam sa consultati mai departe lista cu jocuri recomandate pentru Craciun 2018.

1. Video game Doom

Prezentare generala:

Lansat pe 13 mai 2016

Gen: Actiune, Shooting

Tema: Science-fiction

Destinat: gamerilor peste 18 ani

Moduri de joc: single sau multi player

Cat dureaza: 13 ore pentru a parcurge povestea principala a unui singur jucator; peste 13 ore pentru a finaliza povestea si alte misiuni secundare.

Doom este un joc de shooting science-fiction horror care a fost prima data lansat in 2016 pentru calculatoarele cu Windows, pentru Xbox One si pentru PlayStation4. A fost dezvoltat de idSoftware si este considerat un reboot al serialului Doom. Doom (2016) este cel de-al patrulea joc de ansamblu din seria principala si vine dupa o pauza de 10 ani, atunci cand a fost lansat Doom 3 in anul 2004.

Asa cum se intampla in video game-ul clasic Doom, jucatorii intra in pielea unui personaj marin fara nume, care de-a lungul anilor a devenit cunoscut pur si simplu ca si Doom in randul fanilor seriei.

Oarecum similar cu originalul, Doom (2016), personajul Doom a fost trimis sa colonizeze planeta Marte pentru investigatii si penrtu a lupta impotriva unei invazii a demonilor din iad.

Gamerilor le revine sarcina de a descoperi complotul si sursa din spatele invaziei demonice, precum si incercarea de a-i opri inainte sa se indrepte spre planeta Pamant.

In plus fata de campania single story player, video game-ul Doom include si o componenta competitiva multiplayer cu mai multe moduri diferite de joc.

De asemenea, Doom este insotit de elemente de cartografiere ce permite editarea hartilor in joc pentru cei interesati de crearea propriilor harti existente in joc.

Cerinte de system recomandate pentru Doom:

* Procesor Intel Core i7 3770 sau AMD FX-8350 sau peste

* Sistem de operare Windows 7, 8 sau 10 (versiunile pe 64 de bit)

* Memorie 8 GB sau peste

* Placa video Nvidia GeForce GTX970 sau AMD Radeon R9 290 sau peste (minim 4 GB)

* Spatiu disponibil pe HDD: 45 Gb.

* Altele: casti gaming, mechanical gaming keyboard, mouse gaming, ochelari vr, gaming laptop

Doom variante disponibile la evoMAG:

1. Doom (Xbox One) pentru platforma XBOX ONE

2. Doom (PS4) pentru platforma PlayStation 4

3. Doom Vfr (PSVR), FPS pentru platforma PlayStation 4 (lansat in decembrie 2017)

2. Video game Yakuza 0 (PS4)

Prezentare generala:

Lansat pe 24.01.2017

Gen: Role Playing Games

Tema: Action

Destinat: gamerilor peste 18 ani

Moduri de joc: single

Conspiratie, actiune si o lume deschisa in Japonia anilor 1980. Bine ati venit la Yakuza 0. Acesta este un video game din perioada anilor 1980 cand Japonia se afla intr-un boom de reconstructie economica.

In joc ni se prezinta o Japonie care traieste in exces. E plina de bogatasi care au atat de multi bani incat nu stiu ce sa faca cu ei. Totul e bine pana cand apare crima organizata ca si conspiratie ce cuprinde doua orase japoneze.

Daca ati mai jucat Yakuza in trecut, atunci cu siguranta o sa va incante aceasta versiune. Yakuza se intoarce. Revin in prim plan numeroase lucruri ciudate pe care gamerii le apreciau la Yakuza (mini-jocuri, construirea relatiilor cu oamenii) . Jocul este impanzit cu multiple misiuni secundare care vor capta atentia.

9 decembrie 1988. Un vant rece sufla prin jungla neon Kamurocho - un cartier de vaza al orasului Tokyo. Si iata-te pe tine acolo, Kazuma Kiryu, alergand pe urmele unui delincvent si pocnindu-l in fata.

O misiune indeplinita, o noapte petrecuta cu prietenul tau si totul e bine cand se termina cu bine, nu? Fals. Tipul pe care tocmai l-ai batut a murit, iar cei carora trebuie sa le raportezi sunt destul de suparati din cauza atentiei pe care o atrage aceasta crima. Si asta este doar prima jumatate de ora a jocului.

Avantajele pc gaming: varietate impresionanta, script amuzant, cadre mari, subiect interesant.

3. PC Gaming Stardew Valley Collector's Edition

Prezentare generala:

Lansat 13.04.2017

Gen: Simulare

Tema: Strategie

Destinat: gamerilor peste 7 ani

Moduri de joc: single

Cuprinde elemente de inspiratie pe care le regasim in Animal Crossing si Harvest Moon, dar cumva reuseste sa le depaseasca pe acestea. ConcernedApe a gandit o experienta frumoasa, intr-un oras idilic unde esti asteptat sa-ti castigi traiul ca fermier amator.

Cultivi diverse cereale, cresti animale, te imprietenesti cu alte persoane din oras si explorezi minele misterioase din oras in cautarea monstrilor mitici si a unei comori pretioase.

Iti optimizezi aptitudinile si incet incet iti gasesti locul intr-o comunitate. Spre final te pot casatori cu aleasa inimii tale.

Stardew Valley Collector's Edition este disponibil pe PS4 si Xbox One, o ocazie minunata de a experimenta acest joc pe consola. In pachet este inclusa o copie a jocului, coloana sonora pe CD, un mini-ghid si o harta pliata pentru Stardew Valley.

Harta si mini-ghidul sunt foarte utile in timpul jocului. Fanii acestui joc vor aprecia din plin bonusurile incluse in aceasta versiune.

Indiferent daca veti juca pentru prima data acest joc sau daca sunteti un fan ce se intoarce la o dragoste mai veche, veti fi incantat de suprizele extraordinare pe care le aduce aceasta editie.

Grafica plina de culoare pe 16 biti, povestea idilica, coloana sonora atat de frumoasa, bucuria de a dezvolta o ferma proprie, satisfactia pe care o aduce mineritul si descoperirea misterelor aleatorii sunt toate motive pentru care merita sa va delectati cu acest video game de Craciun.

4. Video game XCOM 2

Prezentare generala:

Lansat 30.09.2016

Gen: Strategie

Destinat: gamerilor peste 7 ani

Suport BluRay

Acest joc este continuarea unei serii mai vechi aparute in 2012 - XCOM Enemy Unknown, dar prezinta acelasi gameplay strategic profund.

Noutatea acestei editii consta in mixul si introducerea obiectivelor secundare ale misiunii, ca si cum XCOM nu era deja suficient de dur.

In afara de conflictul principal utilizatorul este invitat sa caute si sa construiasca arme si gadgeturi noi. Toate misiunile sunt provocari unice.

Porniti in misiune in lume si ajungeti in diferite locatii, incepand din tinuturile cuprinse de salbaticiune si ajungand in centrul metropolelor extraterestrilor. Folosind hartile generate procedurat, puteti combina infinite misiuni si obiective.

In video game XCOM 2 puteti crea moduri personalizate, puteti cerceta, dezvolta si optimiza armele si armura. Iata deci un joc de strategie care nu trebuie sa lipseasca din palmaresul celor mai inversunati gameri.

Versiuni video game XCOM2 disponibile la evoMAG:

- XCOM 2 (PS4)

- XCOM 2 (XBOX ONE)

- XCOM 2 (PC)

5. Video Game FIFA 19 (PC)

Prezentare generala:

Lansat 28.09.2018

Gen: Sport

Destinat: gamerilor peste 3 ani

Fifa ramane in topul celor mai populare jocuri in randul romanilor. FIFA 19 este conceput de Frostbite si promite experiente de adevarat campion. Fanii sportului de picior stiu deja ca in fiecare luna septembrie a anului, apare un nou joc Fifa.

Fifa 19 este disponibil pentru Xbox One, PS4 si PC. Chiar daca sistemul de joc este simiar cu vechile versiuni, Fifa 19 aduce cateva modificari si adaugari majore.

In primul rand EA a reusit sa obtina de la Konami drepturi de imagine din Liga Campionilor si Liga Europeana. Astfel Fifa 19 devine o locatie one-stop-shop pentru jucatorii de footbal din intreaga lume.

Sistemul de joc este un pic imbunatatit fata de Fifa 19. Pasele arata si se simt mai bine, gazonul este mai atractiv, functia Active Touch permite un control la riguros.

Folositi Dynamic Tactic pentru a face mai multe setari in echipa, si 50/50 pentru un plus de inteligenta a coechipierilor si a constientizarii spatiale.

Ca si cerinte minime de sistem aveti nevoie de laptop gaming sau pc gaming cu procesor Intel Core i3 2100 sau peste ori AMD Phenom II X4 965, memorie 8 GB si placa video NVIDIA GTX 460 de 1 GB sau AMD Radeon R7 260.

Fifa 19 are nevoie de 50 GB spatiu pe hard disk. Pentru cele mai bune rezultate jucati pe un pc gaming sau laptop gaming cu sistem de operare Windows 10 pe 64 de bit. Cu toate acestea, Fifa 19 are suport si pentru Windows 7 si Windows 8.

6. Video games Need for Speed Rivals

Prezentare generala:

Lansat 22 Noiembrie 2013

Gen: Curse

Destinat: gamerilor peste 12 ani

Suport DVD

Disponibil pe urmatoarele platforme: XBOX 360, xBOX 1 si PS4.

Este disponibil in varianta pentru PS4, Xbox One si Xbox 360 si ramane unul din cele mai agreate jocuri in randul gamerilor.

Versiunea aceasta ofera un gameplay asemanator cu cel de pe NFS: Hot Pursuit. Utilizatorul se poate transforma in competitor sau politist si are la dispozitie 11 functii pe care le poate imbunatati (EMP, shockwave, blocarea soselei - in cazul politiei).

Intreaga actiune se deruleaza in Redview County iar in momentele de respiro dintre curse, utilizatorul isi poate personaliza masina.

Need for Speed Rivals pune fata in fata doua tabere rivale: soferii de curse ilegale si politistii. Ca sofer de curse trebuie sa faci manevre si acrobatii din cele mai riscante pentru a castiga Puncte de Viteza. Pentru a deveni politist trebuie sa colectati mai multe puncte de viteza. Acestea va transforma intr-un sofer de curse mai bun.

Unul din cele mai interesante lucruri la versiunea Need for Speed Rivals, este ca de aceasta data puteti opta de partea cui sa fiti. Daca sunteti fan Need for Speed si ati experimentat celelalte versiuni, cel mai probabil stiti ca acolo aveati dreptul de a fi doar sofer. O data cu Need for Speed Rivals, lucrurile se schimba.

La randul lor politistii trebuie sa conlucreze pentru a organiza capcane cu scopul opririi curselor ilegale.

O alta noutate in Need for Speed Rivals este marca Ferrari. S-au adus optimizari de grafica, estetica masinilor si gadgeturi de upgrade (pentru orice masina, de politist sau de curse).

In fine, centrul Need for Speed Rivals este reprezentat de All Drive. Aceasta componenta online ii permite jucatorului sa migreze de la jocul single la cel cu mai multi jucatori. Astfel se rupe dintr-o data bariera dintre single-player si multi-player. Fiecare cursa devine unica.

Pentru experiente grozave asigurati-va ca aveti la dispozitie unul din cele mai bune monitoare gaming, laptop gaming sau pc gaming, gaming mouse,gaming headsets, tastatura gaming, ochelari vr.

7. Cars 3 Driven to Win (PS4)

Prezentare generala:

Lansat 13 Iunie 2017

Gen: Racing

Destinat: gamerilor peste 7 ani

Disponibil la evoMAG pe platforma: PS3, PS4, Xbox 360

Cars 3 Driven to Win este un video game de curse simplu, cu personaje si locatii din filme. Este asa cum va asteptati sa fie. In plus, aduce varietate si distractie garantata.

Driven to Rin incepe cu un tutorial scurt in care se prezinta elementele de manevrabilitate. Sofatul in sine se simte destul de bine. Din fericire, veti petrece majoritatea timpului sarind, rasturnandu-va si ruland in jurul pistelor.

Se pune accent pe stilul si abilitatea de conducere. Orice iese din sofatul standard (de exemplu mersul pe doua roti sau in panta, mersul cu spatele) presupune castigarea unor bonusuri.

Toate aceste video games sunt disponibile pentru comanda in magazinul online evoMAG. Tot aici gasiti oferte speciale la sisteme audio, suporturi tv, accesorii tablete, plite incorporabile, cuptoare incorporabile, home cinema, masini preparare paine, aparate de curatat, masini de spalat, accesorii diverse pentru gameing, carduri memorie, accesorii laptop, accesorii auto, aparate foto, vehicule electrice, masini de spalat rufe, camere video, masini de spalat vase, aparate de tuns, aparate de ras, electrocasnice mari, smart home, scaune gaming, aer conditionat, placi de baza, accesorii aspiratoare, cantare de bucatarie, statii de calcat, cuptoare cu microunde, espressoare incorporabile, combine frigorifice, videoproiectoare si accesorii, uscatoare de rufe, rame foto, lazi frigorifice, roboti de bucatarie, gratare electrice, camere web etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
#jocuri video , #jocuri craciun