Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Jocuri > jocuri strategie
A   A   A

Esti un gamer adevarat? Neaparat trebuie sa joci titlurile anului 2018

Esti un gamer adevarat? Neaparat trebuie sa joci titlurile anului 2018
Un top jocuri 2018 este perfect, in cazul in care ai pus mana pe o consola de ultima generatie sau un PC de actualitate si vrei sa stii ce merita sa te joci in acest an.

In fiecare an, avem parte de jocuri din ce in ce mai spectaculoase. Fotorealismul este mai aproape ca niciodata, iar noile titluri incearca sa se adreseze unui public cat mai diversificat.

In continuare, lansarile anuale sunt marcate de continuari ale unor francize de renume, dar exista si creatii complet noi care vor incerca sa justifice o investitie semnificativa. Nu de alta, dar jocurile video de top sunt scumpe, iar multe includ achizitii in-app, ca pachetul final sa fie si mai costisitor.

Orice titlu din top jocuri video 2018 este mai pretentios ca niciodata, in cazul in care vrei sa-l experimentezi pe computer.
Posesorii de console nu au niciun stres in acest sens, desi utilizatorii de Xbox One X si PS4 Pro au avantajul ca noile jocuri se vor incarca mai repede decat pe Xbox One si PS4. In plus, datorita suportului pentru gaming in 4K, pe un TV compatibil, jocurile noi vor arata spectaculos in ultra HD pe cele mai noi console de la Microsoft si Sony.

Afla aici care care sunt cele mai bune jocuri din 2018
Facebook ShareTweet
 Sambata, 10 Martie 2018, ora 10:38
 Autor:PLAYTECH

 Articol citit de 1941 ori

Citeste si: