Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Jocuri > stiri jocuri
A   A   A

Airsoft-ul - sportul care solicita mintea, corpul si personalitatea combatantului!

Airsoft-ul - sportul care solicita mintea, corpul si personalitatea combatantului!
Romanii au inceput sa se familiarizeze cu jocul de airsoft abia dupa anul 2010, de cele mai multe ori confundandu-l cu alte jocuri din acest spectru, precum paintball-ul.

Pentru a participa intr-o sesiune de airsoft ai nevoie de echipament de lupta corespunzator, de arme specifice clasei tale de lupta (iti poti alege singur aceasta categorie), dar mai ales, este necesar sa stii ce inseamna onoarea si respectarea regulilor de fair-play.

Intr-o lupta pe un teren de airsoft nu o sa te atentioneze nimeni ca bila expediata de un combatant te-a atins, ci tu o vei face de unul singur, in virtutea regulilor de fair-play. Pana la urma, aceasta este o metoda mult mai avantajoasa decat sa-ti murdaresti hainele de vopsea!
Atunci cand intri in lupta, aminteste-ti ca acest sport a fost inventat de catre japonezi, o natiune care pune accentul, chiar si-n aceasta epoca a modernismului, pe onoare. Adu-ti armele de airsoft Tokyo Marui (pe http://www.airsoft.ro/Tokyo-Marui-294 gasesti replici de cea mai buna calitate pentru arme din aceasta categorie) si lupta-te asemenea vechilor samurai! Cu demnitate, respect si mai ales, cu onoare!

Conceptul de joc care actioneaza in mod activ si in totalitate asupra combatantilor!
Bazat pe reguli care trebuie respectate intotdeauna si care guverneaza tot ceea ce inseamna conceptul de joc (de la arme si echipament si pana la distanta de tragere si tipul de arma, care se utilizeaza in functie de genul jocului) airsoftul este o modalitate de relaxare in mod activ pentru corp si minte.
Pe campul se lupta se pot duela atat echipe mici, cat si grupuri masive de jucatori, in special atunci cand este vorba despre re-editarea unor lupte celebre. Impactul vizual si auditiv este la un nivel maxim, o astfel de sesiune de joc, privita din exterior, semanand cu platourile de filmare ale unei pelicule cinematografice.

Impresioneaza nu doar armele realist concepute si echipamentul de lupta veridic (acestea pot fi achizitionate din orice magazin airsoft), ci mai ales modul prin care combatantii respecta regulile, precum indicatiile unui regizor nevazut.

Airsoftul este un sport care pune la munca atat corpul, cat si mintea, obligandu-l pe participant sa gandeasca, sa analizeze si sa gaseasca solutii si optiuni de rezolvare a unei situatii in timp real.
Coordonarea intre corp si creier urmeaza un traseu care se solidifica pe masura ce jucatorul capata mai multa experienta pe campul de lupta, astfel incat, mai tarziu, se vor observa multiple beneficii si la nivelul personalitatii acestuia.

Pentru cei care vor sa incerce ceva cu adevarat benefic, airsoftul este sportul recomandat pentru optimizarea legaturii dintre corp, minte si spirit!
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Aprilie 2018, ora 12:30
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 285 ori

Citeste si: