Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Ionut Lupescu > FRF
A   A   A

Ionut Lupescu s-a intalnit cu Firea inaintea alegerilor FRF: Iata ce spune despre discutiile cu politicienii

Ionut Lupescu s-a intalnit cu Firea inaintea alegerilor FRF: Iata ce spune despre discutiile cu politicienii
Foto: Facebook/ Ionut Lupescu
Ionut Lupescu s-a intalnit, luni, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Kaiserul" spune ca a discutat cu edilul Bucurestiului despre planurile pe care vrea sa le puna in aplicare daca va castiga alegerile FRF.

In acelasi timp, el a tinut sa precizeze ca s-a intalnit in campania electorala cu politicieni din toate partidele.

"M-am intalnit cu primarul general al capitalei, Gabriela Firea. Bucurestiul este cel mai mare oras al Romaniei, este orasul meu natal si mi-am dorit sa incheiem aici intalnirile cu autoritatile locale. Am avut o discutie foarte buna si constructiva. I-am prezentat doamnei primar general planul meu pentru dezvoltarea fotbalului romanesc si am asigurat-o de intreg sprijinul Federatiei pentru proiectele domniei sale in acest domeniu, inclusiv in ceea ce priveste organizarea Euro 2020. M-am bucurat sa aflu ca sportul este o prioritate pentru administratia capitalei si ca se intampla deja multe lucruri bune in dezvoltarea acestuia.
De-a lungul turneului national ne-am intalnit cu zeci de primari si presedinti de consilii judetene, indiferent de culoarea lor politica. Toti trebuie sa fie tratati ca parteneri ai nostri, pentru ca ei sunt cei care investesc in infrastructura si cei care sprijina fotbalul, la nivel local. De asemenea, m-am intalnit, de-a lungul acestei perioade, si cu ministri care pot contribui la relansarea fotbalului, precum si cu presedintii PSD, PNL si UDMR. Le multumesc tuturor pentru deschiderea de care au dat dovada si sunt convins ca vom colabora foarte bine in viitor, pentru binele sportului romanesc!", a transmis Lupescu.Alegerile FRF sunt programate miercuri, 18 aprilie.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 21:58

 Articol citit de 3231 ori

Citeste si: