Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Ionut Lupescu > FRF
A   A   A

Dragnea da inapoi: Nu am spus ca il sustin pe Ionut Lupescu

Dragnea da inapoi: Nu am spus ca il sustin pe Ionut Lupescu
Foto: Hepta
Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si seful PSD, spune ca nu si-a declarat sprijinul pentru Ionut Lupescu la alegerile FRF.

Totusi, liderul partidului de guvernamant l-a atacat pe actualul sef al Federatiei, Razvan Burleanu, marturisind ca a primit informatii conform carora acesta ar folosi un document care atesta ca beneficiaza de sprijinul sau.

"Eu nu am spus ca il sustin pe Ionut Lupescu. Eu am spus ca, daca informatiile care mi-au fost transmise ca se foloseste o hartie in care este semnatura mea pentru sustinerea domnului Burleanu sunt adevarate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper sa nu fie adevarate pentru ca n-am semnat asa ceva si nici n-aveam de gand.

In rest, cred ca trebuie sa fie alegri libere la FRF si toti cei care voteaza acolo trebuie sa se gandeasca si la noi, microbistii, nu numai la ei. Sa se gadeasca si la suferintele noastre, si la trairile noastre. Si la trairile mele de rapidist, (...) indiferent de ce echipa sustin. Sa se gandeasca la ce ne dorim cu totii de la fotbalul romanesc, sa avem macar aceleasi performante pe care le-a avut generatia de aur, pentru ca potential exista", a spus Dragnea, potrivit News.ro.
Liviu Dragnea a declarat in cadrul unui interviu ca Lupescu l-a contactat in urma cu o luna si jumatate si i-a transmis ca intentioneaza sa candideze la alegerile FRF.

Citeste ce a spus Razvan Burleanu despre Liviu Dragnea

Atunci, presedintele PSD i-a spus "Kaiserului" ca va avea toata sustinerea lui daca va fi ales in fruntea Federatiei.

Alegerile FRF sunt programate miercuri, 18 aprilie.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 16:30

 Articol citit de 2630 ori

Citeste si: