Tiriac reactioneaza dupa ce a fost criticat dur de seful WTA

Marti, 16 Mai 2017, ora 17:33
12655 citiri
Tiriac reactioneaza dupa ce a fost criticat dur de seful WTA
Foto: Hepta.ro

Ion Tiriac a vorbit despre criticile pe care presedintele WTA i le-a adus pentru ca l-a desemnat pe Ilie Nastase sa ia parte in ceremonia de premiere a turneului feminin de la Madrid.

Tiriac a sustinut ca nu i se pare nimic nefiresc in decizia sa de a-l invita pe Nastase pe teren. In plus, Tiriac i-a trimis si o scrisoare presedintelui Steve Simon, prin care ii solicita sa-si ceara scuze.

"Eu mi-am facut declaratia mea pe care am dat-o presei si cu domnul Nastase fiind pe podium, la Madrid. Adica trofeul meu sa-l dea Babalugu? Sau cine sa-l dea? Domnul Nastase a fost si este omul cu care eu mi-am impartasit 50 de ani din viata. Si asa ramane", a spus Tiriac, citat de News.ro.

Apoi, Tiriac a sarit in apararea lui Ilie Nastase in cazul presupusei declaratii cu conotatie rasista facuta despre Serena Williams.

"Ilie Nastase e Ilie Nastase, e o personalitate enorma. De ce se vorbeste astazi despre Ilie Nastase? Nu ca a scos doua fraze ci pentru ca e Ilie Nastase. Il stim toti, de bine, dar si de rau. Din cand in cand o ia pe aratura.

Venind la surorile Williams, am spus-o intotdeauna, au fost cele mai cuminti, cele mai sensibile jucatoare din perioada vietii mele. Venus a fost singura jucatoare care mi-a scris o scrisoare de multumire pe vremea aia. Cine a incitat-o pe Serena la treaba asta, nu stiu si nu ma intereseaza, dar in orice caz nu a fost nicio fraza cu tenta rasista. Si cu asta am terminat cu domnul Nastase si cu Serena", a afirmat Tiriac.

In incheiere, Tiriac a afirmat ca incidentele de la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie au fost cauzate si de decizia ITF de a trimite un supervizor britanic.

"Pe cealalta parte si-a aparat echipa. Puteti sa credeti ca a delegat un sepervizor englez la un meci Romania - Anglia. Unde suntem, in Congo?

Cine suntem? Cine sunt acesti domni care au puterea de decizie care in a doua secunda il suspenda? Cum sa il suspenzi fara sa il asculti? Adica nu are si el dreptul la aparare daca il acuza cineva? L-a acuzat doar a doua zi doamna capitan de echipa pentru ca in prima zi au ras acolo impreuna. Ma mir ca nu s-au pupat si s-au luat la alte treburi. Si a doua zi, vai ce insultate suntem. Chiar suntem tampitii satului?", a completat Tiriac.

Ion Tiriac a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a chemat pe Ilie Nastase la ceremonia de premiere de dupa finala feminina de la Madrid.

Nastase este suspendat provizoriu de ITF ca urmare a incidentelor de la meciul cu Marea Britanie.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Ion Tiriac replica presedinte WTA, #ion Tiriac scandal Madrid , #stiri Ion Tiriac