Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Ion Tiriac > stiri Ion Tiriac
A   A   A

Ion Tiriac ii pune la zid pe organizatorii Wimbledonului

Ion Tiriac ii pune la zid pe organizatorii Wimbledonului
Foto: Hepta.ro
Ion Tiriac nu e deloc impresionat de conditiile si organizarea de la Wimbledon.

Omul de afaceri roman spune ca la Wimbledon sunt in mare aceleasi conditii ca in urma cu 60 de ani!

"Wimbledonul nu e cu nimic schimbat fata de 1959. Wimbledonul a ramas la fel, coada e de 5 kilometri... Au acoperit doua terenuri, dar le mai trebuie inca 20 si sunt in regula! E insa cel mai impresionant turneu din lume. Au avut curajul sa mentina iarba, dar daca te uiti in a doua saptamana o sa vezi pamant. Biletele s-au scumpit un pic, cam de 10 ori mai mult ca pe vremea mea...", a spus Tiriac intr-un interviu acordat Prosport.

"De asemenea, in cartea mea de adrese, fara a fi considerat comunist, este obscen sa dai unui jucator 60.000 de lire daca pierde in turul 1 la Wimbledon", a continuat acesta.
O alta nemultumire a lui Tiriac e legata de numarul mic de bilete pus la dispozitie de organizatori.

"Dupa cum ati vazut, la Wimbledon sunt tot mai putini romani, pentru ca n-au putut sa intre. Federatia Romana de Tenis are un set de bilete pe an, iar noi, fostii jucatori, avem o legitimatie cu care ne mai lasa din cand in cand pe Central", a conchis Tiriac.

Vezi si:
Tiriac, despre sansele Simonei Halep de a se impune la Wimbledon: Ce avertisment lanseaza inaintea semifinalei cu SvitolinaIon Tiriac, impresionat de Darren Cahill: Dezvaluirea facuta de omul de afaceri roman

1-14 iulie e perioada in care se desfasoara Wimbledon 2019.
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Iulie 2019, ora 13:43

 Articol citit de 21571 ori

Citeste si: