Ion Stefan l-a demis pe seful Inspectoratului de Constructii Vaslui, dupa ce a venit beat la serviciu

Marti, 25 Februarie 2020, ora 20:44
4537 citiri
Ion Stefan l-a demis pe seful Inspectoratului de Constructii Vaslui, dupa ce a venit beat la serviciu
Foto: Arhiva Facebook/ Ion Stefan

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a decis, marti, eliberarea din functie a directorului Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) Vaslui, Corneliu Alexa, dupa ce acesta din urma a venit beat la serviciu.

"Nu am tolerat si nu voi tolera niciodata un comportament trivial din partea unui functionar care trebuie sa fie in slujba cetateanului si sa aiba o conduita si un limbaj demne de functia pe care o ocupa! Oricine procedeaza altfel nu are ce cauta in administratia publica! Nu voi ezita ca, ori de cate ori voi observa sau imi vor fi aduse la cunostinta asemenea situatii, sa iau masurile legale, astfel incat cetatenii sa nu fie umiliti sau sa le fie lezate drepturile!", a spus Ion Stefan, conform unui comunicat de presa.

Seful ISC Vaslui a fost filmat la birou cand se exprima cu dificultate, posibil baut. Un jurnalist a mers la el sa se informeze de efectele unei alerte meteo.

"Toate problemele care sunt.. sigur si expeditiv... fara niciun fel de problema", ii spune Alexa.

In imagini, Corneliu Alexa se exprima cu dificultate, nu reuseste sa isi duca propozitiile pana la capat si foloseste un limbaj trivial.

De altfel, in filmare se vede cum seful ISC Vaslui abia se tine pe picioare si semneaza o serie de documente aduse de un angajat al institutiei.

Reporterul a dorit sa afle mai multe informatii despre lucrarile facute prin PNDL in Vaslui, dar si despre problemele cauzate de codul galben de vant.

"Acum discutam sincer. Vrei? Deci, fii atent... Toate problemele care sunt... sigur si expeditiv... fara niciun fel de problema. Nu am avut, din punct de vedere institutional, deci tot...plecat. Tu acum ai venit...probleme... daca vezi, daca... nu. La noi, din punct de vedere institutional, totul a fost pregatit si corect facut", spune seful Inspectoratului de Constructii Vaslui.

"Tu ai venit aici ca sa vezi ca... intotdeauna...c...urile astea de...cand se intampla... ma doare in ... pe mine. N-am nicio treaba eu. (...) Meseriasule, bate palma cu bunicul. Intotdeauna am fost om corect. Ai inteles, meseriasule? Nu mor caii cand vor cainii. Caii mor... ma doare pe mine in... nu ma intereseaza", este o alta replica a directorului Cornel Alexa.

Filmarea ar fi fost facuta luni.

Marti, contactat de Mediafax, Corneliu Alexa a declarat ca a facut un atac de panica in urma informatiilor aparute in presa si ca articolul este "o facatura".

"Sunt la doctor. Am facut un atac de panica datorita informatiilor aparute si datorita presiunilor, problemelor se serviciu. Acel articol este o facatura. Sunt neadevaruri, a fost facut cu intentie", a spus seful Inspectoratului Judetean in Constructii Vaslui, Corneliu Alexa.

Reprezentantii Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, sefii directi ai lui Corneliu Alexa, au declarat pentru Mediafax ca la aceasta ora nu au nicio pozitie legata de caz: "Nu avem in acest moment nicio pozitie. Daca vom avea un punct de vedere, vom transmite".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ion Stefan demis sef beat serviciu , #ministrul Dezvoltarii