Andreea Esca despre Ioana Petrescu: Ai putea spune orice, dar nu ca e ministru de Finante

Joi, 03 Iulie 2014, ora 16:12
14121 citiri
Andreea Esca despre Ioana Petrescu: Ai putea spune orice, dar nu ca e ministru de Finante
Foto: Facebook/Andreea Esca

Andreea Esca scrie intr-un editorial publicat intr-o revista autohtona despre intalnirea sa cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu.

Ioana Petrescu este "tanara si draguta", "o domnisoara despre care, vazand-o pe strada, ai putea spune orice, dar nu ca este ministru de Finante", apreciaza vedeta postului PRO TV intr-un articol intitulat "Ioana Petrescu. Ministrul de la Harvard", publicat in The One.

"Mi-a dat intalnire la ora 8.30 a.m. Nu m-am mai vazut cu cineva la ora aceasta de pe vremea cand lucram la SOTI, dar pot sa inteleg ca, daca ai treaba cu FMI-ul, trebuie sa termini tot inainte sa apara oamenii la usa", scrie Andreea Esca.

Ministrul Ioana Petrescu castiga mai putin decat un sfert dintre angajatii sai

Ministrul in varsta de 33 de ani "rade zgomotos ca o eleva de liceu" si demonstreaza, atunci cand incepe sa vorbeasca, "ca i-a placut cartea".

"Desi are 33 de ani, rade zgomotos ca o eleva de liceu, e prietenoasa si isi cauta locul printre noi care trecem de la 'dumneavoastra' la 'tu' din cauzele mai sus mentionate... Cand incepe sa-ti vorbeasca, te dumiresti ca i-a placut cartea, cum ar zice tata, iar eu o intreb cum ma intreba pe mine mamaie: 'Cine sunt parintii ei?'", povesteste Andreea Esca.

Basescu o lauda pe Ioana Petrescu: Imi place, sa le puna pielea pe bat la minister (Video)

Aceasta dezvaluie in continuare ca parintii Ioanei Petrescu "sunt doi ingineri care au lasat-o sa creasca sanatos la bunici, la tara (in comuna Cornu - n.red.), pana cand a venit vremea scolii" si vorbeste despre "relatia speciala" a ministrului cu bunica sa.

"Pentru ca bunica nu a fost lasata sa mearga la scoala decat patru clase, si-a dorit pentru copii si nepoti sa invete. Singurul ei of era ca Ioana a plecat la facultate 'departe, printre straini', dar cu siguranta acum vede de acolo de sus ca s-a intors acasa si e tare fericita", scrie Andreea Esca.

Cine este Ioana Petrescu, propunerea lui Ponta pentru Ministerul Finantelor (Video)

Mai departe, vedeta PRO TV evoca parcursul actualului ministru de Finante de la Cornu la Bucuresti, unde a devenit o eleva silitoare la "Mihai Viteazul", iar apoi a facut parte dintr-o clasa de elita la liceu.

Ulterior, Ioana Petrescu a plecat in SUA, pentru a studia la Universitatea Wellesley, "unde a fost acceptata cu o bursa aproape integrala, si nu a avut de platit decat o suma simbolica de 500 de dolari pe an".

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Andreea Esca Ioana Petrescu, #Ioana Petrescu ministru finante , #ministrul Finantelor