Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Internet si Tehnologie > conectare internet
A   A   A

Pedepsita de mama ei, o adolescenta sustine ca a postat pe Twitter folosind ... frigiderul familiei

Pedepsita de mama ei, o adolescenta sustine ca a postat pe Twitter folosind ... frigiderul familiei
Foto: Arhiva Pixabay
O adolescenta cunoscuta in mediul online sub numele de Dorothy sustine ca - dupa ce mama ei i-a confiscat telefonul si alte dispozitive electronice - a fost nevoita sa posteze pe Twitter folosind ... frigiderul inteligent al familiei, iar compania LG precizeaza ca acest lucru e posibil.

Dorothy este o fana infocata a cantaretei Ariana Grande, are o activitate sustinuta pe Twitter si o multime de fani.

Brusc, pe 4 august, Dorothy a scris pe Twitter ca e nevoita sa posteze cu ajutorul jocului Nintendo, din cauza ca mama ei tocmai ii confiscase telefonul. Ulterior, pe contul lui Dorothy a aparut un mesaj care parea lasat chiar de mama acesteia. In mesaj se mentiona ca Dorothy a ramas si fara Nintendo si ca, in curand, contul de Twitter ii va fi inchis.
La acel moment, lucrarile pareau clare. In scurt timp, insa, Dorothy a postat din nou, sustinand ca - ramasa fara telefon si fara joc - n-are alta solutie decat sa foloseasca frigiderul inteligent LG al familiei, scrie The Guardian.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

I do not know if this is going to tweet I am talking to my fridge what the heck my Mom confiscated all of my electronics again.- dorothy 🏹 (@thankunext327) August 8, 2019

Ulterior, buna parte din presa internationala a inceput sa se intrebe daca este posibil, intr-adevar, sa postezi pe retelele de socializare folosind frigiderul. La solicitarea jurnalistilor de la The Guardian, reprezentantii companiei LG au declarat ca nu stiu daca, intr-adevar, mesajul lui Dorothy a fost postat pe Twitter cu ajutorul frigiderului, dar ca tehnologia aparatului permite acest lucru.
G.K.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 16 August 2019, ora 11:33

 Articol citit de 6823 ori

Citeste si: