Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Internet si Tehnologie > gadget
A   A   A

Intrerupatoare wireless plus multe alte produse inteligente pe Xsmart.ro!

Intrerupatoare wireless plus multe alte produse inteligente pe Xsmart.ro!
Fiecare dintre noi ne dorim o locuinta cat mai bine aranjata si dotata cu fel si fel de gadget-uri care sa ne faca viata de zi cu zi mai usoara, oferindu-ne tot confortul de care avem nevoie

Indiferent ca este vorba despre un apartament la bloc, ori despre o casa, propria locuinta trebuie sa ne asigure tot confortul necesar astfel incat zi de zi sa ne putem bucura de momente pline de bucurie si relaxare, in special dupa o lunga si obositoare zi petrecuta la locul de munca, moment in care avem nevoie sa ne incarcam bateriile pentru o noua zi.

O inovatie tehnologica pentru casa cu ajutorul careia vom beneficia atat de un confort sporit cat si de un plus ca si design interior, este intrerupatorul tactil cu ajutorul caruia putem aprinde sau stinge lumina chiar de pe un smartphone sau de pe o tableta.

Aceste intrerupatoare wireless, se pot controla bineinteles de la distanta, printr-o aplicate. Este vorba despre aplicatia Smart Life, care se instaleaza pe orice tableta ori smartphone, atat pe sistemul de operare iOS, cat si Android.

In acest fel, daca v-ati deplasat din incaperea in care este instalat un astfel de intrerupator, lumina poate fi aprinsa ori stinsa extrem de usor printr-o simpla apasare a ecranului device-ului.

Astfel de device-uri ingenioase pot fi achizitionate pe site-ul celor de la Xsmart.ro, unde va sunt puse la dispozitie intrerupatoare wireless de cea mai buna calitate, dar si la preturi foarte avantajoase.


Pe langa avantajul functionalitatii, intrerupatoarele celor de la Xsmart.ro au si un design foarte simplu dar totusi modern, fiind realizate din sticla securizata de diferite culori ceea ce le va face usor de integrat in orice tip de locuinta.
De asemenea, intrerupatoarele comercializate de acestia poti fi atat simple, cu un singur intrerupator, cat si cu doua sau trei, plus intrerupatoare ce pot fi actionate prin telecomanda.

In acest fel, in functie de dorintele sau nevoile pe care le aveti, cu siguranta cu ajutorul celor de la Xsmart.ro veti gasi exact ceea ce cautati pentru confortul dumneavoastra.

Cei de la Xsmart comercializeaza tot felul de produse inteligente si diverse electronice, care sa ne faca viata mai usoara dar care ne vor ajuta si la creearea unui mediu ambiental mult mai placut in propria locuinta, intrerupatoarele reprezentand doar o mica parte din totalul produselor ce va sunt puse la dispozitite.

Pe langa aceste intrerupatoare cu touch, pe Xsmart.ro mai putem gasi si intrerupatoare cap scara, camere video, senzori, telecomenzi si hub-uri, becuri inteligente cu led care lumineaza RGB, termometre cu led pentru apa, prize simple si prize modulare si lista poate continua.


Indiferent ca locuim la apartament la bloc sau la casa, in propria locuinta trebuie sa ne asiguram tot confortul necesar in functie de cum simtim, astfel incat sa ne putem bucura de cat mai multe momente de relaxare si odihna, in special dupa o zi lunga la locul de munca.

Este de mentionat si faptul ca toate aceste device-uri si alte produse electrice sunt importate de la producatori de renume, fiind produse atent selectionate astfel incat clientii sa beneficieze de tot ce-i mai bun si asta la un raport pret/calitate excelent.

Toate detaliile despre fiecare produs in parte va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca sunteti invitati sa il accesati iar daca va numarati printre aceia care doresc sa faca anumite schimbari in locuinta personala, atunci trebuie sa le faceti celor de la Xsmart o vizita, si cu siguranta veti gasi ceea ce cautati.
Totul va este pus la dispozitie la doar un click distanta, astfel ca va puteti apuca de toate aceste upgrade-uri ale locuinte, chiar din acest moment.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 21 August 2019, ora 23:57
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 370 ori

Citeste si: