Inima stivuitorului este pe maini bune la Hakuservice

Advertorial
Luni, 05 August 2019, ora 10:44
12819 citiri
Inima stivuitorului este pe maini bune la Hakuservice

Chiar si in cazul afacerilor mici, dar mai ales in cazul celor mult mai mai extinse, un stivuitor este, cu siguranta, o necesitate. Pentru mutarea echipamentelor sau a materialelor de capacitati mari, stivuitorul este ideal. Datorita platformei cu o forta actionata hidraulic, atasata in fata, prin urcare sau coborare se poate manipula o anumita incarcatura.

Totodata, aceste stivuitoare sunt de 3 tipuri: cele ce functioneaza pe GPL, cele pe DIESEL si cele electrice. Indicat este ca fiecare firma sa le foloseasca pe cele electrice - sunt mai ecologice, nu scot fum in timpul functionarii. Sunt si mai compacte, dar si mai usor de manevrat datorita greutatii bateriei ce actioneaza ca o contragreutate.

Bateriile stivuitoarelor au si ele o durata de viata si au nevoie si de ingrijiri periodice. Locul potrivit pentru intretinerea sau inlocuirea acestora este Hakuservice.

Cu experienta de peste 8 ani, Hakuservice ofera servicii ce se aplica in mai multe domenii precum: transport, auto, logistica, marina, agricultura, energie solara, golf, etc.

Bateriile de tractiune pentru stivuitoare din gama vasta de produse sunt atat noi, cat si second hand. Cei ce nu stiu de ce tip de baterie are nevoie stivuitorul, pot cere oricand parerea echipei. Totodata, atunci cand se achizitioneaza o baterie noua, cea veche se poate preda in sistem buy - back.

Servicii complexe de mentenanta

La Hakuservice, orice problema este tratata cu seriozitate si profesionalism, indiferent de complexitatea ei. Astfel, serviciile pe care acestia le presteaza tin de:

- Colectarea bateriilor uzate

- Funizarea de baterii noi.

- Reparatii si service pentru orice tip de redresor

- Service pentru orice tip de baterie, inclusiv pentru baterii de tractiune

- Furnizarea de accesorii pentru statii de incarcare si orice tip de baterii.

- Proceduri manuale si proceduri automate pentru diagnosticare

- Servicii de regenerare a bateriilor

- Intretinere perioadica preventiva a oricarui tip de baterie

Bateriile de tractiune si avantajele acestora

Indiferent ce tip de baterie se achizitioneaza, acesta vine intr-o cutie metalica anticoroziva, antisoc, cu elementii interconectati prin legaturi flexibile cu prindere prin subur - transportul se va desfasura in siguranta.

Bateriile de tractiune - Power traction battery system - sunt mai degraba un sistem. Acesta este alcatuit dintr-o baterie de tractiune si un redresor cu reglaj prin microprocessor. Scopul este de a asigura o incarcare rapida si usoara a bateriei.

Avantajele acestor baterii ce reies din caracteristicile principale vor fi enuntate in cele ce urmeaza:

- Timpul de incarcare redus pana la 3 ore

- Nivelul de temperatura al bateriei redus cu aproximativ 10⁰C

- Consum redus de energie, cu aproximativ 70%

- Reducerea sarcinii mecanice pe electrozi

Mai exista si alte tipuri de baterii de tractiune precum:

- Hoppecke Trak Air

- Hoppeke Trak Basic

- Hoppeke Trak Bloc

- Hoppeke Trak Eco

- TAB Motion Tubular etc.

Pentru un plus de detalii privind tipurile de baterii, dar si caracteristicile principale ale acestora se poate accesa www.baterii-stivuitor.ro. In cazul unei nelamuriri, echipa sta la dispozitia oricui cu suport si cele mai bune sfaturi.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#baterii stivuitor, #stivuitor service Hakuservice , #tehnologie