Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Huse stilate pentru posesorii de iPhone - o selectie de trenduri de marca Superb Store

Advertorial
Miercuri, 28 Noiembrie 2018, ora 17:03
6494 citiri
Huse stilate pentru posesorii de iPhone - o selectie de trenduri de marca Superb Store

O regula nescrisa a societatii curente dicteaza nevoia de a investi in telefoane moderne, smart, ce pot indeplini variate functii. Devenit un bun util in fiecare zi, lumea a inceput sa il etaleze, acordandu-i o importanta sporita in imaginea creata.

Au inceput sa apara si accesoriile aferente unor astfel de dispozitive, iar industria aceasta se dezvolta tot mai mult si pune la dispozitia celor interesati huse in modele din cele mai variate.

Un posesor de iPhone nu poate spune ca detine un dispozitiv mobil complet echipat pana cand nu isi asuma si o serie de accesorii si huse iPhone 7 sau aferente tipului de iPhone detinut. Se considera necesara o astfel de accesorizare si pentru ca vine ca o masura de precautie, de preventie a eventualelor accidente.

Huse pretentioase

O evolutie insemnata in acest sector tine de alegerea unor huse ce corespund totalmente telefonului, dar care au si un design aparte.

Fie ele si simple sau cu functii putine, conteaza sa aiba o altfel de aparitie fata de modelele clasice si binecunoscute pe piata.

Magazinele de profil nu au intarziat sa vina cu optiuni pentru doritori. Astfel s-a si departat interesul publicului, cuatand in mod special un magazin ce inglobeaza stiluri specifice. Putem aminti desigur despre superbstore.ro, un nume sonor. Iata si reteta sa de succes:

Stiluri diferite

Cand toata lumea incepe sa se obisnuiasca cu stilul huselor, este clar ca o abordare atipica este varianta prin care se asigura un aspect original.

Din acest punct de vedere se remarca gama SuperBStore - Huse iPhone pentru ca reprezinta influente moderne privind partea de design, cu printuri inedite.

Tropicale, colorate si cu note de contrast, astfel de huse au cucerit publicul. Altele au venit cu o simplitate care insa era menita sa inglobeze un mesaj puternic sau imitatii ale texturilor si materialelor, neobisnuite sa fie asociate cu telefoane, iar aici amintim de acea husa cu aspect de marmura.

Gama variata, axata insa strict pe modele iPhone

Un compromis pe care nu si-l doreste niciun detinator de smartphone se refera la o husa aleasa doar pentru partea de aspect, dar cu functionalitate redusa.

Au trecut acele vremuri cand husele erau create la scara larga, pe banda rulanta, universale fiind. Acum fiecare tip de telefon in parte are specificatiile sale si se doreste ca acestea sa fie un reper pentru alegerea huselor.

Superb Store a tinut cont in mod deosebit de nisa celor care detin iPhone. Mentine publicul interesat pentru ca nu conteneste sa tina pasul cu trendurile din domeniu si pentru ca pe masura ce se lanseaza noi versiuni de telefoane de acest gen vine cu necesarul de a le completa cu husele potrivite.

Preturi competitive

Toata lumea stie ca in comert nu tine numai de variantele pe care le ai, ci si de modul in care reusesti sa atragi publicul.

Superb Store poate ca a mizat pe ceva necesar, insa nu a uitat nici de ceea ce tine de preturi. Sunt rezonabile si au varietate, fiind accesibile pentru orice buget.

O oferta interesanta pe care au lansat-o se refera la transport gratuit, pentru fiecare doua produse cumparate.

Accesorii

In completare, nu sunt omise nici accesoriile ce au un rol practic pentru orice detinator de smartphone.

Un suport magnetic este util in masina si nu numai, o protectie de cablu este o varianta amuzanta insa utila pentru a mentine cablul original al telefonului in stare impecabila pentru zona sa vulnerabila, la imbinari, si nu in cele din urma conceptul deja popular ring holder este dedicat celor pretentiosi.

O astfel de nisa este infloritoare pentru ca am ajuns sa pretuim destul de mult telefoanele. In fond, sumele investite in acestea impun poate si o atentie deosebita la utilizare si nu numai.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#huse iphone, #accesorii iphone , #smartphone