Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Guccifer a sunat din puscarie la Fox News: Nu ma extradati in SUA!

Guccifer a sunat din puscarie la Fox News: Nu ma extradati in SUA!
Foto: Arhiva Ziare.com
Celebrul hacker Guccifer, asa cum este cunoscut Marcel Lazar Lehel, a luat legatura cu la fel de celebrul post TV american Fox News, transmitand ca nu ar trebui sa fie extradat in Statele Unite pentru a ispasi o alta pedeapsa.

Guccifer, in varsta de 45 de ani, ispaseste deja o pedeapsa de 7 ani de inchisoare intr-un penitenciar din Arad, sentinta decisa de o instanta din Romania, si a contactat televiziunea chiar din spatele gratiilor, spunand ca vrea sa ramana intr-o inchisoare romaneasca, scrie Standard Republic.

Astfel, Lazar i-a spus producatorului executiv al Fox, Pamela Browne, ca nu vrea sa mearga in America pentru a ispasi pedeapsa de 4 ani si 4 luni primita in aceasta tara.

Potrivit hackerului, la jumatatea acestei luni, va aparea in fata unui judecator din Timisoara, unde va cere contopirea celor doua pedepse si executarea in Romania.
Guccifer a devenit cunoscut in toata lumea dupa ce a spart emailul lui Hillary Clinton, pe cand aceasta era secretar de Stat. De asemenea, a spart conturi de email ale familiei fostului presedinte George W. Bush, a facut publice mesajele pe care si le trimiteau Corina Cretu si Colin Powell, la randul sau fost secretar american de Stat, si a spart conturile de email ale fostului director SRI George Maior.

Citeste si:
Hackerul Guccifer, adus din SUA sa-si ispaseasca pedeapsaHackerul Guccifer cere contopirea pedepselor din SUA si Romania
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 11 August 2017, ora 22:06
 Autor:Florin Necula

 Articol citit de 10256 ori

Citeste si: