Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Internet si Tehnologie > drona
A   A   A

Google vrea sa faca livrari cu drona in Europa. Testele incep in 2019

Google vrea sa faca livrari cu drona in Europa. Testele incep in 2019
Foto: Arhiva Pixabay
Alphabet, compania mama a Google, va incepe testele pentru serviciul de livrare cu drona, in Europa, in 2019.

Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte, la Helsinki, Finlanda, de directorul executiv James Burgess, scrie The Telegraph.

Firma va lansa un program-pilot al serviciului chiar in Helsinki, iar dronele vor livra pachete cu o greutate de pana in 1,5 kilograme, pe o distanta de 10 kilometri.

Cateva drone Hummingbird au fost testate deja in Tampere, la nord de Helsinki, care nu aterizeaza, ci lasa pachetul la sol cu ajutorul unei sfori.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!
Divizia Wing din holding-ul Alphabet, care se ocupa de acest serviciu, lucreaza si la un sistem de management al traficului aerian, ceea ce inseamna ca dronele vor putea parcurge in siguranta traseele.

Citeste si:
Boeing a reusit sa creeze drona care transporta oameni. Cum functioneaza si cum arataAmazon a facut prima livrare cu o drona: Asa vom primi coletele in viitor? (Video)Japonezii au testat cu succes drona care livreaza vin
A.D.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 05 Decembrie 2018, ora 11:47

 Articol citit de 973 ori

Citeste si: