Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Internet si Tehnologie > instagram
A   A   A

Cum poti activa dark mode pe Instagram, cea mai asteptata functie de catre utilizatori

Cum poti activa dark mode pe Instagram, cea mai asteptata functie de catre utilizatori
Foto: Arhiva Pixabay
Una dintre cele mai cerute functii de catre utilizatorii retelei sociale Instagram a fost, de-a lungul anilor, dark mode, adica posibilitatea de a folosi aplicatia pe un fundal intunecat. Iata ca acum acest lucru este posibil.

Luni noapte, facilitatea a fost implementata pe sistemele de operare iOS si Android.

Pentru inceput, trebuie sa ai instalata pe telefon cea mai recenta versiune a aplicatiei si sa te asiguri ca ai trecut la iOS 13 si respectiv Android 10.

Activarea dark mode pe Instagram este foarte simpla si se poate face in doua moduri.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!
Daca ai activat deja dark mode pe tot telefonul tau, Instagram va trece automat la fundalul intunecat.In cazul in care vrei doar ca aceasta aplicatie sa beneficieze de functie, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Instagram, la setari, sa apesi pe Display si apoi sa selectezi dark mode.

Dark Mode has arrived on Instagram for iOS 13. The wait is now over. Just update your iPhone application. Dark Mode on Instagram is enabled with your iOS 13 settings. #AppleEvent pic.twitter.com/RscAiy2Lav- Apple News (@iosname2) 8 octombrie 2019

Reactiile utilizatorilor au fost pozitive:

Dark Mode finally comes to Instagram 🙌🏽😎

(Update the Instagram app on iOS13, hasn't come through on my Android Devices as yet) pic.twitter.com/hlR1ccnrjw- Safwan AhmedMia (@SuperSaf) 8 octombrie 2019
DARK MODE NO INSTAGRAM YESSSSSSSSS pic.twitter.com/CW85ElqQNR- insta: LUCASAPE (@lucasape) 8 octombrie 2019

looking at photos on instagram with "dark mode" on is wayyyyy better now

wow- pic.twitter.com/EqZNZE9UwC- BRYANT (@BryantEslava) 8 octombrie 2019

De ce utilizatorii iubesc dark mode? Pe langa estetica cool, modul intunecat are si alte beneficii: prelungirea autonomiei bateriei (daca ecranul este OLED), reducerea oboselii ochilor si imbunatatirea calitatii somnului.
Facebook ShareTweet
 Joi, 10 Octombrie 2019, ora 09:41
 Autor:Constantin Pescaru

 Articol citit de 11030 ori

Citeste si: