Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Cum faci curatenie pe WhatsApp, astfel incat sa nu ramai fara spatiu pe telefon

Cum faci curatenie pe WhatsApp, astfel incat sa nu ramai fara spatiu pe telefon
Fara sa-ti dai seama, cel mai popular program de chat ti-ar putea consuma o cantitate semnificativa de spatiu. De aceea, e bine sa inveti cum faci curatenie pe WhatsApp, scriu cei de la Playtech.

Cu totii folosim WhatsApp. Este prima aplicatie pe care o instalezi pe un telefon nou, chiar inainte de Facebook sau Messenger. Media de varsta a utilizatorilor a crescut semnificativ in ultimii ani, iar acest detaliu nu face decat sa te convinga si mai mult de faptul ca e greu sa stai fara el. Din pacate, acelasi WhatApp care creeaza dependenta, s-ar putea sa te lase fara spatiu pe mobil.

Tot ceea ce primesti pe WhatsApp ramane in-app si iti creste semnificativ dimensiunea aplicatiei. In functie de setarile pe care le ai pe mobil, ai putea opta ca fiecare poza sau clip video pe care le primesti sa fie salvate direct in galerie. Asta nu inseamna insa ca nu o sa le poti vedea si in WhatsApp, in interiorul conversatiei initiale. Daca faci parte dintr-unul sau mai multe grupuri, cumulul de meme, gif-uri si clipuri amuzante care te lasa fara spatiu pe mobil e si mai mare.
In orice caz, desi solutia evidenta este sa-ti stergi aplicatia de pe telefon si sa o instalezi din nou, exista o metoda si mai simpla. De ceva timp, in interiorul indragitului program a fost implementat un mecanism prin care poti vedea clar cat iti ocupa fiecare conversatie sau discutie in grup, cat iti ocupa pozele si filmele partajate in interiorul acelui dialog.

Vezi cat de usor e sa tii sub control cele mai enervante lucruri de pe WhatsApp.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 21:14
 Autor:PLAYTECH

 Articol citit de 7566 ori

Citeste si: