Guccifer a sunat din puscarie la Fox News: Nu ma extradati in SUA!

Vineri, 11 August 2017, ora 22:06
13352 citiri
Guccifer a sunat din puscarie la Fox News: Nu ma extradati in SUA!
Foto: Arhiva Ziare.com

Celebrul hacker Guccifer, asa cum este cunoscut Marcel Lazar Lehel, a luat legatura cu la fel de celebrul post TV american Fox News, transmitand ca nu ar trebui sa fie extradat in Statele Unite pentru a ispasi o alta pedeapsa.

Guccifer, in varsta de 45 de ani, ispaseste deja o pedeapsa de 7 ani de inchisoare intr-un penitenciar din Arad, sentinta decisa de o instanta din Romania, si a contactat televiziunea chiar din spatele gratiilor, spunand ca vrea sa ramana intr-o inchisoare romaneasca, scrie Standard Republic.

Astfel, Lazar i-a spus producatorului executiv al Fox, Pamela Browne, ca nu vrea sa mearga in America pentru a ispasi pedeapsa de 4 ani si 4 luni primita in aceasta tara.

Potrivit hackerului, la jumatatea acestei luni, va aparea in fata unui judecator din Timisoara, unde va cere contopirea celor doua pedepse si executarea in Romania.

Guccifer a devenit cunoscut in toata lumea dupa ce a spart emailul lui Hillary Clinton, pe cand aceasta era secretar de Stat. De asemenea, a spart conturi de email ale familiei fostului presedinte George W. Bush, a facut publice mesajele pe care si le trimiteau Corina Cretu si Colin Powell, la randul sau fost secretar american de Stat, si a spart conturile de email ale fostului director SRI George Maior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#hacker Guccifer contactat Fox News, #hacker Guccifer contopire pedepse, #hacker Guccifer pedepse Romania SUA , #hacker