All about visual communication - Descopera cele mai tari idei de comunicare vizuala pentru brandul tau!

Advertorial
Marti, 08 Octombrie 2019, ora 10:33
9652 citiri
All about visual communication - Descopera cele mai tari idei de comunicare vizuala pentru brandul tau!

Sub umbrela "All about visual communication", un concept unic in Romania, iti punem la dispozitie 3 expozitii, 4 evenimente atragatoare si 550 de branduri locale si internationale - toate in acelasi timp si in acelasi loc:

PRINT&SIGN. Cea de-a 15-a editie a celui mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est urmeaza trendul global si aduce in atentia specialistilor cele mai noi idei de comunicare vizuala si tehnologii de tipar digital pe orice suport.

DIGITAL SIGNAGE Show. Aflata la editia a doua, expozitia dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive creeaza noi experiente vizitatorilor, explorand fiecare aspect al afisarii digitale.

CORPORATE GIFTS Show. "Feel the Difference" la singura expozitie din Romania dedicata industriei obiectelor promotionale, cea mai importanta platforma de business pentru publicitate.

Fiecare dintre cele trei targuri prezinta inovatii de ultima ora si lansari de produs, pe care le poti vedea doar o data la doi ani intr-un singur loc. Astfel, intre 9 si 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo se transforma in cea mai mare platforma de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promotionalelor si semnalisticii digitale.

Cele trei evenimente B2B de anvergura organizate de EUROEXPO Fairs ofera solutii de comunicare vizuala in HUB-ul celor mai inovatoare tehnologii, dintre care:

Solutii de tipar digital pentru publicitate, textile, industrial si 3D printing

1. Vino sa vezi LIVE tehnologia prin care poti printa 3D proiecte dintre cele mai ofertante, de la un mulaj dentar, pana la o pereche de ochelari si chiar replici de 2,8 metri inaltime ale unor personaje interesante!

2. Te asteptam cu lansari in premiera mondiala: vei fi martor al lansarii simultane in Romania si Japonia a celei mai noi inovatii in domeniul echipamentelor de print digital.

3. Vino sa vezi tehnologia prin care poti tipari digital recipientele din metal (can-urile) si plastic pentru industriile cosmetice si de bauturi!

Inovatie in obiecte promotionale

1. Promotionale ECO-friendly si gadget-uri comestibile.

2. Accesorii-gadget pentru obiecte smart.

3. Gadget-uri 3D cu effect "Wow": Augmented Reality, Smart LightUp Panel, agende corporate cu powerbank si incarcare wireless, bratari cu LED, Dancing Bluetooth Speaker.

Solutii digital signage

1. Solutii pentru retail (large format digital display, indoor digital display, projection mapping for retail).

2. Solutii interactive pentru invatamant, ecrane stretch.

3. Lansari in premiera a celor mai noi solutii integrate de afisaje LED.

Doar intre 9 si 12 octombrie ai 3 expozitii, o singura viziune si nenumarate posibilitati de afaceri - toate solutiile de tipar digital si comunicare vizuala intr-un singur loc, pe care poti sa le vezi cu o singura invitatie gratuita.

Descarca invitatia aici.

DISCOVER ALL ABOUT VISUAL COMMUNICATION!

3 expozitii, o singura invitatie GRATUITA

Despre EUROEXPO Fairs

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri de business din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Show, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show, Expo Shop, Digital Signage Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Din mai 2019, EUROEXPO Fairs detine si propria publicatie online de specialitate pentru industriile packaging si food, Pack&Food News.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#print sign, #Digital Signage, #All about visual communication , #tehnologie