Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Un panou s-a desprins in zbor de pe avionul premierului Shinzo Abe

Un panou s-a desprins in zbor de pe avionul premierului Shinzo Abe
Foto: Arhiva Facebook/Shinzo Abe
Un panou s-a desprins in timpul zborului de pe una dintre aripile unui avion folosit de premierul Japoniei, Shinzo Abe, pentru deplasari in strainatate.

Un panou de dimensiunea unui laptop a cazut in timpul zborului de pe avionul Boeing 747. Aeronava efectua o cursa de la Tokyo la Hokkaido. Premierul Shinzo Abe nu se afla la bord in momentul producerii incidentului, potrivit Sky News.

Panoul care a cazut era lung de 38 cm si lat de 20 cm. Acesta era detasabil si asigura accesul in zona care face legatura intre unul dintre motoare si aripa dreapta a avionului.

Acesta este doar cel mai recent dintre incidentele petrecute in Japonia in care au fost implicate aeronave de productie americana. Luna trecuta, un geam al unui elicopter s-a desprins si a cazut in curtea unei scoli.
Aceste situatii au trezit un val de indignate in Japonia. Ministrul nipon al Apararii, Itsunori Onodera, i-a cerut omologului sau american sa ia masuri pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete.

Autoritatile japoneze au informat ca nu au gasit inca panoul cazut de pe aeronanva. O ancheta privind cauza incidentului e in desfasurare.

Alte doua avioane similare au parasit vineri Japonia ducandu-i pe Shinzo Abe si pe alti oficiali si oameni de afaceri japonezi intr-un tur de sase zile in Europa de Est. Delegatia va vizita Estonia, Lituania, Serbia si Romania. Shinzo Abe e asteptat la Bucuresti pe 16 ianuarie.

Citeste si:
Shinzo Abe, primul premier japonez care vine in RomaniaColoana oficiala a premierului Japoniei, accident grav in Brazilia
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 22:33
 Autor:Gabriel Kolbay

 Articol citit de 6834 ori

Citeste si: