Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
International > China
A   A   A

Sfaturile unei locuitoare din Wuhan pentru cei care abia au inceput izolarea totala

Sfaturile unei locuitoare din Wuhan pentru cei care abia au inceput izolarea totala
Foto: captura video CNN
Dela Efifania, o studenta din Indonezia aflata de doua luni in izolare totala in Wuhan, le-a oferit cateva sfaturi celor care abia au inceput perioada de carantina.

Intr-un interviu acordat CNN, Dela Efifania a transmis ca cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ramanem pozitivi indiferent cat de greu ne-ar fi dupa ce viata noastra s-a schimbat brusc.

De asemenea, ea spune ca trebuie sa pastram legatura cu cei din exterior prin intermediul telefonului, dar si sa avem activitati in casa.

"Trebuie sa incerci sa vezi lucrurile intr-un mod pozitiv. Ai posibilitatea sa te odihnesti, sa inveti sa gatesti mai mult, poti sa faci exercitii fizice. Eu nu ma pot opri din mancat!", a spus Dela Efifania.
Orasul Wuhan a depasit varful pandemiei, iar autoritatile se pregatesc de iesirea din izolarea totala. Totusi, Dela Efifania e ingrijorata ca s-ar putea ca totul sa o ia din nou de la capat.

"Simt anxietate. Carantina functioneaza, nu se mai infecteaza oamenii intre ei. Dar cand se va deschide din nou, ce se se va intampla?", a explicat ea.

Restrictiile din China vor fi anulate incepand cu 8 aprilie, cand se spera ca oamenii isi vor putea relua vietile normale.

Citeste si: Speranta in China: Autoritatile din Hubei, epicentrul pandemiei, ridica restrictiile de calatorie

C.S.
Facebook ShareTweet
 Joi, 26 Martie 2020, ora 08:48

 Articol citit de 14979 ori

Citeste si: