Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Seful Pentagonului: Nu exista nicio indoiala ca Siria detine arme chimice

Seful Pentagonului: Nu exista nicio indoiala ca Siria detine arme chimice
Foto: Arhiva Hepta.ro
Ministrul apararii american, Jim Mattis, a declarat, vineri, in cursul unei vizite in Israel, ca Siria detine arme chimice, incalcand astfel un acord de eliminare a intregului stoc de arme pe care le detine.

"Nu exista nicio indoiala la nivelul comunitatii internationale ca Siria detine arme chimice incalcand acordul si declaratia sa privind eliminarea acestora. Nu mai exista nicio indoiala", a afirmat Jim Mattis in cursul unei vizite la Tel Aviv, relateaza Reuters.

Citeste si Fostul sef al unitatii de arme chimice din Siria: Assad mai are cel putin 2.000 de tone de gaz sarin si alte arme murdare

Intrebat daca armata siriana a plasat avioane de lupta la o baza rusa din portul sirian Latakia, Mattis a declarat: "Si-au raspandit avioanele, nicio indoiala. Si-au raspandit avioanele in ultimele zile".
Adresandu-se presei, in prezenta ministrul israelian al Apararii, Avigdor Lieberman, oficialul american a avertizat regimul sirian impotriva recurgerii la arme chimice dupa atacul chimic comis la 4 aprilie intr-o localitate din nordul Siriei soldat cu 87 de morti.

Vezi si Atacuri chimice in Siria soldate cu cel putin 100 de morti si alte sute de raniti. Trump da vina pe Obama
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 16:04

 Articol citit de 780 ori

Citeste si: