Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Rusia ii acuza pe americani de "hotie la drumul mare"

Rusia ii acuza pe americani de "hotie la drumul mare"
Foto: Arhiva Hepta.ro
Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a acuzat luni dupa-amiaza partea americana de "hotie la drumul mare", dupa anuntarea unor preconditii pentru returnarea proprietatilor diplomatice confiscate in New York si Maryland in urma ultimelor sanctiuni impuse de catre administratia Obama.

Barack Obama a decis in luna decembrie confiscarea a doua proprietati diplomatice si expulzarea imediata a 35 de diplomati rusi, ca urmare a dezvaluirii implicarii agentilor rusi in atacurile cibernetice asupra institutiilor democratilor din Statele Unite, transmite Reuters.

Moscova a precizat ca multe vor depinde de rezultatele unei intalniri dintre viceministrul de Externe Serghei Riabkov si subsecretarul de stat Thomas Shannon.
Cei doi diplomati vor urma sa vorbeasca despre disputa diplomatica in timpul unei intalniri de la Washington.

Lavrov a discutat si despre sentimentele antiruse din Statele Unite, care pun o piedica in ajungerea la un acord pe probleme globale intre Washington si Moscova.

De asemenea, acesta a sustinut ca Rusia si Statele Unite vor depune toate eforturile pentru a gasi un raspuns fata de ingrijorarile israelienilor cu privire la crearea unor zone de "dezescaladare" in Siria.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 17 Iulie 2017, ora 18:19

 Articol citit de 4578 ori

Citeste si: