Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
International > Statul Islamic
A   A   A

Ministrul Apararii de la Londra: Britanicii care s-au alaturat Statului Islamic ar trebui vanati si ucisi

Ministrul Apararii de la Londra: Britanicii care s-au alaturat Statului Islamic ar trebui vanati si ucisi
Foto: Arhiva Facebook/Ministry of Defence
Gavin Williamson, ministrul Apararii din Marea Britanie, este de parere ca toti cetatenii Regatului care de-a lungul timpului s-au alaturat retelei teroriste Stat Islamic in Siria si Irak ar trebui vanati si ucisi.

Williamson isi justifica declaratia spunand ca britanicii care au plecat in Siria si Irak pentru a lupta in randurile militantilor Statului Islamic urasc tot ceea ce reprezinta Marea Britanie.

"Perspectiva mea este ca un terorist mort nu poate cauza vreun rau Marii Britanii", a mai spus Williamson intr-un interviu pentru cotidianul Daily Mail.

"Ar trebui sa facem tot ce putem pentru a distruge si elimina acesta amenintare", a completat oficialul de la Londra care a mai adaugat ca cetatenii britanici care s-au alaturat ISIL nu ar trebui nicioadata primiti in Marea Britanie.
Gavin Williamson a devenit ministru al Apararii in urma cu mai putin de o luna, inlocuindu-l pe Michael Fallon dupa ce acesta a demisionat in urma unui scandal de hartuire sexuala.

Citeste si:

Statul Islamic ameninta cu atacuri in Marea Britanie, Franta si Germania, de CraciunStatul Islamic a pierdut unul dintre principalii recrutori. "Vaduva alba", ucisa de o drona americanaDesi ar putea fi invins curand in Siria si Irak, Statul Islamic nu va disparea. Se va adapta pentru a-si continua lupta
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 12:49

 Articol citit de 2924 ori

Citeste si: