Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
International > Ucraina
A   A   A

Criza din Ucraina: Trei tancuri rusesti "au venit sa elibereze tara" (Video)

Criza din Ucraina: Trei tancuri rusesti "au venit sa elibereze tara" (Video)
Rusia a trimis trei tancuri in regiunea ucraineana Donetk, insa acestea au fost interceptate de trupele ucrainene in apropiere de localitatea Snijne, a relatat, joi, presa ucraineana, care il citeaza pe ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov.

Publicatia The Right Perspective speculeaza chiar ca ar putea fi inceputul unui conflict deschis intre Rusia si Ucraina.

Localnicii din Snijne au relatat ca au vazut tancurile T-72 intrand in oras si au apelat politia. Martorii spun ca cei aflati in tancuri au vorbit deschis despre faptul ca sunt de origine rusa si au venit sa "elibereze Ucraina".

Un alt raport vorbeste despre intrarea in regiunea Donetk a mai multor vehicule armate, printre care s-ar afla si forte provenind din Belarus.
Arsen Avakov a confirmat ca trei tancuri ruse au trecut granita ucraineana. Doua au fost interceptate de armata. Potrivit unui raport, unul dintre tancuri a fost lovit de partea ucraineana.

Pe Internet circula deja imaginea unui tanc avariat (foto sus), insa nu este confirmata deocamdata autenticitatea sa.

Gruparea pro-europeana EuroMaidan a publicat, la scurt timp, pe pagina sa de YouTube, o inregistrare video ce ar infatisa intrarea tancurilor in Snijne.
Facebook ShareTweet
 Joi, 12 Iunie 2014, ora 17:33
 Autor:Ana Ilie

 Articol citit de 8148 ori

Citeste si: