Horoscop: 16 noiembrie 2017

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 08:14
8841 citiri
Horoscop: 16 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Stai putin pe loc si gandeste-te cum poti sa iti promovezi felul de a gandi si de a fi, dar fara a impune cuiva ceva. Trebuie sa accepti oamenii asa cum sunt si sa mergi mai departe doar cu cei care iti ofera o stare de bine.

Sagetator

O energie deosebita combina unele ganduri si rezulta o pofta nebuna de a actiona intr-un fel care sa te faca sa te simti excelent. Vei ajunge sa razi cu intreg trupul.

Capricorn

Multi dintre oamenii din jurul tau incep ceva si ai un sentiment puternic ca trebuie sa li te alaturi. Fii foarte atent, pentru ca ai tendinta de a actiona in graba doar pentru a multumi pe cineva si viata nu este un concurs de popularitate.

Varsator

Partea ta masculina si cea feminina iti transmit lucruri contradictorii astazi. Trebuie sa gasesti un echilibru si sa alegi cu grija ceea ce exprimi mai departe.

Pesti

Simti o explozie de energie neasteptata. Acest lucru i se datoreaza unei persoane speciale. Poate nici tu nu stii acum cat este de speciala. Lasa emotiile si sentimentele sa curga natural.

Berbec

Te simti bine din punct de vedere emotional, dar cu cat experimentezi mai mult, cu atat realizezi cat de putine cunosteai. Descoperi ceva cu totul deosebit despre tine. Nu stiai ca esti capabil sa simti asa ceva.

Taur

Acceseaza-ti resursele interne, gandurile tale pozitive si scoate-le la suprafata. Asculta-ti cele mai profunde sentimente si da-le frau liber, nu le pune piedici sau bariere. Seara, bucura-te de putinul timp liber si planifica ceva.

Gemeni

Lucrurile se vor aseza chiar mai bine decat ai sperat. Ai muncit mult pentru a ajunge in punctul acesta si inca nu iti vine sa crezi ca se intampla cu adevarat. Adauga mai multe ingrediente romantice in reteta relatiei cu partenerul de viata.

Rac

Intentionezi sa faci o schimbare atat la interior, cat si la exterior. Garderoba ta nu va scapa fara modificari. Tine cont de prognoza meteo pentru a nu avea parte de momente neplacute. Inspre seara o sa fii inspiratia cuiva.

Leu

E posibil ca cineva sa nu aprecieze felul tau de a actiona pe moment atunci cand simti ceva, dar nu trebuie sa te lasi afectat. Lasa-ti in continuare emotiile sa iti alimenteze pasiunea, dar invata cum sa le gestionezi.

Fecioara

Te simti in elementul tau. Ai avut rabdare pentru a intelege ceva ce era nou pentru tine si acum aplici ceea ce ai invatat. Cunosti niste oameni care iti vor da sfaturi intelepte.

Balanta

Castigi respectul cuiva facand ceva neasteptat. Vei juca rolul unui mediator in conflictul dintre doi cunoscuti. Te descurci excelent si o sa fii vazut ca un erou.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 16 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic