Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Boris Becker reactioneaza in scandalul provocat de Ilie Nastase: Iata ce ar trebui sa faca acum

Boris Becker reactioneaza in scandalul provocat de Ilie Nastase: Iata ce ar trebui sa faca acum
Foto: Hepta.ro
Fostul mare tenismen german Boris Becker a vorbit despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase in ultima luna, dupa ce a facut o declaratie cu conotatie rasista despre copilul Serenei Williams.

Becker a afirmat ca Nastase nu este un rasist, insa chiar si asa ar trebui sa se intalneasca fata in fata cu Serena Williams pentru a-i cere scuze.

"Il cunosc din 1984 pe Ilie, am jucat impotriva lui si am luat de mai multe ori masa impreuna. Ilie nu este rasist!!! Face glume despre toata lumea, din pacate uneori nu foarte reusite, si ar trebui sa-i ceara scuze personal Serenei Williams", a scris pe Twitter Boris Becker.

Ilie Nastase a fost in centrul unor incidente negative cu ocazia meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.
La conferinta de presa de dinaintea meciului, Nastase a spus despre viitorul copil al Serenei Williams "sa vedem ce culoare va avea", iar aceasta declaratie a fost considerata de ITF drept rasista.

Dupa ce a jignit-o si pe Johanna Konta, Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, insa a fost invitat de Ion Tiriac sa participe la turneul de la Madrid.

Astfel, Ion Tiriac a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a chemat pe Ilie Nastase la ceremonia de premiere de dupa finala feminina de la Madrid.

In replica, Tiriac a afirmat ca nu a gresit nimic cand l-a chemat pe Ilie Nastase.

C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 19 Mai 2017, ora 15:01

 Articol citit de 22321 ori

Citeste si: