Horoscopul saptamanii 4-10 februarie 2019

Luni, 04 Februarie 2019, ora 09:18
9589 citiri
Horoscopul saptamanii 4-10 februarie 2019

Varsator

Pentru tine incepe o perioada minunata de transformare a propriei fiinte. Personalitatea ta este in vizorul astrelor si bine ar fi sa te modelezi in functie de evenimentele din jurul tau. S-ar putea sa devii nemultumit de toate relatiile pe care le ai cu ceilalti, dar retine ca hiba este doar la tine. Dorinta de a-ti modifica atat spiritul, cat si fizicul va fi la cote inalte. Recomandabil este sa parcurgi cursuri de dezvoltare personala, relationala, de estetica corporala sau sa discuti regulat cu specialisti in aceste domenii. La capitolul financiar, zilele de 6 si 7 februarie sunt destul de conflictuale. Este posibil sa faci cheltuieli neprevazute, dar pe de alta parte, poti primi si mici cadouri sau favoruri de la cei dragi. Calatoriile pe distante scurte, relatiile cu familia, cu prietenii apropiati si studiile sunt frecvente si foarte provocatoare. Dialoguri aprinse, vesti bune, altele mai putin, participari la seminarii pe teme placute sufletului tau, toate se impletesc in jurul tau exact cum ai nevoie in aceasta etapa a vietii.

Pesti

In primele zile ale saptamanii nu prea te remarci in anturaj. Esti discret, energia vitala este destul de scazuta si bine ar fi sa te ocupi doar de activitatile de rutina care nu te solicita prea mult. Foarte important devine capitolul prieteni si protectori. Incepe o perioada favorabila unei selectii drastice printre apropiati si de a atrage in viata ta oameni noi, de o inalta moralitate. Pe de alta parte, ti-ai putea orienta eforturile si atentia catre diverse asociatii sau grupari cu scopuri umanitare, in care iti poti folosi altruismul. De retinut ca oamenii care ti se alatura sau organizatiile in care te implici acum sunt de lunga durata si vor avea un impact major pentru Destinul tau. Pe 6 si pe 7 februarie iti revine pofta de viata si te vei alatura celorlalti in activitatile cotidiene. Totusi, sanatatea este vulnerabila. Fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Finalul saptamanii anunta cheltuieli majore, dar si posibilitatea de a castiga bani sau de a primi cadouri spectaculoase.

Berbec

Prietenii iti sunt alaturi inca de la inceputul saptamanii. Retine sfaturile si indemnurile acestora, intrucat iti vor fi de mare folos in cariera. S-ar putea ca unii sustinatori sa dispara din sfera ta de interes si sa fii nevoit sa gasesti altii. Domeniul profesional si imaginea ta in ochii celorlalti intra in vizorul astrelor de acum incolo. Ti se poate imbunatati pozitia sociala sau poti deveni un personaj faimos in mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea. Sanatatea este vulnerabila. In doua parte a saptamanii te vei simti mult mai bine, revenindu-ti cheful de a schimba totul in jurul tau. Remodeleaza-ti atitudinea fata de tot ce te inconjoara, incepe sa lucrezi la propria ta persoana si apoi selecteaza cu grija toate relatiile in care esti implicat sau vrei sa te implici.

Taur

Saptamana debuteaza cu noutati la capitolul profesional. Se contureaza o noua etapa, cu multe schimbari neprevazute. In mod special se vor reconfigura relatiile cu sefii si autoritatile. De asemenea, pozitia ta in cadrul unei echipe se va modifica. Sunt momente delicate, pentru ca este dificil sa observi incotro bate vantul schimbarii. Fii discret, adapteaza-te situatiei si evita compromisurile! Vin in preajma ta diversi prieteni sau persoane din segmentul socio-profesional care te sfatuiesc in fel si chip. Selecteaza totul si evita sa te lasi pe mana celorlalti. La finalul saptamanii vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiana si de odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului, bine fiind sa urmezi un tratament de specialitate. Remediile naturiste, somnul suficient, compania celor dragi te ajuta sa depasesti totul cu bine.

Gemeni

Incepe o perioada excelenta la capitolul relatii cu strainatatea si studii pe termen lung. Este posibil sa stabilesti legaturi cu oameni aflati dincolo de granitele tarii, sa pleci in strainatate la lucru sau sa incepi un curs de lunga durata. Pe de alta parte, notiunea de spiritualitate va capata alte conotatii pentru sufletul tau. Poti descoperi ca Divinul se afla in fiecare lucru si ca totul este aranjat in Univers dupa o anumita ordine si disciplina. Cu toate cu neprevazutul este prezent, vei reusi sa obtii beneficii si sustinere din partea unor protectori bine intentionati. Relatiile profesionale sunt active, astfel ca se contureaza intalniri cu sefii, cu autoritatile, reuniuni importante la nivel inalt. Prudenta si rabdare! Finalul intervalului analizat iti aduce in preajma prieteni deosebiti. Dialogurile si actiunile comune cu aceste persoane te vor ajuta sa-ti lamuresti necunoscutele din segmentul socio-profesional.

Rac

Se pare ca se instaleaza in viata ta, pentru o buna perioada de timp, norocul la banii si bunurile altora. Recomandabil este sa fii foarte atent la tot ce vine spre tine, intrucat poti pune bazele viitoarelor tale afaceri sau chiar averi. Mostenirile si partajele vor fi subiecte mult discutate de acum incolo. Totodata pot aparea cheltuieli neprevazute fie pe facturi, taxe, datorii, fie pe mofturile celor dragi. Evita santajul emotional din partea celorlalti! Sunt zile bune pentru a lua legatura cu persoanele din strainatate, pentru a calatori, pentru a studia sau pentru a participa la activitati culturale. Delecteaza-ti sufletul cu domeniile artei sau stiintei, iar beneficiile vor fi de proportii. Sfarsitul saptamanii anunta intalniri cu multa lume, fie in plan socio-profesional, fie in plan personal in familie.

Leu

Relatiile parteneriale, proiectele pe termen lung si colaborarile devin primordiale in viata ta pentru mult timp de acum incolo. Este posibil sa intalnesti oameni deosebiti care iti vor schimba viata si care iti vor ramane alaturi pentru ceva vreme. Recomandabil este sa fii deschis la schimbari profunde si sa primesti cu incredere ofertele destinului. Se contureaza dialoguri aprinse cu partenerul de viata sau colaboratorii. Gandirea si comunicarea sunt viciate, astfel ca este difcil sa se ajunga la un consens. Fii prudent in vorbe si fapte! Unii iti vaneaza si cele mai banale greseli, putandu-le transforma in adevarate obstacole pentru progresul tau de acum. In a doua parte a saptamanii se ivesc cheltuieli comune cu altii pe facturi, taxe sau diverse. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a intelege sensul evenimentelor in care esti implicat, dincolo de aparente.

Fecioara

Incepand cu aceasta saptamana, capitolul loc de munca va fi pentru tine foarte mult accentuat de astre. Este posibil sa-ti reorientezi atentia si eforturile catre alt domeniu profesional, cum ar fi turismul, sportul, filosofia sau stiintele inalte. Ineditul isi va face loc in viata ta, scotandu-ti la iveala talentele native. Sanatatea este o alta zona ce va cunoaste schimbari majore. Se recomanda multa atentie la semnalele organismului si folosirea cu incredere a terapiilor neconventionale. De evitat, pe cat posibil, analizele, consultatiile si interventiile chirurgicale in zilele de 4 si 5 februarie. Relatiile parteneriale se evidetiaza prin discutii ample si actiuni comune. Se pot pune bazele unor colaborari viitoare de succes. Totusi, verifica orice informatie si evita sa aluneci in situatii iluzorii. Finalul perioadei analizate evidentiaza capitolul financiar, sectiunea bani si bunuri comune cu altii. Cheltuieli neprevazute.

Balanta

Relatiile sentimentale, cele cu copiii si creativitatea vor fi scoase in evidenta destul de mult incepand cu acesta saptamana. Este posibil sa te indragostesti iremediabil sau daca deja esti implicat intr-o relatie, aceasta va continua pe un fundament mult mai solid. Altii isi pot redefini relatiile cu copiii sau pot concepe un copil. Totusi, fii prudent intrucat factorul neprevazut aici isi are locul si poate crea neplaceri greu de estimat si controlat. Prudenta la sanatate in intervalul 6 - 8 februarie! Sunt posibile probleme legate de picioare si de sistemul digestiv. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Spre finalul saptamanii se contureaza aspecte parteneriale. Situatiile pot scapa de sub control, deci fii prudent si tine-ti firea. Anumite relatii de colaborare pe care le ai sau le stabilesti acum se pot dovedi mai tarziu ca nu sunt ceea ce par.

Scorpion

Casa, familia si patrimoniul iti vor capta atentia si eforturile pentru multa vreme de acum incolo. Este posibil sa-ti imbunatatesti conditiile locative, sa-ti cumperi un teren sau o casa sau chiar te poti hotari sa te muti intr-o alta tara. Relatiile cu membrii familiei se modifica, devenind mai stranse si bazate pe respect si ajutorare. Din punct de vedere sentimental, zilele de 6 si 7 februarie sunt delicate, existand riscul unor certuri cu persoana iubita sau cu copiii. Unele relatii se pot rupe definitiv, dar asa este mai bine. Relatiile profesionale sunt foarte active in a doua parte a saptamanii. Se recomanda prudenta, intrucat sunt posibile altercatii majore sau chiar renuntarea la un loc de munca. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului. Odihneste-te, desprinde-te de neplacerile cotidiene si priveste la partea plina a paharului vietii tale.

Sagetator

Incepand din aceasta saptamana, studiile pe termen scurt, calatoriile si relatiile cu familia si prietenii apropiati vor fi la frecvente. Raportarea ta la toate acestea va fi cu totul alta. Vei studia doar ce iti place, vei pastra alaturi de tine doar persoanele potrivite sufletului tau, iar relatiile cu familia le vei putea aborda cu mai multa deschidere si bunavointa. Daca esti nevoit sa calatoresti, fii prudent si calatoreste cu un scop bine definit ce nu poate fi realizat in alta perioada. Se pot lega prietenii noi sau pot reveni in viata ta persoane cunoscute demult. Totusi, cineva iti poate incanta sufletul pe moment, dar mai tarziu poti descoperi ca nu este ceea ce pare. Treburile domestice se remarca in a doua parte a intervalului analizat. Ai spor la curatenii si reparatii importante. De asemenea, vanzarea-achizitionarea de bunuri patrimoniale pot intra in discutie. La finele saptamanii, cheful de distractii si aventuri va fi la cote inalte.

Capricorn

Capitolul financiar se va reconfigura pentru tine incepand cu aceasta saptamana. Este vorba despre banii castigati din munca proprie, existand varianta inceperii unui castig existential dintr-un domeniu drag sufletului tau. Pe de alta parte, s-ar parea ca si sistemul valorilor proprii va cunoaste transformari. Gasirea echilibrului intre latura materiala si cea spirituala a vietii va fi provocarea urmatoarei perioade. Zilele de 6 si 7 februarie sunt delicate in privinta relatiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Pot aparea neintelegeri, dar prudenta si discernamantul te-ar ajuta mult. De asemenea, se pot evidentia calatorii pe distante scurte sau tentatia de a te ocupa de studii si de a te informa pe subiecte de larg interes. Discutii multe si calatorii frecvente pe tot parcursul saptamanii. Spre finalul saptamanii se contureaza reuniuni familiale si treburi domestice.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#horoscop saptamanal, #horoscop februarie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019