Horoscopul saptamanii 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 10:20
20232 citiri
Horoscopul saptamanii 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Sagetator

Esti hotarat sa schimbi multe si marunte in viata ta. Aspect laudabil, doar ca mai intai gandeste-te pe indelete ce anume vrei concret sa schimbi sau cum anume vrei sa se desfasoare viata ta de acum incolo.

Pentru ca exista multa confuzie si tendinta de a te autoiluziona, ar fi bine sa apelezi cu incredere la cineva drag din anturajul apropiat. Pe de alta parte, si colegii de serviciu iti sunt alaturi cu sfaturi si idei bune.

Se contureaza cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, dar se pare ca vei primi si ceva bani dinspre segmentul profesional. Sunt zile in care pare mai dificil sa gestionezi corect bugetul si sa investesti, de aceea, ocupa-te doar de prioritati.

Capricorn

O saptamana in care esti preocupat mai mult de tine si de nevoile tale sufletesti. Sanatatea este vulnerabila si de aici si starile de spirit sunt fluctuante. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Esti foarte sensibil si rezultatele demersurilor medicale pot fi eronate.

Analizeaza pe indelete relatiile si situatiile in care esti implicat si traseaza directii noi de abordare a vietii in general. Dialogurile cu ceilalti te pot ajuta foarte mult sa gasesti un echilibru just intre dorintele si nevoile tale reale.

Pe de alta parte, sunt posibile controverse si chiar obstacole din partea celorlalti vizavi de ceea ce vrei sa intreprinzi.

Varsator

Relatiile cu prietenii sunt controversate. Esti atras de acest anturaj si dornic de a te implica in actiuni diverse, dar se recomanda prudenta. Nu este ceea ce pare, mai ales in relatiile cu persoanele care te sustin, aparent, in domeniul profesional.

Rezerva momente de odihna si detaseaza-te de forfota cotidiana. Sanatatea este foarte vulnerabila si oricand iti poate juca feste. Odihneste-te constient, adopta un stil de viata sanatos si potrivit constitutiei tale, alternand regulat orele de munca cu orele de relaxare.

Dialogurile tainuite cu persoanele din mediul profesional iti vor oferi informatii pretioase. Exista conflicte mocnite la serviciu.

Pesti

Esti foarte solicitat de sefi si colegii de munca. Reuniuni profesionale importante, discutii de anvergura cu oficialitati, asumarea unor responsabilitati pe termen lung. Colegii te sprijina mult si bine, dar in privinta sefilor nu se poate spune acelasi lucru.

Foarte dinamice sunt si relatiile cu prietenii. Uni te vor sfatui de bine, mai ales in privinta relatiilor sentimentale si a relatiilor cu copiii. Totusi, fii prudent si discerne atent ceea ce ti se spune, pentru ca exista riscul sa gafezi serios in plan amoros din te miri ce. Rezerva momente pentru a te ocupa de un hobby si pentru relaxare in aer liber alaturi de cei dragi.

Berbec

Demersurile intelectuale si planurile de calatorii reprezinta subiecte importante in aceasta saptamana. Chiar daca vei intampina si niscai obstacole in ceea ce vrei sa realizezi, tu urmareste-ti interesele si nu renunta.

Cineva din strainatate iti poate oferi informatii bune referitoare la un curs sau la un loc de munca. Selecteaza informatia si analizeaza totul pe indelete.

La serviciu esti solicitat de sefi si de reprezentanti ai unor institutii conexe locului tau de munca. Se pot relua discutii profesionale vechi sau secvente din sarcini de lucru considerate finalizate demult. Prudenta, rabdare, toleranta! Sustinere din partea prietenilor.

Taur

O saptamana interesanta la capitolul bani si bunuri comune cu altii. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, datorii diverse sau este nevoie sa relationezi cu institutii financiare. Investitiile tale din ultimii ani ar trebui revizuite si, in limita posibilului, puse la punct. Prudenta si analiza atenta la documentele financiare personale!

Dorinta de studiu, documentare, cercetare, dialog cu persoane erudite va fi accentuata si bine ar fi sa-i dai curs. Sunt zile bune pentru a te informa, pentru a discuta subiecte deosebite si pentru a trasa planuri de viitor.

Calatoriile sunt nerecomandate, dar sunt favorizate doar acelea planificate demult si care te ajuta sa rezolvi ceva urgent.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt provocatoare, dar nu este ceea ce pare. Tine-ti firea, detaseaza-te de acest segment si fii circumspect. Cineva din anturajul apropiat, un prieten sau o ruda, te poate ajuta sa descifrezi, cat de cat, itele foarte incurcate ale segmentului partenerial.

Tu alegi starea de spirit pe care sa o abordezi in aceste zile. Se contureaza cheltuieli comune cu altii pe facturi, taxe, impozite, mosteniri sau partaje. Este vorba despre datorii vechi sau despre chestiuni privitoare la documente ce trebuiau rezolvate mai demult. Prudenta si discernamant! Dialoguri erudite cu persoane deosebite, planuri de calatorii sau de studii.

Rac

Saptamana debuteaza cu multa agitatie la locul de munca. Pentru ca se schimba salarizarea si se tot negociaza conditii noi de munca, vei fi nevoit sa muncesti mai mult. Dar, in segmentul profesional, exista o ceata densa, placuta la prima vedere, dar daca se risipeste aceasta ceata, ramane adevarata imagine de fundal. O imagine total altfel decat o crezi tu. Fii prudent si tolerant! Evita sa te implici in prea multe activitati, pentru ca nu este ceea ce pare.

Sanatatea este vulnerabila si ai nevoie de odihna.

In relatia cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri vor reveni in discutie detalii vechi privitoare la mersul relatiei. Cheltuieli comune cu altii.

Leu

Este bine sa petreci zilele acestea cateva momente alaturi de cei dragi. Atat persoana iubita, cat si copiii au nevoie de sprijinul tau si de a face lucruri impreuna. Distreaza-te si ocupa-te si de un hobby drag sufletului tau!

La serviciu se anima atmosfera din cauza unor sarcini de lucru mai vechi, ce revin acum pentru retusuri sau completari. Bazeaza-te numai pe fortele tale, intrucat si colegii sunt ocupati.

Sanatatea este foarte vulnerabila, bine fiind sa-i acorzi atentie si sa te odihnesti constient. La nevoie apeleaza rapid la sfaturile unor specialisti in sanatate. In relatia cu partenerul de viata sau de afaceri apar discutii pe teme financiare.

Fecioara

Acasa in familie este rost de discutii aprinse pe seama unor chestiuni patrimoniale descoperite de curand. Sunt favorizate lamurirea si rezolvarea unor animozitati familiale care treneaza de ceva vreme. Totusi, fii circumspect, pentru ca exista inca multe alte detalii ce iti vor fi revelate mai tarziu.

Relatiile sentimentale sunt rascolite de dialoguri pe teme vechi, considerate cumva rezolvate, insa acum se dovedeste contrariul. Foarte usor se pot isca neplaceri de la si prin prieteni. Prudenta, rabdare, toleranta si fii alaturi de cei dragi! Evita sfaturile provenite de la cei care demonstreaza foarte clar ca sunt impotriva progresului tau.

Balanta

In primele zile ale saptamanii sunt posibile multe calatorii pe distante scurte si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Evita sa vorbesti despre planurile tale, intrucat unii iti vor rastalmaci vorbele si gesturile. Altii vor dori sfaturi de la tine sau solutii deosebite pentru problemele lor.

Pe cat posibil ajuta-i pe ceilalti, dar numai pe aceia pe care-i simti bine intentionati. Dialoguri furtunoase cu membrii familiei si cu neamurile pe teme patrimoniale. Este nevoie sa participi activ la treburile gospodariei si la ajutorarea unor membrii aflati la ananghie.

Noutati sentimentale si activitati recreative alaturi de cei dragi.

Scorpion

Segmentul financiar reprezinta o tema importanta in prima parte a saptamanii. Pe de o parte, primesti bani, cadouri sau favoruri din partea celorlalti, dar pe de alta parte si cheltuielile vor fi pe masura. Fii prudent si rezuma-te la strictul necesar!

Unii iti ofera ceva acum, cu intentia mascata bine de a profita de asta mai tarziu. Relatiile cu anturajul apropiat sunt surprinzatoare. Intalniri neasteptate, informatii controversate, idei geniale referitoare la cum sa-ti imbunatatesti viata si relatiile cu ceilalti. Calatorii pe distante scurte si demersuri intelectuale.

A doua parte a saptamanii iti aduce in atentie casa si treburile ei. Activitati domestice alaturi de familie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop saptamanal, #horoscop noiembrie, #horoscop decembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019