Horoscopul saptamanii 23-29 septembrie 2019

Luni, 23 Septembrie 2019, ora 12:29
16077 citiri
Horoscopul saptamanii 23-29 septembrie 2019

Fecioara

Se intrezaresc multe discutii cu prietenii si cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii te sfatuiesc de bine, altii insa au interese ascunse total opuse cu ale tale sau cu ale relatiei voastre. Este dificil in aceste zile sa stabilesti o granita clara intre ceea ce iti este benefic si ceea ce iti dauneaza. Deocamdata asculta-i pe toti, dar evita sa emiti pareri si sa-ti divulgi intentiile. Este bine sa renunti totusi la oamenii pe care ii simti falsi si care te-au dezamagit pana acum.

Sanatatea este vulnerabila, de aceea, ingrijeste-te si odihneste-te constient. Posibile consultatii si analize. Odihneste-te constient si ai incredere ca iti vei rezolva toate treburile la timp.

A doua parte a saptamanii iti aduce noutati financiare. Se contureaza o noua etapa de castig favorabil pe termen lung de la locul de munca.

Balanta

Este multa forfota in sfera profesionala. Discutii cu sefii, cu reprezentantii unor institutii oficiale, tema principala fiind banii si bunurile comune. Se pare ca trebuie sa organizezi reuniuni profesionale care implica activitati de anvergura destul de costisitoare.

De retinut ca unii dintre cei alaturi de care esti implicat in aceste activitati iti vaneaza fiecare gest sau fiecare vorba. Sunt sanse de a-ti fi deteriorata imaginea publica si statutul socio-profesional. Fii prudent si nu te aventura intr-o directie doar asa de dragul schimbarii sau al prestigiului!

Discutii cu prietenii si actiuni comune cu acestia. A doua parte a saptamanii te predispune la interiorizare si neplaceri legate de sanatate. Odihneste-te si stai de vorba pe indelete cu tine insuti. Este vremea potrivita pentru schimbari fundamentale in fiinta ta interioara.

Scorpion

O saptamana dinamica in plan socio-profesional. Se contureaza discutii aprinse cu sefi, cu oameni importanti, dar va aparea si oportunitatea unei calatorii in strainatate sau macar departe de locurile natale.

Este foarte important acum sa-ti remodelezi mentalitatea, sa renunti la tipare comportamentale perimate si la idei sau conceptii care doar iti obstructioneaza progresul. Sunt momente bune pentru a-ti trasa noi planuri de viitor si pentru a-ti innobila sufletul cu o filozofie noua de viata.

Prietenii sau colegii de la serviciu iti vin in ajutor in chip nebanuit. Evita controversele, escaladarea conflictelor si ocupa-te numai de interesele tale! In relatiile cu prietenii sunt aspecte favorabile si actiuni favorabile.

Ultimele zile ale saptamanii evidentiaza afectiuni ale sistemului renal si ale segmentelor capului. Sunt momente bune pentru odihna si dialog interior.

Sagetator

Este nevoie sa te ocupi de segmentul financiar, sectiunea bani si bunuri comune cu altii. Se pare ca vei fi nevoit sa achiti facturi restante, sa te ocupi de credite sau sa discuti cu cineva avizat despre investitii si credite.

Pe de alta parte, este bine de retinut faptul ca exista detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obtii la un loc de munca si, de asemenea, referitoare la mosteniri, cheltuieli comune cu altii si venituri obtinute din colaborari. Prudenta si nu te lasa impresionat de problemele materiale, financiare ale altora!

Intervin chestiuni legate de o calatorie in strainatate, pe termen lung, fie pentru studii, fie pentru studii si cercetari.

Segmentul profesional este foarte dinamic in partea a doua a saptamanii. Dialoguri cu sefi si oameni importanti, sarcini noi de lucru. In relatiile cu prietenii si sustinatorii din mediul socio-profesional se contureaza un nou capitol de mare anvergura.

Capricorn

Saptamana debuteaza cu aspecte parteneriale, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale. Este nevoie de rediscutarea unor termeni si conditii de desfasurare a proiectelor comune. Chiar daca tonul discutiilor este ridicat, cu putin efort si bunavointa sunt sanse sa aplanezi orice diferend.

Pe de alta parte, vor interveni si cheltuieli comune cu altii pe mosteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evita acumularea datoriilor si a oferi altora sprijin material, deoarece veniturile tale sunt flucutante, existand riscul sa ramai tu in deficit.

Demersuri intelectuale, discutii erudite, oameni interesanti in preajma ta. In plan profesional se deschide un nou capitol foarte important, de bun augur pe termen lung.

Varsator

Mult de lucru la serviciu in aceasta saptamana, insa, si acasa, in plan personal ai de facut multe si marunte. Sunt detalii care trebuie rezolvate in regim urgent, de aceea, ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa te ocupi numai de prioritati.

Relatiile colegiale nu sunt ceea ce par, de aceea, bazeaza-te numai pe fortele tale. Tensiuni si conflicte la locul de munca.

Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv si osos, astfel ca vei avea nevoie de odihna si remedii specifice.

In a doua parte a saptamanii, vor interveni aspecte privitoare la relatiile parteneriale. Rediscutarea unor planuri comune cu altii, plus cheltuieli pe facturi, credite, datorii de orice fel. Sunt zile favorabile remodelarii mentalitatii si abordarii unei alte filozofii de viata. Noutati din si despre strainatate.

Pesti

Este nevoie sa te ocupi de persoana iubita si de copii. Segmentul amoros este cumva deficitar, in sensul ca una iti doresti tu, una discuti si stabilesti cu ce dragi si cu totul altceva iese pana la urma. Se recomanda prudenta, mai ales in relatia cu generatiile tinere, pentru ca exista riscul declansarii unor conflicte.

La serviciu esti foarte solicitat, astfel ca vei fi nevoit sa faci ore suplimentare sau sa ceri sprijinul unui coleg pentru a duce la bun sfarsit tot ce ai de realizat. Evita suprasolicitarea nervoasa si discutiile contradictorii. Ai toate sansele sa rezolvi ceea ce ti-ai propus.

Relatiile parteneriale sunt dinamice in zilele de 26 si 27 septembrie. Sunt probabile controverse si chiar desprinderi din unele colaborari. In segmentul financiar se deschide un nou capitol important, prefigurand castiguri de la si prin altii.

Berbec

Esti foarte implicat in multe activitati, fiind un exemplu demn de urmat de catre ceilalti. Sunt zile excelente pentru a rezolva treburi personale si indatoriri casnice. Repara, curata, reorganizeaza spatiul locativ, debaraseaza-te de lucrurile care iti prisosesc si, in limita posibilitatilor, ofera-le altora care ar avea nevoie de ele.

Relatiile cu membrii familiei si cu neamurile sunt anoste, existand riscul unor discutii aprinse sau declansarii unor conflicte pe termen lung. Relatiile sentimentale iti solicita atentia prin activitati comune cu persoana iubita si cu copiii. Implica-te serios in tot ce presupune discutii si planuri comune cu cei dragi.

A doua parte a saptamanii aduce noutati in plan profesional, la locul de munca. Pentru relatiile parteneriale se deschide un nou capitol de anvergura pe termen lung.

Taur

Persoanele din anturajul apropiat te solicita foarte mult prin discutii si activitati in care esti ademenit sa te implici. Este momentul sa te desprinzi de relatiile toxice si sa te pregatesti de cu totul altele.

Fii selectiv in privinta anturajului pe care il frecventezi! Unii vor dori sa profite de pe urma generozitatii tale si te vor provoca sub diverse forme. Evita sa raspunzi la provocari si nu iti divulga secretele personale!

Demersuri intelectuale, calatorii pe distante scurte, tendinta de a te implica in diverse forme de scolarizare.

In plan familial sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei si implicare in treburi gospodaresti. Relatiile sentimentale se anima mult in a doua parte a saptamanii, bine fiind sa fii prudent. Si la serviciu se deschide un nou capitol favorabil pe termen lung.

Gemeni

Se contureaza cheltuieli majore in aceasta saptamana. Pe de alta parte, apar informatii noi privitoare la salarizarea aferenta unui loc de munca. Schimbarile sunt iminente fie ca vrei, fie ca nu, fie ca esti pregatit, fie ca nu. Este bine sa fii foarte prudent si sa iei in serios tot ce se petrece in sfera financiara, deoarece acum se deschid culoare noi de castig.

Chiar daca totul pare incert sau chiar problematic, in spatele scenei vizibile se fac si se desfac jocuri in favoarea ta. Persoanele din anturajul apropiat iti sunt alaturi cu informatii pretioase si chiar cu ajutoare de alta natura. Totul este sa permiti cuiva sa te ajute.

Calatorii pe distante scurte, demersuri intelectuale, relatii tumultoase cu cei dragi. Se prefigureaza un nou capitol sentimental pe termen lung. Iubirea si implicatiile ei vor capata alte conotatii pentru tine.

Rac

Importante zile in aceasta saptamana, deoarece beneficiezi de suport astral pentru a desfasura activitati de anvergura. In tot ce doresti sa intreprinzi, persoanele din anturajul apropiat, prieteni, cunostinte, colegii iti sunt alaturi si te sprijina neconditionat. Asculta sfaturile celorlalti, analizeaza pe indelete situatiile in care esti implicat si decide in consecinta.

In mod special este evidentiat locul de munca si domeniul profesional in care activezi. Informatii pretioase, schimbari legislative, dialoguri amicale cu sefii si colegii.

A doua parte a saptamanii evidentiaza relatiile cu membrii familiei si activitatile domestice. Se deschide un nou capitol domestic, cu multe aspecte favorabile si cu ajutoare considerabile din partea celor dragi.

Leu

Ai nevoie de odihna si de retragere din forfota cotidiana de-a lungul acestei saptamani. Chiar daca ai multe de facut, ar fi bine sa apelezi la cineva de incredere pentru a te ajuta corespunzator. Se pot activa afectiuni vechi, dar sunt sanse si pentru aparitia altora noi. Ingrijeste-te conform sfaturilor de specialitate, dar totusi tine cont si de vocea ta interioara. Pot fi momente sau situatii in care tu sa-ti fii cel mai bun terapeut sau cel mai bun prieten.

In sfera profesionala mocnesc tensiuni si conflicte de care este bine sa te ocupi cumva. Deocamdata aduna informatii si analizeaza pe indelete situatia.

In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine. Foarte animat este segmentul financiar prin cheltuieli majore si dialoguri despre salarizarea locului de munca.

In plan relational se contureaza o etapa noua. Oamenii vechi pleaca din preajma ta si vin altii de o mai buna calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop saptamanal, #horoscop septembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019