Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 06:45
19843 citiri
Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Taur

Saptamana debuteaza cu cheltuieli pe facturi si servicii. Vor intra in discutie si achitarea unor datorii restante sau relationarea cu institutii financiare. Este nevoie de ceva mai multa atentie la documentele financiare si la achizitionarea bunurilor de larg consum. Printre discutii si activitati cotidiene vei afla informatii pretioase necesare dezvoltarii tale personale si profesionale. Rezerva momente pentru a te gandi pe indelete la cele aflate si petrecute. Chiar daca la prima vedere ceva te nemultumeste, iti displace sau chiar respingi, totusi, un dram de adevar exista. Sunt momente excelente pentru a-ti revizui filozofia de viata, pentru a imbratisa alte conceptii si idei, pentru a te orienta spre alte relatii. A doua parte a saptamanii te plaseaza in centrul atentiei multora. Succes pe toate planurile, doar sa-l recunosti si sa te bucuri de el.

Gemeni

Relatiile parteneriale, in aceasta saptamana, scot in evidenta neajunsurile din cadrul activitatilor comune. In urma discutiilor si aflarii unor secrete personale si profesionale, vei fi nevoit sa decizi in consecinta. Hiba se afla in segmentul financiar comun, respectiv exista neintelegeri privitoare la plata facturilor, a datoriilor comune sau a mostenirilor si bunurilor administrate si folosite in comun. Se recomanda prudenta. Exista riscul escaladarii conflictelor personale si de aici sa se destrame colaborari bune, poate chiar si o relatie matrimoniala. Se contureaza o noua etapa de castig si folosinta a unor bunuri materiale de la si prin altii. Pot aparea in preajma ta fie variante noi de a obtine venituri pe termen lung in urma unei colaborari, fie cineva drag, o ruda sau un prieten devotat incepe sa te sustina material.

Rac

Saptamana incepe cu multa munca la serviciu, dar si in plan personal ai de rezolvat treburi restante. Insa energia vitala fluctueaza mult, astfel ca ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa te ocupi numai de prioritati. Poate intra in atentia ta un plan de imbunatatire a sanatatii care sa includa analize, consultatii medicale, o dieta sau un alt stil de viata mai sanatos si potrivit tie in aceasta perioada. Relatiile parteneriale sunt provocatoare. Se contureaza schimbari majore, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile de colaborare profesionala. Chiar daca iti este greu, la prima vedere, sa accepti ideile si doleantele celorlalti sau finalul unor relatii, lasa-te purtat de firul evenimentelor si nu forta nota. Cu cat te agati mai mult de ceva sau cineva, cu atat, lucrurile scapa de sub control.

Leu

Prima parte a saptamanii este potrivita activitatilor recreative, planificarii vacantelor, distractiei si relationarii cu cei dragi. Sunt posibile discutii aprinse in plan amoros, pe teme vechi, insa cu putin efort le poti depasi cu bine. Deocamdata este dificil sa ajungi la un consens cu ceilalti, pentru ca gandurile si limbile tuturor sunt incurcate. Lasa discutiile si deciziile majore pentru urmatoarele saptamani, cand se linistesc lucurile. Furtunile in pahare de apa sunt frecvente. La serviciu se contureaza noutati importante. Schimbari ale conditiilor de munca, schimbari salariale, chiar si abordarea unui alt loc de munca. Prudenta, calm, evita discutii zgomotoase si gandeste-te serios la obiectivele tale. Este vremea marilor schimbari socio-profesionale, astfel ca vrei, nu vrei, lucrurile se vor desfasura cu totul altfel de acum inainte.

Fecioara

O saptamana care aduce surprize in relatiile familiale. Ceva se incheie, altceva incepe. Ce anume este dificil de anticipat, intrucat starile tale de spirit sunt fluctuante si nu te poti decide asupra unei situatii sau relatii. Membrii familiei sau cineva din anturajul prietenilor te pot ajuta mult sa alcatuiesti imaginea de ansamblu asupra segmentului amoros. Totul este sa fii sincer cu tine insuti si cu ceilalti. Remodeleaza-ti ideile si conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei, Evita sa dezvolti in continuare asteptari de la ceilalti si fii ceva mai permisiv. Ceea ce oferi aceea ti se va intoarce inzecit la momentul potrivit. Acorda resurse si timp casei si nevoilor celor dragi. A doua parte a saptamanii aduce provocari la locul de munca. Multe sarcini de indeplinit rapid si discutii colegiale aprinse.

Balanta

Relationezi cu multa lume de-a lungul acestei saptamani. Dialogurile si intalnirile sunt frecvente si inedite. Este posibil ca in urma aflarii unor informatii privitoare la anumite persoane din anturajul apropiat sa-ti revizuiesti atitudinea fata de acestea, ba chiar sa te desprinzi fara echivoc din relatii. Totusi, discerne atent pe cine mai pastrezi in preajma ta si cui acorzi in continuare sprijin. Mastile celor din jurul tau cad acum foarte usor si nu vei mai putea ignora acest lucru. Segmentul domestic va intra intr-o etapa noua. Pot intra in discutii reparatii, achzitionari si vanzari de bunuri patrimoniale, discutii cu membrii familiei despre mosteniri sau vizite in locurile natale. A doua parte a saptamanii aduce chef de distractii, aventuri si relatii amoroase.

Scorpion

Aspectele materiale si cele financiare iti deschid saptamana. Se intrezaresc cheltuieli majore, insa iti vin bani fie dinspre locul de munca, fie cineva te sprijina financiar in chip nebanuit. Tendinta de a cheltui mult este mare si paguboasa. Selecteaza prioritatile si chibzuieste atent fiecare cumparatura. La o privire atenta in jurul tau ai constata faptul ca ai suficiente bunuri utile si nu ar fi nevoie de altele noi deocamdata. Facturile, taxele sau alte tipuri de datorii sunt prioritare. Relatiile cu anturajul apropiat vor intra intr-o noua etapa. De unele persoane te vei desprinde, insa te vei apropia de altele. Acum este vremea analizei asupra tuturor tipurilor de relatii in care esti implicat. Spre finalul saptamanii se anima mult segmentul domestic si relatiile familiale.

Sagetator

O saptamana care incepe in forta! Tensiunile interioare incep sa se dizolve si vei reusi sa rezolvi treburi restante de multa vreme. Totusi, fii prudent si selcteaza prioritatile, deoarece exista riscul sa-ti risipesti energia in activitati inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru ca se contureaza o noua etapa de castig dinspre locul de munca. Poate fi vorba de modificari profesionale care vor atrage dupa sine venituri suplimentare. Tentatia de a cheltui sume pe care doar preconizezi ca le vei avea undeva, candva este mare si paguboasa. Evita investitiile si planurile iluzorii! A doua parte a saptamanii iti va aduce in atentie relatiile cu anturajul apropiat. Discutii, intalniri de pomina, calatorii de agrement, un amalgam de situatii si trairi senzationale pe alocuri.

Capricorn

Ai nevoie de odihna, detasare de cotidian si de meditatii interioare. Primele doua zile ale saptamanii iti vor oferi contextul potrivit pentru toate acestea, bine fiind sa profiti si sa te aliniezi impulsului natural al perioadei. Revizuieste planuri de viata, renunta la idei si conceptii care sunt perimate, observa sincer ceea ce se petrece in relatiile tale. Este vremea innoirii pe toate segmentele vietii. Se contureaza o noua etapa personala, de aceea ar fi minunat sa te gandesti sincer la tine si sa-ti selectezi prioritatile. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca este recomandabil sa te ocupi de activitati usoare, poate chiar ajutat de cineva drag si de incredere. A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli majore. Unii vor incerca sa profite de pe urma agoniselii tale. Nu te lasa santajat emotional!

Varsator

Surprizele pot fi de proportii in relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii socio-profesionali. Este posibil sa revezi cunostinte vechi, oameni dragi de care nu mai stiai nimic de multa vreme. Euforia momentului este paguboasa, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile si vorbele. Unii revin in preajma ta numai in interesul lor personal, profitand de pe urma disponibilitatii tale relationale si sufletesti. Zilele de 24 si 25 aprilie sunt potrivite meditatiilor interioare, plimbarilor usoare in aer liber si detasarii de tumultul cotidian. Rezerva momente numai pentru sufletul tau si gandeste-te la tine si la nevoile tale reale. Informatiile obtinute pe cai neconventionale sunt deosebite si utile pe termen lung. In a doua parte a saptamanii te vei simti mult mai bine si stapan pe situatiile din preajma ta.

Pesti

Foarte importante sunt relatiile socio-profesionale in aceasta saptamana. Este posibil sa fii provocat la scena deschisa de catre diverse oficialitati ale mediului in care activezi sau iti doresti sa activezi. Se recomanda prudenta, cumpatare si alegerea cu grija a gesturilor si a vorbelor. Se vor relua subiecte de larg interes, tu fiind intr-un anume fel actorul principal. Ti se pot propune functii de conducere sau sa faci parte dintr-un grup de lucru de anvergura. Deciziile majore lasa-le pentru finalul saptamanii, ca sa ai suficient timp sa analizezi situatia. Provocarile pot fi prea mari, deocamdata, pentru cat poti sa duci la nivel mental si relational. Prieteni noi, sustinatori si chiar admiratori deosebiti. La finalul saptamanii, mediteaza asupra celor aflate si petrecute in ultimele zile. Vei fi foarte surprins!

Berbec

Mentalul iti este animat de ganduri nobile si de idealuri ce par usor de pus in practica in prima parte a saptamanii. Schimb de informatii, relatii cu strainatatea, posibil chiar sa calatoresti in diverse scopuri si alaturi de diverse persoane deosebite. Alege-ti cu grija anturajul si activitatile! Unele relatii si unele activitati iti consuma multa energie si mult timp. Foarte dinamice sunt relatiile socio-profesionale. Sunt posibile reuniuni la nivel inalt cu sefi, oficialitati, persoane erudite care detin informatii pretioase. Onoreaza orice invitatie de participare care iti poate aduce vreun beneficiu oricat de marunt. Totul pare o joaca sau ceva banal, insa cu timpul vei constata ca acum s-au pus semintele unor activitati inedite cu efecte si succese pe termen lung. Finalul saptamanii iti aduce in preajma prieteni si admiratori sinceri.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#horoscop saptamanal, #Horoscop aprilie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019