Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Luni, 21 Ianuarie 2019, ora 07:23
10250 citiri
Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Varsator

Inceputul saptamanii iti aduce forfota in jurul relatiilor parteneriale si in colaborarile in care esti implicat. Este posibil ca anumite etape dintr-un proiect sa se reitereze, deoarece au ramas neintelese sau nerezolvate cum trebuie. Ai putea avea senzatia ca bati pasul pe loc sau ca trebuie sa te intorci in timp la anumite momente care nu iti plac, insa ai incredere ca vei reusi sa depasesti totul cu bine.

Discutiile in contradictoriu vor fi frecvente, recomandabil fiind sa-ti tii firea. Se contureaza foarte clar un final de etapa parteneriala.

Pe 23 si 24 ianuarie iti sunt favorizate activitatile ce privesc banii si bunurile altora. Sunt aspecte de rutina cum ar fi achitarea taxelor, facturilor curente sau semnarea si verificarea documentelor juridice.

Spre sfarsitul saptamanii pot aparea propuneri de calatorii in tinuturi indepartate. Pe de alta parte, astrele iti recomanda activitati culturale, cum ar fi vizionarea unei piese de teatru, lecturarea unei carti sau participarea la seminarii cu teme spirituale.

Pesti

Activitatile profesionale iti deschid saptamana. Exista nemultumiri in acest sens, insa lucrurile se vor complica si mai mult. Se pare ca va trebui sa te intorci la unele aspecte specifice activitatii pe care o desfasori si care nu au fost rezolvate sau intelese pe deplin.

Practic, urmeaza o perioada in care vei reface sau chiar vei lua de la capat unele activitati. Munceste cu rabdare si discernamant, pentru ca dispui de ajutoarele necesare.

Se inchide o etapa profesionala, punand la punct restante si lamurind aspecte vechi. Este vorba in mod special despre relatiile colegiale si despre activitatea profesionala de rutina. Sefii si autoritatile iti sustin demersurile, astfel ca te poti baza pe acestia.

Eforturile depuse in sfera muncii te vor epuiza mult. Componenta medicala va fi un alt subiect principal. Dialoguri si actiuni comune cu partenerul de viata, cu cei de afaceri sau cu colaboratorii. Vor interveni si aspecte financiare, de genul achitarii unor datorii.

Berbec

Relatiile sentimentale intra intr-un con de umbra inca de la inceputul saptamanii. Pot aparea divergente cu persoana iubita sau chiar despartiri definitive. Atentie la ce se petrece in zilele de 21 si 22 ianuarie la acest capitol. Poate fi un preambul la ce va urma.

Pentru altii, relatiile cu copiii devin ostile. S-ar parea ca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu persoanele dragi. Prudenta si discernamantul te feresc de neplaceri, de aceea, foloseste-le din plin.

Zilele de 23 si 24 ianuarie sunt delicate la capitolul sanatate si loc de munca. Relatiile colegiale si cu sefii pot fi distorsionate, dar sunt momente pasagere si le vei depasi cu bine. Indicat este sa te ocupi de activitatile de rutina si sa fii cat mai discret.

In ultimele zile ale saptamanii vei fi nevoit sa te ocupi de partenerul de viata sau de proiectele si colaborarile in care esti implicat. Discutiile aprinse vor fi la ordinea zilei, dar finalul va fi fericit pentru toata lumea.

Taur

Primele zile ale saptamanii iti aduc treburi domestice. S-ar putea ca anumite probleme legate de casa si patrimoniu familial sa se repuna in discutie. Poate fi vorba despre o reparatie sau o zugraveala ce nu au fost facute corect si acum sa fii nevoit sa revii asupra lor.

Nu se recomanda vanzarea, inchirierea si cumpararea caselor sau terenurilor, deoarece exista riscul incurcarii documentelor sau pierderii de orice fel.

Atentie la membrii familiei! Cineva poate avea probleme de sanatate sau de o alta natura si sa fii nevoit sa le acorzi ajutor. Discerne atent ce poti sa faci, insa ocupa-te mai intai de persoana ta. Se finalizeaza o etapa domestica, lasand in urma neplaceri si animozitati intre neamuri.

Miercuri si joi se contureaza niscai furtuni sentimentale intr-un pahar cu apa. Rabdare si discernamant in tot ce tine de iubire si implicatiile ei.

In a doua parte a saptamanii ai mult de lucru la serviciu. Dar ai si spor, iar colegii si sefii te sprijina mult. Insa sanatatea este vulnerabila. Odihneste-te mai mult, plimba-te in aer liber si stai la suete cu cei dragi.

Gemeni

Componenta educationala va fi accentuata de astre in aceasta spatamana. Este posibil sa te inscrii la diverse cursuri cu teme spirituale sau cu teme la care nici nu te-ai gandit vreodata. Se finalizeaza o anumita etapa de invatare. De asemenea, poti obtine informatii deosebite provitoare la chestiuni personale sau profesionale. Recomandabil este sa-ti deschizi mintea si sufletul si sa abordezi viata si dintr-o alta perspectiva.

Relatiile cu neamurile si prietenii apropiati sunt tensionate. Sunt sanse sa se destrame unele relatii. Dialogurile cu cei dragi sunt greu de dus, neintelegerile frecvente, iar rabdarea tuturor este pusa la incercare. Relatiile parteneriale sunt in continuare dinamice, iar factorul neprevazut iti poate crea neplaceri.

Urmareste indeaproape desfasurarea proiectelor in care esti implicat si sustine-ti punctul de vedere in permanenta. Activitati domestice si dialoguri cu membrii familiei. La finalul saptamanii se intrezaresc intalniri agreabile cu cei dragi.

Rac

In plan financiar se incheie un capitol, in mod special la sectiunea venituri obtinute la un loc de munca. Fie primesti bani sau favoruri, fie se schimba salarizarea si conditiile de munca. Prudenta, discernamant si evita escaladarea conflictelor socio-profesionale.

De asemenea, sunt posibile cheltuieli extravagante, care te vor face sa te simti bine. Pe 23 si 24 ianuarie s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri. Unele vizeaza rudele, dar altele pot avea ca scop forme de instruire personala.

Multitudinea de informatii care apar in preajma ta are rolul de a te avertiza asupra schimbarilor ce urmeaza in plan socio-profesional. Selecteaza prioritatile si vorbeste putin sau deloc despre tine.

Pentru ultimele zile ale saptamanii, astrele iti trimit raze minunate in zona casei si familiei. Favorizate iti sunt treburile domestice si reuniunile cu cei dragi. Un membru al familiei iti poate oferi surprize placute, ceva care te va ajuta mult fie in planul sanatatii, fie in plan profesional.

Leu

Esti la finalul unei etape de transformare interioara, fapt pentru care socializezi ceva mai greu cu ceilalti, in aceasta saptamana. Fiind orientat mai mult spre tine si spre treburile tale personale, exista riscul sa neglijezi indatoririle ce iti revin, atat in plan familial, cat si in plan socio-profesional.

Gaseste un echilibru intre nevoile tale reale si ceea ce trebuie sa faci pentru altii. Poate parea dificil acum sa te concentrezi si pe altceva in afara persoanei tale, dar cu putin efort si bunavointa ai depasi totul cu succes.

Pe 23 si 24 ianuarie poti primi cadouri sau recompense. Esti destul de nemultumit vizavi de veniturile din munca proprie, insa ai rabdare, deoarece in curand apare norocul si in acest sector al vietii.

Spre sfarsitul saptamanii, astrele iti pregatesc intalniri si dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Poti afla vesti alarmante, insa nu lua de bun tot ce auzi.

Calatoriile de agrement pe distante scurte iti sunt favorizate, cu recomandarea sa fii foarte prudent la drum.

Fecioara

Primele zile ale saptamanii iti aduc dorinta de interiorizare. Sunt momente bune de a sta de vorba doar cu tine insuti si de a-ti alcatui planuri de viitor. Se pare ca anumite decizii luate in trecut nu au dat rezultatele scontate, asa incat acum vei fi nevoit sa revii asupra lor si sa faci corectiile necesare.

Poate fi vorba despre o problema de la locul de munca sau o problema de sanatate. Organismul tau va fi destul de solicitat, recomandabil fiind sa-ti dozezi eforturile si sa te ocupi doar de strictul necesar.

Pe de alta parte, anumite persoane din anturajul tau iti pot pune bete in roatele destinului. Incearca sa-ti selectezi prioritatile, asculta-ti sufletul si renunta imediat la cine te necajeste.

Zilele de 23 si 24 ianuarie iti aduc energie si chef de viata, insa nu forta nota. In ultimele zile ale saptamanii, bine ar fi sa te ocupi de cheltuielile cotidiene. S-ar putea sa primesti cadouri sau recompense marunte, dar suficiente cat sa-ti bucure sufletul si sa-ti rezolvi chestiuni personale importante.

Balanta

Relatiile cu prietenii cunosc turnuri deosebite. Se pare ca se vor repune in discutie unele animozitati vechi, ramase nelamurite sau nerezolvate. Unele relatii se pot rupe definitiv. Protectorii din segmentul profesional se retrag pentru ceva timp, deoarece probabil ca nu ai reusit sa stabilesti un echilibru intre ce ti-au oferit ei si ce voiai tu.

Este nevoie sa-ti reconsideri atitudinea fata de prieteni si sa depui eforturi constante pentru a-ti rezolva problemele cat mai discret si sincer. Starile tale de spirit vor fluctua mult, asa incat este nevoie de odihna si detasare de cotidian. Prudenta si discernamant in toate!

Se pot evidentia unele probleme de sanatate. Apeleaza la specialisti pentru a-ti restabili echilibrul organismului. In a doua parte a saptamanii te vei simti mult mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu mult elan si voie buna. Te invioreaza o sedinta de masaj, un tratament cosmetic, o plimbare in locuri dragi sau joaca si prezenta unui animal de companie.

Scorpion

Este o perioada in care trebuie sa te imparti intre familie si cariera profesionala. Poti face reamenajari, curatenii generale sau poti achizitiona o casa, un teren sau diverse obiecte decorative de mare valoare.

Relatiile cu membrii familiei sunt bune, iar deciziile luate in aceasta perioada vor avea efecte pe termen lung. In privinta pozitiei tale sociale se intrezareste un final de etapa. Finalizezi sarcini de lucru, se modifica relatiile cu sefii si autoritatile.

Relatiile profesionale sunt foarte dinamice, insa ia aminte la ce iti spun persoanele din acest anturaj. Chiar daca nu iti plac anumite sarcini de la locul de munca, ai rabdare, fa-ti datoria cat poti tu de bine, pentru ca va veni si rasplata.

In a doua parte a saptamanii, prietenii te inconjoara cu drag. Spune-le pasul tau si cere sfaturi. Evenimentele saptamanii te vor obosi destul de mult, astfel ca in ultimele zile se recomanda odihna si plimbari in aer liber. Sufletul tau va avea nevoie de retragere din forfota cotidiana.

Sagetator

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile cu strainatatea sau studiile pe termen lung. Te poti gandi la calatorii in afara granitelor tarii, insa fii pregatit si pentru rasturnari de situatie.

Componenta educationala este vizata de astre. Pot aparea oferte deosebite de a studia, de a asimila cunostinte pretioase dintr-un anumit domeniu. Se inchide o etapa de invatare, poate chiar si printr-o forma de evaluare intr-un cadru oficial. Mentalul si comunicarea iti sunt activate de astre, astfel ca poti excela in povestiri si prezentari de tot felul.

Pe 23 si 24 ianuarie sunt posibile situatii tensionate in plan socio-profesional. Un sef iti poate face reprosuri sau tu sa nu fii multumit de pozitia ta sociala. Sunt aspecte pasagere pe care le vei depasi fara probleme.

Spre sfarsitul saptamanii se intrezaresc intalniri si dialoguri agreabile cu prietenii. Controversele pot fi prezente, insa tocmai ele vor fi farmecul acestor zile. Poti primi sfaturi sau solutii bune in legatura cu imbunatatirea personalitatii tale si a relatiilor cu cei din jur.

Capricorn

Saptamana iti aduce schimbari importante legate de capitolul financiar. Se finalizeaza o etapa de castig de la si prin altii, insa este posibil sa-ti creasca veniturile sau sa primesti recompense deosebite. Tentatia cheltuielilor extravagante va fi mare, asa incat se recomanda prudenta. Te poti gandi la investitii sau asocieri in afaceri.

Pe de alta parte, pot aparea neplaceri in legatura cu taxele, impozitele sau, in functie de caz, in relatiile cu institutiile bancare. Este o perioada favorabila de a pune in ordine documente financiare ce vizeaza bani si bunuri in comun cu altii. Exista varianta descoperirii unor nereguli in documente.

In zilele de 23 si 24 ianuarie, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Recomandabile sunt activitatile culturale. Pentru altii se pot pune probleme legate de formele de instruire personala.

La sfarsitul saptamanii, astrele ti-au pregatit evenimente sociale. S-ar putea sa fii invitat la reuniuni importante, iar numele tau sa fie apreciat de toata lumea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal, #horoscop ianuarie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019