Horoscopul saptamanii 20-26 noiembrie 2017

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 13:05
5950 citiri
Horoscopul saptamanii 20-26 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

O sa fie o saptamana intensa in care o sa fii pus la incercare atat acasa, cat si la locul de munca. Vei avea parte de provocari, dar pe care le vezi cu alti ochi decat pana acum. Culegi ceea ce e bun din fiecare lucru care ti se intampla.

Sagetator

Ai o stare de spirit foarte buna, ceea ce o sa ii faca pe unii oameni sa isi schimbe parerea despre ceva care te include. Faci ceva important pentru o persoana aflata la nevoie. Oricat de mult bine i-ai face ei si pe tine o sa te faca sa te simti deosebit.

Capricorn

Vei primi ceva de care te vei bucura precum un copil de o jucarie noua. Nu a venit inca luna cadourilor, dar tu primesti ceva ce te va imbogati sufleteste. In viata sentimentala incep sa se lamureasca niste lucruri care te tulburau.

Varsator

Primele zile ale saptamanii vin cu multa treaba la birou. Cand te linistesti te poti pune pe treaba din nou, dar de data aceasta pentru ceva legat de interiorul tau. Ti-ai setat anumite obiective si vrei neaparat sa le duci la indeplinire.

Pesti

Independent de tine planurile s-au schimbat si nu te mai poti duce unde aveai de gand. Dar tot raul spre bine, pentru ca vei ajunge in alt loc in care o sa cunosti oameni care iti vor deveni prieteni. Nu ai incredere din prima, dar incet, incet, iti vei da seama ca nu ai motive de ingrijorare.

Berbec

Un telefon primit in aceasta saptamana te pune pe ganduri foarte serios si chiar o sa aduca genereze niste schimbari. Unele bruste si neasteptate, insa o sa realizezi ca multi abia asteptau sa le faci, numai tu nu contientizasei inca.

Taur

Te vei ocupa mai mult de ceva ce tine de locuinta si de o rugaminte a unei persoane care rar cere ajutor. Faptul ca nu este ceva pentru ea, ci tot pentru a sprijini pe cineva te face sa te simti excelent si sa pui totul in practica cu drag.

Gemeni

Un talent aparte te va aduce in centrul atentiei. Ai incercat sa ascunzi aceasta latura a ta, dar cineva ti-a facut o surpriza si te-a ajutat sa iesi in fata cu acel ceva. Nu regreti, ci din contra, te bucuri de fiecare moment de faima sau lauda primita.

Rac

Daca ai fi mai calm, ai finaliza mult mai repede ce ai de facut. Asa ca fa o pauza si pune-ti ordine in ganduri, in birou, in agenda, in tot ceea ce trebuie. Altfel, haosul va pune stapanire pe tine. Pe plan persoanal, apar vesti bune de la cineva din familie.

Leu

Ceva sau cineva iti aminteste de momente placute pe care vrei sa le repeti. Urmeaza o perioada in care vei astepta cu nerabdare ceva, o perioada in care o sa numeri zilele pana cand se va intampla ceva ce iti doresti mult. O sa fii putin cu capul in nori.

Fecioara

Cineva drag din viata ta se apropie din ce in ce mai mult de tine. Faceti multe lucruri si nici la munca nu ai chef sa mergi, doar, doar sa mai prindeti cateva momente impreuna. Te-ai putea obisnui cu ceea ce traiesti in aceste zile.

Balanta

Planuiesti o mica escapada cu partenerul de viata sau cu un prieten foarte bun si intreaga saptamana o sa te preocupi doar de acest aspect, mai putin seara. Cand o sa te apleci spre zona spirituala si o sa incerci sa iti pui ordine in ganduri si sentimente.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#horoscop noiembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017