Horoscopul saptamanii 2-8 septembrie 2019

Luni, 02 Septembrie 2019, ora 07:10
12032 citiri
Horoscopul saptamanii 2-8 septembrie 2019

Fecioara

Multe discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat! Este bine sa retii informatiile vehiculate in preajma ta si subiectele pe care le discuti cu ceilalti, intrucat iti vor fi de folos la momentul potrivit. Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale si profesionale, multe calatorii pe distante scurte. Deciziile importante si asumarea unor responsabilitati majore lasa-le pentru o alta perioada mai buna. Acasa, in familie, sunt multe treburi de facut, bine fiind sa te implici serios in rezolvarea lor. Discutii si intalniri cu neamurile. Comunicarea este deficitara in aceasta saptamana, deci fii foarte prudent.

Balanta

Este nevoie sa te ocupi de segmentul financiar. Se finalizeaza o etapa de castig din munca proprie, fiind astfel posibil sa te orientezi spre alte surse de venit. Fii prudent vizavi de bani, deoarece sunt posibile multe incurcaturi si minciuni. Verifica fiecare document care iti atesta drepturile salariale si evita cheltuielile extravagante. Factorul necunoscut iti poate crea neplaceri cand si cum te astepti mai putin. Provocarea perioadei analizate consta in a invata sa gestionezi corect banii si a-ti remodela vizunea asupra lor. Practic banii ajuta la efectuarea unor schimburi, care aduc energii in viata ta, dar te si elibereaza de acelea care nu-ti mai sunt de folos. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat si calatorii scurte.

Scorpion

O perioada importanta pentru tine, intrucat te ajuta sa finalizezi treburi restante, sa renunti la obiceiuri proaste, sa-ti trasezi noi planuri de viitor si sa te orientezi spre relatii de o mai buna calitate. Chiar daca starile tale de spirit fluctueaza mult si sanatatea este vulnerabila, te poti concentra pe ceea ce iti este tie de folos acum. Totusi, nu forta nota, ocupa-te numai de treburi usoare si la nevoie cere sprijinul celor dragi. Multe revelatii, informatii deosebite obtinute pe cai neobisnuite, asumarea unor responsabilitati noi. A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli, insa primesti bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional.

Sagetator

Perioada analizata iti aduce informatii pretioase, pe cai neobisnuite. Discutii tainice cu oameni importanti, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil sa decizi desprinderea de unii parteneri, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Prudenta, rabdare, masura in toate! Sanatatea este vulnerabila si de aici apar tot felul de stari fluctuante. In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Sunt sanse mari de progres si de schimbare a unor planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate pana acum.

Capricorn

Relatiile socio-profesionale sunt foarte active la inceputul saptamanii. Discutii, intalniri la nivel inalt cu sefi sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. Se contureaza un final foarte clar in unele relatii, mai ales in relatiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au sutinut cumva in proiectele tale profesionale. Prudenta, intrucat exista multe necunoscute importante in acest segment de viata, iar iluzia si dezamagirea sunt de proportii. Evita sa povestesti multe si marunte despre tine si despre planurile tale personale de viitor. Sanatatea este vulnerabila, astfel incat ai nevoie de odihna si detasare de cotidian. Discutii de taina cu cineva drag si de incredere.

Varsator

Saptamana iti aduce in atentie segmentul profesional si relatiile aferente. Se contureaza un final in privinta statutului socio-profesional. Imaginea ta in ochi altora se va modifica, depinzand numai de tine cum si in cel fel. Este bine sa eviti sa povestesti amanunte despre tine si planurile tale de viitor, pentru ca unii pot interpreta gresit totul si de aici reactii in consecinta. La serviciu, se poate finaliza o etapa de lucru. Sefi care se schimba, conditii noi de munca, implicare in activitati profesionale de anvergura. Noutatile sociale sunt frecvente si de bun augur. Totul este sa fii deschis, pregatit si bine informat. Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi interesante.

Pesti

Multe dintre conceptiile tale se vor modifica incepand cu aceasta saptamana. Te vei orienta spre alte filozofii de viata si spre a relationa cu oameni valorosi si bine experimentati in ale vietii. Activitati intelectuale de anvergura, planuri de calatorii, de studii si de reluare a unor secvente de invatare-evaluare. Relatiile cu strainatatea sunt deosebite. Unele se finalizeaza, facandu-se loc pentru altele. Este posibil sa calatoresti pe distante lungi, dar fii prudent, pentru ca neplacerile apar cand te astepti mai putin. Multa animatie in plan profesional, fiind vorba de discutii importante cu sefii si colegii de munca. Schimbare de statut socio-profesional.

Berbec

Schimbari in plan financiar, la sectiunea bani si bunuri administrate si folosite in comun cu altii. Este posibil sa primesti o suma de bani restanta, sa reusesti sa achiti datorii vechi sau sa lamuresti chestiuni privitoare la mosteniri si partaje. Verifica atent fiecare document si informeaza-te in permanenta din surse sigure. Existe amanunte necunoscute, dar importante, vizavi de ceea ce se petrece in plan financiar. De evitat investitiile de anvergura si e bine sa nu ii lasi pe altii sa profite de pe urma veniturilor tale. Activitati intelectuale, planuri de calatorii, abordarea unei noi filozofii de viata.

Taur

Perioada importanta in plan partenerial. Se finalizeaza o etapa, asta insemnand desprinderea de un partener de viata, desprinderea dintr-o colaborare profesionala neprofitabila sau reconfigurarea alteia din toate punctele de vedere. De retinut ca nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domneste in acest segment de viata iti creeaza multe iluzii si dezamagiri. Prudenta, detasare si nu te baza pe niciun partener, oricat de minunat ar parea la prima vedere. Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu altii, achitarea unor datorii, dar este posibil sa si primesti ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite.

Gemeni

Se contureaza schimbari la locul de munca. Observa atent ceea ce se petrece in preajma ta si evita luarea deciziilor importante. Se finalizeaza o etapa profesionala, se reconfigureaza activitatea, relatiile colegiale, dar si conditiile de munca. Informeaza-te corect si la timp din surse sigure si nu slabi vigilenta. In umbra incep sa se activeze conflicte serioase. Amestecul dulce-amar din domeniul profesional in care activezi te poate nelinisti, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Foarte bine sustinute sunt relatiile parteneriale, asta insemnand ca apar noutati deosebite, atat intr-o relatie personala, cat si intr-o relatie de colaborare profesionala.

Rac

Perioada te predispune la focusarea pe relatiile sentimentale. O relatie amoroasa se poate finaliza sau cel putin isi schimba conditiile si termenii de desfasurare. Mai putin probabil sa te implici intr-o relatie noua si oricum nu se recomanda. Relatiile cu copiii intra in discutie in chip zgomotos. Diferenta de mentalitate dintre tine si ceilalti mai ales in plan afectiv poate duce la reconfigurarea relatiilor dintre voi. Prudenta, rabdare, asculta ce au de zis ceilalti si gandeste-te pe indelete cum vei proceda in continuare! Exista detalii ascunse vizavi de acest segment, care isi fac simtita prezenta prin situatii bizare. Mult de lucru la serviciu, dar si acasa in plan personal. Sanatatea este vulnerabila in partea a doua a saptamanii.

Leu

Se recomanda orientarea eforturilor spre segmentul domestic si spre relatiile familiale. Vor avea loc discutii importante, intalniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale si trasarea planurilor de viitor. Este nevoie de schimbari majore in spatiul de locuit, insa deocamdata verifica atent instalatiile de apa. Sunt posibile avarii de la si prin apa. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru ca exista tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice si comunica asta destul de vehement. Cu putin efort si bunavointa se poate ajunge la un consens cu toata lumea. Relatiile amoroase sunt surprinzatoare. Activitati recreative si hobby-uri deosebite.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#horoscop saptamanal, #horoscop septembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019