Horoscopul saptamanii 17-23 iunie 2019

Luni, 17 Iunie 2019, ora 06:31
10094 citiri
Horoscopul saptamanii 17-23 iunie 2019

Gemeni

In primele zile ale saptamanii este posibil sa platesti datorii, facturi, servicii si sa relationezi cu institutii financiare. Evita planurile de investitii si cheltuielile nefondate! Vor interveni planuri de calatorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit sa pleci rapid in locuri indepartate pentru a rezolva chestiuni profesionale. Tema calatoriilor din varii motive este principala in aceste zile si ar trebui sa-i acorzi atentie deosebita. Chiar si o informatie aparent banala acum va deschide caile unei calatorii minunate in viitorul apropiat. La serviciu esti solicitat de sefi si colegi, fiind nevoit sa rezolvi sarcini diverse in regim de urgenta.

Rac

Este multa forfota in relatiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri iti vor oferi informatii pretioase vizavi de felul in care se pot imbunatati aceste teme. Totul este sa accepti si opiniile sau doleantele celorlalti. Financiar se contureaza cheltuieli pe facturi, taxe sau servicii, dar pot intra in discutie si mostenirile, creditele sau partajele. Se recomanda prudenta la documentele care atesta plati sau apartenenta unor bunuri patrimoniale. A doua parte a saptamanii este favorabila activitatilor culturale, studiilor si calatoriilor. Macar planuri poti trasa in acest sens.

Leu

Saptamana debuteaza cu multe sarcini de lucru la locul de munca. Relatiile colegiale sunt anoste, dar printre randuri poti afla informatii interesante vizavi de schimbarile care se preconizeaza in domeniul profesional in care activezi. Parteneriatele in care esti implicat sau doresti sa te implici necesita imbunatatiri si dialoguri de la egal la egal. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot reprosa faptul ca esti foarte implicat in treburile tale personale, iar pe cele comune le-ai lasat cumva in umbra. Revizuieste-ti atitudinea si fii prezent alaturi de cei care te solicita in aceste zile. Beneficiile vor fi de ambele parti.

Fecioara

O saptamana dinamica vizavi de relatiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor iti poate oferi informatii valoroase necesare imbunatatirii relatiei cu copiii sau cu persoana iubita. Prudenta si discernamant pentru ca unii iti pot strica planurile personale. A doua partea saptamanii evidentiaza activitate intensa la locul de munca, dar si acasa ai de rezolvat treburile de rutina. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca sanatatea este vulnerabila, fiind nevoie de odihna si de ingrijiri de specialitate. De evitat discutiile contradictorii cu partenerul de viata sau colaboratorii. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc.

Balanta

Casa si familia iti solicita sprijinul in diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei sa aiba probleme financiare si sa te roage sa-l ajuti cumva. Perioada actuala te predispune la cheltuieli majore, asa incat fii prudent si chibzuieste bine totul. Intervin in forta si copiii sau persoana iubita, pentru ca si ei au nevoie de sfaturile si ideile tale. Rezerva momente pentru a petrece alaturi de cei dragi si pentru a trasa planuri de viitor. La serviciu este forfota si este posibil sa lucrezi ore suplimentare. Fii atent si in privinta sanatatii pentru ca este vulnerabila, mai ales in a doua parte a saptamanii.

Scorpion

Foarte importante sunt relatiile cu anturajul apropiat in prima parte a saptamanii. Sunt posibile discutii aprinse si intalniri cu oameni dragi pe care nu i-ai vazut demult. Informatiile vehiculate in aceste zile iti vor rasuna multa vreme in suflet, pentru ca pe de o parte contin sfaturi utile, iar pe de alta parte iti descopera adevaruri de necontestat vizavi de tine si situatiile in care esti implicat. Vorbeste strictul necesar si nu-ti divulga planurile de viitor. Casa si familia iti solicita atentia si eforturile in a doua parte a saptamanii, fapt pentru care vei fi nevoit sa te mobilizezi serios pentru ele. Tine cont si de nevoile si indemnurile membrilor familiei.

Sagetator

Sunt posibile imbunatatiri financiare la locul de munca. Fie primesti salariul, o prima, un favor, fie apar informatii deosebite legate de schimbarea conditiilor si cresterea remuneratiei. Tentatia cheltuielilor in avans este mare si paguboasa pe termen lung. Deci, fii prudent si evita datoriile, investitiile si hazardarea in proiecte care promit undeva, candva venituri mari. Iluzia castigurilor usoare este frecventa in aceasta saptamana. Dialogurile si intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilelor. Unii doresc sa le oferi sfaturi, altii vor idei de imbunatatire a calitatii vietii, iar altii te provoaca doar de dragul provocarii. Tuturor, raspunde-le cu drag!

Capricorn

Esti hotarat inca de la inceputul saptamanii sa schimbi multe si marunte in viata ta. Ai suficienta energie ca sa observi exact incotro bate vantul schimbarilor deosebite ce vor urma in viata ta. Esti sustinut de prieteni, de oameni de buna calitate, alaturi de care poti dezvolta proiecte profesionale de anvergura. Insa, este nevoie sa-ti aranjezi si planurile personale, cele care vizeaza relatiile tale cu persoanele dragi. Poate ar fi bine sa-ti revizuiesti mai intai sistemul valorilor morale dupa care iti ghidezi viata si apoi toate tipurile de relatii in care esti implicat. Este vremea schimbarilor radicale si nimic nu mai poate fi ca in urma cu cateva saptamani.

Varsator

Detasarea de cotidian este evidenta in cazul tau in primele zile ale saptamanii. Posibil sa se accentueze niscai probleme de sanatate sau sa te gandesti la un plan de consultatii, analize si informatii medicale. Totusi, odihneste-te constient, plimba-te in aer liber alaturi de cineva drag si lasa grijile deoparte. Vei primi informatii deosebite privitoare la relatiile si situatiile in care esti implicat mai mult pe cai neobisnuite. In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine si vei reveni in mijlocul celorlalti cu forte proaspete. Evita exagerarile de orice fel si nu oferi altora prilejul sa profite de pe urma noii tale energii vitale.

Pesti

Prin discutiile avute cu prietenii in aceasta saptamana este posibil sa obtii informatii utile privitoare la dezvoltarea ta personala si la imbunatatirea sanatatii tale. Insa, evita sa vorbesti despre slabiciunile tale, intrucat unii pot profita de asta, intelegandu-te gresit. Ai nevoie de odihna si de meditatii interioare, pe marginea relatiilor si situatiilor in care esti implicat. Observand de pe margine, detasat ceea ce se petrece in jurul tau, sunt sanse foarte bune de a lua decizii corecte. Totul este sa ai rabdare, sa pui cap la cap toate informatiile obtinute pe cai mai putin conventionale si sa ai incredere in intuitia ta. Inceputuri pe multe planuri!

Berbec

Esti foarte solicitat in plan profesional, de catre sefi si persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilitati profesionale de anvergura pe termen lung. Gandeste-te bine inainte de a accepta sarcini noi, oricat ar fi de tentante. Exista riscul sa te suprasoliciti si sa nu le poti duce la bun sfarsit. Esti sustinut in aceasta saptamana de multa lume, de prieteni, de oameni care abia te cunosc, dar asupra carora exerciti un farmec de necontestat. Ai incredere in tine si in faptul ca Universul iti ofera tot ce ai nevoie pentru studiu, experiment si distractie. In a doua parte a saptamanii, este bine sa te odihnesti ceva mai mult.

Taur

Esti animat de ganduri nobile la inceputul saptamanii, astfel ca dorinta de rafinare sufleteasca, de a dialoga cu oameni eruditi este la cote inalte si usor de satisfacut. Citeste, studiaza, invata, schimba idei si informatii cu cei dragi, vizioneaza spectacole de teatru, filme si lasa-te purtat de emotii. Pe de alta parte, sunt sanse sa calatoresti sau macar sa planifici o calatorie pe diverse teme. Relatiile de munca sunt foarte active, mai ales cele cu sefii si cu alte oficialitati din institutii conexe locului tau de munca. Anturajul prietenilor iti este de bun augur, fiind bine sa petreci ceva mai multa vreme cu acestia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#horoscop saptamanal, #horoscop iunie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019