Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 08:00
10664 citiri
Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Scorpion

Se contureaza multe drumuri de facut in primele zile ale saptamanii, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale, fie pentru a vizita rude si prieteni dragi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente si foarte utile pe termen lung. Totusi selecteaza informatiile aflate si evita sa vorbesti prea mult despre tine si intentiile tale. Membrii familiei si activitatile gospodaresti au nevoie de sprijinul tau moral, sufletesc, dar si material.

Este bine sa te implici serios in planul familial, chiar daca, deocamdata, exista tensiuni, situatii confuze, dialoguri nesfarsite pe teme vechi. Sunt ultimele zile in care mai pot aparea neplaceri in casa, despre casa sau despre neamuri. A doua parte a saptamanii activeaza relatiile sentimentale pe termen lung. Prudenta si fii atent la ceea ce iti spun copiii sau persoana iubita! Este un preambul la ce va urma.

Sagetator

Multe situatii roiesc in jurul banilor in aceasta saptamana. Este vorba in primul rand despre veniturile pe care le obtii de la un loc de munca, venituri care te nemultumesc profund. Insa, ceea ce se petrece in plan profesional, deocamdata, este ascuns de simturile tale, dar este favorabil pe termen lung. De aceea, detaseaza-te de aspetele materiale ale vietii cotidiene si descurca-te cu ceea ce ai, pentru ca ai suficient.

Foarte delicate sunt relatiile cu anturajul apropiat. Discutii aprinse, controverse, situatii ciudate pe muchie de cutit. Toate aceste relatii se vor reconfigura, ramanand putin in preajma ta sau deloc. Fii foarte purdent la cum gandesti si la cum vorbesti! Finaul saptamanii este potrivit activitatilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei.

Capricorn

Esti pus pe fapte mari la inceputul saptamanii, astfel ca poti rezolva treburi personale care isi asteapta de mult timp randul. Este bine sa selectezi prioritatile si sa planifici pe termen lung tot ce doresti sa realizezi. Este vremea marilor schimbari pentru tine, de aceea implica-te serios in toate planurile tale personale. Miercuri si joi apar noutati, la sectiunea venituri obtinute din munca proprie.

Este posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri, dar la fel de posibil este sa si pierzi. De aceea fii foarte prudent, evita cheltuielile majore, semnarea documentelor care te implica pe termen lung si discutiile referitoare la bani si bunuri comune cu altii. Riscul de fraudare si de pierdere este foarte mare. Finalul saptamanii iti aduce in preajma persoanele din anturajul apropiat.

Varsator

Ai nevoie de odihna si multa liniste mai ales in primele zile ale saptamanii. Organsimul tau este obosit, poate chiar se lupta cu niscai afectiuni vechi, astfel ca ar fi bine sa-l asculti si sa te ingrijesti pe indelete. Sunt ultimele zile in care energia vitala fluctueaza foarte mult, starile tale interioare sunt confuze, tensionate si iti este greu sa relationezi cu ceilalti sau sa te implici in diverse actiuni.

Detaseaza-te de tot si toate, linisteste-te si ai incredere ca Universul iti este alaturi. Din cauza nervozitatii accentuate exista riscul sa strici relatii si situatii bune, insa numai tu poti gestiona lucrurile corect si la timp. In a doua parte a saptamanii, te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Apar chestiuni financiare, pentru ca sunt sanse sa primesti salariul, o prima sau cadouri. Cheltuieli cotidiene.

Pesti

Discutii importante cu prietenii si cu persoanele din anturajul profesional. Este bine sa fii scump la vorba si doar sa asculti. Sunt momente bune de a te implica in proiecte de anvergura sau macar de a te gandi serios la asa ceva. Ceea ce se discuta acum la acest nivel va lua amploare peste ceva vreme, intr-un mod favorabil pe termen lung.

Miercuri si joi se pot evidentia afectiuni vechi ale sistemului circulator, ale gleznelor si ale stomacului. Fii prudent si ia in serios orice neplacere a corpului fizic. Ar fi bine sa intocmesti un plan de masuri necesare imbunatatirii sanatatii. Pe de alta parte, in plan profesional, la locul de munca, exista animozitati ascunse din partea colegilor. La finalul saptamanii, te vei simti mai bine, dar nu forta nota.

Berbec

In primele zile ale saptamanii esti preocupat de cariera profesionala si de imaginea ta in societate. Sunt posibile controverse in relatiile cu sefii si autoritatile, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Se contureaza discutii importante si cu prietenii sau cu persoanele care te-au sustinut in plan profesional.

Prudenta, rabdare si retine tot ce afli in aceasta saptamana! Se vor destrama unele relati sau situatii commune cu persoanele din anturajul socio-profesional, dar este spre binele tau. A doua parte a saptamanii evidentiaza stari interioare confuze, afectiuni vechi ce trebuie luate in serios. Odihneste-te mai mult!

Taur

Dorinta de a-ti rafina sufletul si de a filozofa pe teme diverse este usor de indeplinit in primele zile ale acestei saptamani. De asemenea vor intra in sfera ta de interes, calatoriile indepartate si abordarea unor cursuri, cercetari sau documentari necesare in plan profesional. Zilele de 14 si 15 noiembrie anima segmentul profesional, mai ales relatiile cu sefii si autoritatile.

Fii foarte prudent, deoarece sunt posibile rasturnari de situatii spectaculoase, cu urmari defavorabile pe termen lung. Este nevoie sa-ti remodelezi mentalitatea si sistemul valorilor morale si spirituale. Finalul perioadei analizate iti aduce in preajma prietenii, dar si cu ei tensiunile sunt la cote mari.

Gemeni

Chestiunile banesti si mostenirile revin in atentia ta in primele zile ale saptamanii. Este vorba de achitarea datoriilor de orice fel, de mosteniri sau de a revizui planurile de investitii impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Este vremea sa observi dincolo de aparente, sensul situatiilor si relatiilor in care esti implicat.

Ai nevoie de relaxare si rafinare sufleteasca, astfel ca preocuparile spirituale, lecturarea unor carti filozofice sau dialogul cu persoane erudite iti sunt de bun augur. A doua parte a saptamanii iti aduce situatii dinamice in cariera. Imaginea ta in ochii celorlalti poate fi rascolita. Relatiile sociale vor cunoaste turnuri foarte dinamice. Prudenta, rabdare, toleranta!

Rac

Inceputul satamanii este evidentiat prin relatiile parteneriale, atat in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, cat si relatiile profesionale. Sunt momente favorabile pentru a solutiona divergente, a intocmi planuri viabile pe termen lung si pentru a finaliza situatiile trenante. Pe 14 si 15 Noiembrie se contureaza plati pentru facturi.

Pe de alta parte sunt zile bune pentru a rezolva orice aspect financiar si material comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fii prudent si nu te lasa coplesit de vorbele sau gesturile altora, deoarece nu sunt ceea ce pare. Intuitia este accentuata, astfel ca iti poti da seama rapid incotro tind sa te duca situatiile si relatiile in care esti implicat. La finele saptamanii, bucura-ti sufletul cu activitati culturale si filosofice.

Leu

Saptamana debuteaza cu multa activitate la serviciu, dar si acasa este nevoie de implicarea ta. Este o perioada in care ai sarcini interesante de indeplinit la locul de munca, insa beneficiile pe termen lung sunt de mare anvergura. Totusi, fii prudent si alterneaza orele de munca si cele de odihna. Exista riscul sa obosesti si apoi sa fii fortat de starea organismului sa iei o pauza mare.

Relatiile parteneriale se anima in zilele de 14 si 15 ale lunii. Sunt ultimele momente in care mai pot iesi la iveala meschinarii, acuze mai mult sau mai putin fondate, aspecte care sa te destabilizeze emotional, moral, sufletesc. Renunta cat mai repede la colaborarile si parteneriatele personale care s-au dovedit incomode si inutile. Chestiuni financiare in weekend.

Fecioara

Primele zile ale saptamanii evidentiaza relatiile sentimentale si cele cu copiii. Este vremea sa te pui mai mult in valoare fata de cei dragi, sa renunti la pretentii nefondate si sa te ocupi mai mult de tine, lasandu-le celorlalti privilegiul de a se ocupa ei insisi de nevoile lor. Cei dragi te apreciaza si te iubesc, chiar daca poate nu in forma dorita de tine, dar sunt relatii pe termen lung foarte profunde.

La serviciu este forfota, fiind ultimele zile in care mai pot aparea neplaceri. De asemenea, sanatatea iti poate juca feste ciudate, dar cu putin efort, rabdare si bunavointa vei depasi toul cu bine. Si in privinta muncii, si in privinta sanatatii ia totul in serios si actioneaza in consecinta. Segmentul partenerial se activeaza pentru ceva vreme de acum incolo.

Balanta

Activitatile domestice si relatiile cu parintii iti deschid saptamana. Este vorba despre situatii cu efecte pe termen lung, de aceea ar fi bine sa te implici serios si cu multa rabdare. Pe 14 si 15 Noiembrie se anima relatiile sentimentale. Discutii aprinse cu cei dragi, aflarea unor secrete neplacute atat in ceea ce priveste persoana iubita, cat si in privinta copiilor.

Fii foarte prudent si tine cont de ceea ce se petrece in plan sentimental. Ia masurile potrivite si desprinde-te de relatiile toxice! A doua parte a saptamanii se remarca prin activitati deosebite la locul de munca si prin afectiuni vechi. Gaseste un echilibru intre planul personal si cel profesional. Oboseala isi va spune cuvantul, bine fiind sa iei o pauza mai lunga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#horoscop saptamanal, #horoscop noiembrie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018