Horoscopul saptamanii 11-17 noiembrie 2019

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 08:19
21109 citiri
Horoscopul saptamanii 11-17 noiembrie 2019

Scorpion

Relatiile parteneriale isi vor schimba termenii si conditiile de desfasurare, incepand din aceasta saptamana. Este vremea sa renunti la relatiile nepotrivite si sa te debarasezi, rapid, de persoanele care ti-au obstructionat progresul pana acum. Prudenta, rabdare, toleranta, deoarece lucrurile pot scapa de sub control.

Se contureaza si cheltuieli, fie pe taxe, facturi, credite, fie pentru ceva necesar partenerului de viata sau unui colaborator de la serviciu. Este important si util sa te concentrezi serios pe ceea ce iti este tie necesar acum si care ar putea da roade intr-un viitor apropiat.

Pastreaza in preajma ta doar relatiile de buna calitate. Pe de alta parte, relaxeaza-te prin lecturi deosebite, spirituale, vizioneaza spectacole de teatru, un concert si dialogheaza cu oameni eruditi.

Sagetator

De urmarit atent ce se petrece in segmentul muncii, mai ales la locul de munca si in relatiile colegiale! Sunt probabile rasturnari de situatie de anvergura, finalul unei etape care poate fi total neasteptat si de neprevazut.

De asemenea, si sanatatea este foarte vulnerabila, deci fii prudent in toate privintele. De evitat, pe cat posibil, in perioada 11-13 noiembrie, suprasolicitarea nervoasa, eforturile fizice, escaladarea conflictelor, plus analizele si interventiile chirurgicale! Acorda-ti ragaz sa te odihnesti si sa-ti reevaluezi toate planurile personale si profesionale.

Relatiile parteneriale sunt tensionate si se contureaza discret schimbari definitive. Analizeaza frecvent ceea ce se petrece in acest segment si asculta-ti vocea interioara. Este vremea sa renunti la relatiile care functioneaza defectuos si la colaborarile profesionale care dau roade prea putine. Cheltuieli pe taxe, facturi, datorii sau pe cumparaturi aparute din senin.

Capricorn

Relatiile sentimentale pot lua turnuri spectaculoase in aceasta saptamana. Mai mult, este vorba de finalul unei etape, atat in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, cat si relatia cu copiii, depinzand de situatie.

Rascolirile sufletesti pot fi de proportii, de aceea, este bine sa fii prudent si sa-ti controlezi reactiile. Lasa pe cei dragi sa-si vada de viata lor asa cum doresc ei, nu cum doresti tu! Este vremea sa accepti schimbarile care deja s-au produs pe segmentul amoros si care sunt ireversibile.

Seriozitatea si implicarea de care dai dovada in ceea ce priveste imbunatatirile privitoare la relatiile cu ceilalti sunt foarte potrivite acum si vor avea efecte pe termen lung. La serviciu sunt animozitati, dar ele sunt regizate demult de catre sefi si colegi. Prudenta, rabdare, toleranta! Ocupa-te pe indelete de sarcinile tale de lucru si bazeaza-te numai pe fortele tale. Acorda atentie si sanatatii.

Varsator

Se intrezaresc discutii importante cu membrii familiei referitoare la investitiile patrimoniale si la relatiile cu neamurile. Ceea ce planifici acum pe segmentul familial si domestic va crea efecte pe termen lung. Se contureaza finalul unei etape domestice si incet, sigur si discret, se prefigureaza schimbari, unele total neasteptate sau neintelese acum.

Pe de alta parte, surprizele din relatiile cu neamurile pot fi de proportii. Prudenta la conditiile locative! Este bine sa repari totul cu atentie si cu ajutorul unor specialisti.

Relatiile sentimentale sunt amestecate, astfel ca momentele bune alterneaza cu momentele mai putin placute. Este nevoie sa-ti remodelezi mentalitatea vizavi de iubire si implicatiile ei. Daca cei dragi iti raspund cu alta moneda decat cea cu care te astepti tu, inseamna ca pe undeva tu le-ai atras. Detaseaza-te si bucura-ti sufletul cu un hobby sau cu discutii amicale cu prietenii.

Pesti

O saptamana foarte importanta privitoare la relatiile cu anturajul apropiat. Mentalul iti este rascolit, astfel ca iti poate fi dificil sa relationezi corect si corent cu ceilalti. Este foarte probabil sa inchei unele relatii, sa afli detalii despre unii apropiati care sa te uimeasca in mod nebanuit.

Prudenta si la calatorii in perioada 11-13 noiembrie! Pot aparea neplaceri deosebite. Relatiile cu membrii familiei intra in scena in a doua parte a intervalului analizat. Discutii pe teme patrimoniale, pe mosteniri sau pe relatiile cu alte rude. Exista cumva un soi de ruptura intre tine si membrii familiei sau intre tine si tot ce priveste casa si familia in general.

Iti poate parea dificil sa te concentrezi sau sa te ocupi de treburile domestice sau de nevoile membrilor familiei. Cu putin efort, bunavointa si deschidere sufleteasca, ai putea rezolva totul foarte bine. Se contureaza schimbari majore si definitive in plan familial si bine ar fi sa iei la cunostinta de ele, din timp.

Berbec

Se contureaza un final de capitol pe segmentul banilor obtinuti din munca proprie. Asta inseamna ca pot aparea schimbari in regimul muncii, schimbari care vor atrage fie diminuarea salariului, fie rezolvarea unor situatii financiare vechi.

Pe de alta parte, pot aparea si oferte noi de colaborare din care sa castigi mai bine sau, la actualul loc de munca, se poate ivi ocazia sa lucrezi suplimentar si astfel sa-ti sporeasca salariul. Totul este sa fii atent la oportunitati si deschis la schimbare.

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidentiate prin discutii si actiuni comune. Insa discordia pandeste in umbra. Poti avea momente in care sa simti un vid mental, nereusind sa iei decizii sau sa participi activ la demersuri intelectuale. Si calatoriile sunt viciate, deci fii prudent.

Taur

Intri intr-o etapa noua incepand cu aceasta saptamana, o etapa benefica in care variantele de a-ti imbunatati planurile de viitor sunt multiple si usor de abordat. Lasa in urma ceea ce te necajeste si situatiile stagnante. Gandeste-te pe indelete cum anume vrei sa se desfasoare viata ta de acum incolo, visand pur si simplu cu ochii deschisi.

In segmentul banilor obtinuti din munca proprie exista nemultumiri serioase si reale. Totusi, provocarea perioadei consta in a invata sa traiesti cu strictul necesar, pe de o parte, iar pe de alta parte, este vremea sa-ti remodelezi conceptiile privitoare la bani si la implicatiile lor.

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur, astfel ca retine cele discutate.

Gemeni

Iti sunt favorizate momentele de discretie, detasare de cotidian, de dialog interior. Incepe o perioada in care revelatiile vor fi abundente si ar trebui notate. Unii prieteni iti pot oferi informatii pretioase, propuneri viabile de proiecte profesionale, dar si propuneri de a petrece timpul liber impreuna prin activitati recreative.

De asemenea, iti poti lamuri situatia conflictelor din sfera profesionala. Depinde numai de tine cum gestionezi toate acestea. Selecteaza ce simti ca iti este tie util acum si pe termen lung.

Pe de alta parte, energia vitala este la cote joase, bine fiind sa-ti dozezi eforturile si sa te ocupi numai de prioritati. Controleaza-ti starile si reactiile fata de ceilalti! Exista riscul sa strici gratuit relatii si situatii bune.

Rac

In anturajul prietenilor si al relatiilor socio-profesionale se contureaza un final de etapa. Lucrurile pot scapa de sub control, deci fii prudent si evita escaladarea conflictelor.

Energia perioadei analizate este foarte puternica si te poate coplesi. Oamenii vechi pleaca din preajma ta, insa se face loc pentru altii de o mai buna calitate. Deocamdata, priveste atent la ceea ce se petrece in acest anturaj si lasa deciziile importante pentru o alta perioada mai buna.

Insa tumultul relational in care esti implicat te poate obosi pe de o parte, iar pe de alta parte, este posibil sa activeze afectiuni vechi. Odihneste-te constient si ingrijeste-te pe indelete! Spre finalul saptamanii te vei simti mult mai bine.

Leu

Segmentul socio-profesional se va evidentia mult si bine de acum incolo prin intalniri deosebite cu oameni importanti, prin modificarea statutului tau socio-profesional sau prin schimbari ce intervin la locul de munca. Se prefigureaza finalul unei etape socio-profesionale si se ivesc zorii alteia, dificil de inteles acum.

Sunt sanse de a obtine aprecierile celorlalti vizavi de eforturile depuse in campul muncii, de a obtine o functie de conducere cu multe si dificile responsabilitati pe termen lung. Insa este bine sa te bazezi numai pe fortele tale, intrucat sustinerea celorlalti lasa de dorit.

Discutii si intalniri cu prietenii, reevaluarea unor proiecte personale si profesionale. La finalul saptamanii, ai nevoie de odihna si compania celor dragi si de incredere.

Fecioara

O saptamana cu multe evenimente sociale. Se contureaza rezolvari vizavi de o calatorie in strainatate sau relatiile cu strainatatea se vor finaliza din anumite perspective. Este posibil sa-ti displaca ceea ce se petrece acum pe segmentul strainatatii, insa totul este spre binele tau suprem.

Fie ca este vorba despre mediul profesional, fie de cel familial, se recomanda prudenta, rabdare, toleranta. Observa atent ce se petrece intre tine si persoanele oficiale din preajma ta, observa cum esti privit de catre ceilalti si gandeste-te si la statutul tau socio-profesional.

Este vremea marilor schimbari in sensurile prezentate, dar deocamdata sunt doar adieri sensibile. Relatiile cu prietenii se evidentiaza prin discutii si intalniri deosebite. Tine cont de sfaturile si opiniile acestor persoane, chiar daca pe alocuri ceva din spusele sau gesturile lor te deranjeaza!

Balanta

Este foarte controversat segmentul banilor si bunurilor obtinute prin intermediul altora, mai ales prin intermediul partenerului de viata sau al colaboratorilor din mediul profesional.

Se inchide o etapa, fie prin diminuarea unor favoruri materiale, financiare din partea altora, fie se rezolva datorii vechi. Totusi, ar fi bine sa analizezi atent fiecare investitie, intrucat mai exista in preajma ta profitori bine mascati cu intentii bune.

Gandirea si comunicarea sunt viciate, de aceea, in functie si de situatiile in care te afli, cere sprijinul cuiva de incredere pentru a lua deciziile potrivite sau pentru demersuri intelectuale. De asemenea, calatoriile si studiile sunt umbrite. Prudenta daca mergi in calatorii lungi sau daca esti implicat in examene si interviuri de angajare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop saptamanal, #horoscop noiembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019