Horoscop zilnic: 9 august 2019

Vineri, 09 August 2019, ora 08:19
7422 citiri
Horoscop zilnic: 9 august 2019

Leu

Daca ultimele zile te-au apropiat mai mult de tine si de nevoile sufletului tau, astazi, zona iubirii si a creativitatii este activata de prezenta Lunii in Sagetator si asta te poate ajuta sa capeti o perspectiva mai sanatoasa asupra relatiei intime, dar si sa gasesti o cale eficienta pentru a dezvolta un proiect.

Fecioara

Astazi, Luna se afla in exploratorul si aventurierul Sagetator, asa ca prioritatile se schimba. E posibil sa fie nevoie de tine acasa, in familie, la solicitarea unei persoane mai in varsta sau cu autoritate. Atitudinea potrivita este cea orientata catre solutii, cu flexibilitate.

Balanta

In continuare te preocupa segmentul finantelor, de fapt, iti doresti mai multa securitate materiala. Astazi poti gasi acele solutii care sa-ti confere o oarecare stabilitate si confort, daca esti dispus sa iei chiar si unele masuri incomode, pentru tine sau pentru altii.

E o zi buna si pentru a pune ordine in documente sau pentru a rezolva chestiuni contractuale/juridice.

Scorpion

E vremea scadentei, pentru unele proiecte si relatii din viata ta. Fie astazi le intelegi altfel si asta te ajuta sa iei niste decizii, fie iti devine clar si ai curaj, in sfarsit, sa recunosti, la ce/cine e timpul sa renunti, pentru a putea merge mai departe pe drumul potrivit pentru tine.

Ziua de astazi este potrivita si pentru niste decizii legate de bani si de conservarea/inmultirea resurselor materiale.

Sagetator

Fata de primele zilei ale saptamanii, se schimba complet energia. Luna se afla in zodia ta, facandu-te atent la nevoile tale si la responsabilitatea pe care o ai, in primul rand fata de tine. Asa ca nu e un moment mai bun pentru a-ti lua viata in maini si a face acele lucruri pe care le-ai amanat, desi stii ca-ti sunt benefice.

Capricorn

Cuvantul cheie al acestei zile este "discretie". E foarte important sa fii atent ce si cu cine vorbesti. E recomandat, mai degraba sa stai sa asculti, sa primesti informatiile numeroase care ajung la tine, si abia cand ai toate datele, sa tragi concluzii si sa iei decizii.

E posibil sa vezi unele lucruri/persoane intr-o lumina diferita, fii gata, asadar, sa accepti adevarul, oricat de inconfortabil ar fi.

Varsator

Pentru tine, aceasta zi poate aduce o intelegere diferita, mai profunda, asupra unor directii profesionale. S-ar putea sa te vezi in postura de a-ti asuma mai multe responsabilitati, ca urmare a trierii relatiilor si eliminarii unor factori care pana acum te-au limitat in evolutia ta. Fii pregatit sa pui cartile pe masa si sa vezi ce ai de vazut in ce priveste relatiile tale si felul in care le percepi.

Pesti

Tu ai de luat decizii in ce priveste cariera, statutul profesional, imaginea si autoritatea. E posibil sa participi la sedinte sau discutii serioase cu persoane autoritare, de care depind urmatorii pasi in cariera.

De aceea, e important cum iti negociezi pozitia si cat de atent esti la ceea ce-ti doresti si ce vrei sa obtii.

Berbec

Astazi ai putea avea de-a face cu o persoana dintr-o institutie de stat, pentru a rezolva o situatie legata de un act sau o aprobare. In orice caz, e o zi buna pentru regla astfel de situatii cu implicatii legale, dar si pentru a fi mai atent la detalii legate de planuri si proiecte pe care le ai. S-ar putea ca unele sa aiba nevoie de ajustari.

Taur

Orice ai face astazi, mai ales daca ai agenda plina, aminteste-ti sa ceri sprijin cand ai nevoie, sa cooperezi cu cei din jur si in special cu partenerul de viata. Astazi, rezultatele tin de capacitatea ta de a gasi solutii impreuna cu altii, de flexibilitate, dar si de responsabilitatea cu care abordezi fiecare situatie care apare.

Gemeni

Orice punct de vedere ai, daca apar discutii cu iz de disputa, fii gata sa iei in considerare si punctul de vedere al celuilalt. Ziua de astazi te poate ajuta sa reglezi niste neintelegeri sau sa dizolvi niste tensiuni existente in relatiile parteneriale, daca privesti situatia lucid, dincolo de emotii, iluzii si asteptari.

Daca e cazul sa semnezi un contract, e momentul potrivit.

Rac

Zona muncii este activata si e posibil sa apara sarcini si responsabilitati mai multe decat aveai planificate. Cu toate astea, daca judeci lucrurile la rece, daca ai claritate si coerenta, atat in comunicare cat si in actiune, poti rezolva mai mult decat ti-ai propus, intr-un context profesional care parea incurcat si fara iesire.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 9 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic