Horoscop zilnic: 8 ianuarie 2020

Miercuri, 08 Ianuarie 2020, ora 08:15
10805 citiri
Horoscop zilnic: 8 ianuarie 2020

Capricorn

In ce te priveste, se poate vorbi despre o mare forfota la locul de munca. Se produc multe schimbari in program si apar tot felul de lucruri de rezolvat, ceea ce inseamna ca e nevoie sa fii flexibil si adaptabil, pentru a face fata cu bine.

Succesul acestei zile mai depinde si de calitatea informatiei pe care o transmiti, dar si de capacitatea de a delega sarcini. Nu este exclus ca astazi sa ti se incredinteze si o lucrare (poate in afara serviciului), in schimbul unei sume de bani.

Varsator

Astazi, nu vrei decat sa traiesti dupa pofta inimii, fara niciun fel de constrangeri si limitari. Probabil ca esti dispus sa amani o serie de sarcini lucrative si responsabilitati, pentru a-ti dedica timpul fie persoanei iubite (n-ar fi rau, mai ales daca in ultima vreme ai fost acuzat ca ti-ai neglijat relatia), fie unor activitati creative/distractive.

Este posibil, de asemenea, sa ai ocazia de a-ti testa capacitatea de seductie si sa te lasi dus de val.

Pesti

Iata o zi potrivita pentru a-ti dedica mai mult timp si pentru a-ti asculta sufletul. Poate ca ai nevoie de odihna sau te gandesti ca ti-ar prinde bine o schimbare a ritmului de lucru ori o cura de detoxifiere.

Deciziile care vizeaza segmentul sanatatii, igienei si ingrijirii personale sunt binevenite si au mari sanse de succes. Totusi, punerea lor in practica e bine sa aiba loc dupa 10 ianuarie, cand Luna va fi in descrestere.

Berbec

Luna este extrem de vorbareata in Gemeni, in zona comunicarii, semn ca astazi ai tendinta sa spui vrute si nevrute, sa porti conversatii interminabile la telefon sau sa cauti mereu compania anturajului, pentru a povesti despre o gramada de experiente trecute.

S-ar putea, de asemenea, ca succesul si magnetismul unui prieten sa te inspire.

Taur

Zona banilor este frumos stimulata astazi, ceea ce inseamna ca poti profita de ocaziile care se ivesc, pentru a discuta cu un sef si a-ti cere unele drepturi banesti sau pentru a gasi niste solutii noi, de crestere a profitului unei afaceri.

Insa exista o usoara tendinta de a fi rigid sau de a-ti supraevalua munca ori statutul in compania in care lucrezi. Cea mai potrivita perioada pentru demersuri de acest gen este prima parte a zilei.

Gemeni

Daca Luna e in semnul tau zodiacal inseamna ca nu prea poti sa stai si sa lenevesti. Dimpotriva, este o zi agitata, cu multe discutii si multa informatie care vine spre tine.

Este posibil ca, la un moment dat, sa-ti fie destul de greu sa-ti organizezi timpul eficient sau sa duci la bun sfarsit ceea ce incepi, pentru ca mereu apar lucruri neprevazute, care-ti capteaza interesul. Asadar, incearca sa fii ceva mai organizat si rabdator.

Rac

O zi potrivita pentru a face tot felul de calcule, pentru a strange date si a gandi strategii parteneriale si financiare. Este foarte important sa fii detasat si receptiv, pentru a putea vedea intregul tablou.

Fii atent la informatiile pe care le primesti, integreaza-le in contextul general si analizeaza-le. Se pare ca unele au rolul de a-ti schimba complet viziunea asupra planului material si financiar. In sens favorabil.

Leu

Prima jumatate a zilei este plina de conversatii interesante si, mai mult decat atat, iti poate conferi sentimentul cresterii popularitatii. Exerciti un magnetism incredibil asupra oamenilor cu care intri in contact, starnesti admiratia si inspiratia, prin cuvinte sau prin simpla prezenta. Se intelege ca activitatile care implica public numeros sunt avantajate.

Fecioara

Luna in Gemeni, in zona carierei, anunta niste discutii cu sefii sau colaboratorii, care au drept scop clarificarea unor neintelegeri sau gestionarea unor schimbari de la locul de munca.

Este un moment bun pentru astfel de discutii, pentru ca mobilitatea mentala si discursul inteligent te ajuta sa obtii castig de cauza. Pe de alta parte, e o zi benefica pentru risipirea unor suspiciuni care pluteau asupra ta, la locul de munca.

Balanta

Probabil ca te preocupa reusita unui proiect sau viitorul, in general. In orice caz, este un moment bun pentru a stabili urmatorii pasi de facut pentru a-ti atinge niste obiective, profesionale sau sentimentale.

Este posibil, de asemenea, sa planifici o calatorie sau sa apelezi la sfatul unui mentor/ghid/profesor. Demersurile juridice sunt avantajate, in sensul ca poti primi un raspuns favorabil sau poti obtine un document pe care-l astepti demult.

Scorpion

In cazul tau, Luna stimuleaza nevoia de siguranta materiala, de confort obtinut cu ajutorul celor din jur, de securitate emotionala. Cu alte cuvinte, iti doresti sa pastrezi toti parametrii din viata ta la un nivel constant.

Si se pare ca aceasta nevoie iti este satisfacuta, prin sprijinul financiar primit de la partenerul de viata sau de afaceri. Nu este exclus sa primesti si un cadou sau sa ti se vanda un pont bun.

Sagetator

Luna in Gemeni, in zona parteneriatelor si imaginii proiectate in afara, poate aduce, pe de o parte, un impuls puternic de a socializa, iar pe de alta parte, sansa de a te promova intr-un cerc social extins.

De asemenea, Luna plasata aici te invita sa fii receptiv la parerile partenerului si dispus sa discuti cu acesta despre framantarile ce vizeaza un contract sau un demers juridic care s-a poticnit.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#horoscop 8 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic