Horoscop zilnic: 7 februarie 2020

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 08:38
12590 citiri
Horoscop zilnic: 7 februarie 2020

Varsator

Veselia si dorinta de iubire sunt principalele aspecte care te intereseaza in aceasta zi. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste ceva fluctuatii, insa sunt momente pasagere. Pentru altii, copiii le pot da batai de cap. Se poate isca un mic conflict intre generatii, dar ambele parti pot invata ceva din asta.

Sanatatea este slabita, astfel ca fii mai atent la semnalele organismului. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Pesti

Casa si familia sunt accentuate de razele astrale pentru tine, in aceasta zi. Sunt momente bune pentru o curatenie generala, reparatii sau planuri de reamenajari locative. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se poate cadea la pace.

Nostalgia copilariei iti da tarcoale. O vizita in locurile natale, o discutie cu o ruda sau rasfoitul unui album cu poze iti pot alina dorul.

Berbec

Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, insa te vei descurca fara probleme. O discutie cu cineva apropiat te poate pune pe ganduri. Atentie la relatiile cu prietenii si protectorii, deoarece sustinerea pe care ti-o ofera acestia lasa mult de dorit.

Altii, functie de logica lucrurilor, bine ar fi sa se gandeasca la ceva forme de instruire profesionala.

Taur

Pentru tine, este o zi buna pentru a te ocupa de cumparaturile cotidiene. Nemultumirile legate de raportul intre venituri si cheltuieli sunt la ordinea zilei, insa astrele au grija sa iti ofere doar ce ai nevoie in aceste zile.

Energia vitala este la cote reduse, asa incat dozeaza-ti eforturile si evita stresul. In a doua parte a zilei ai putea primi invitatii la prieteni. Onoreaza-le cu placere si fii receptiv la sugestii. Ai grija la sanatate!

Gemeni

Este o zi favorabila pentru a-ti imbunatati personalitatea si de a-ti pune in valoare farmecul caracteristic. Esti foarte comunicativ, dar vorbele tale pot rani astazi destul de usor.

Lasa ironiile deoparte si asculta si ce au de zis ceilalti. Spre finalul zilei verifica situatia datoriilor si alcatuieste o lista de prioritati in acest sens. Este posibil sa iti scada tonusul, dar o plimbare in aer liber sau o muzica relaxanta te vor ajuta mult.

Rac

Sufletul tau are nevoie astazi doar de un dialog interior si mai putin de relatiile cu ceilalti. Starea de sanatate este fluctuanta, asa incat stai departe de iuresul vietii cotidiene si mediteaza in tihna la ultimele evenimente.

Daca descoperi lucruri sau oameni nepotriviti tie in aceasta etapa de viata, fa o curatenie drastica si pregateste-te de oameni noi. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, mai ales pe segmentul aparatului respirator.

Leu

Este posibil sa afli vesti neplacute legate de cineva drag, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialogurile cu ceilalti sunt dinamice, iar factorul neprevazut iti poate cauza bulversari.

La serviciu ai mult de lucru, indicat fiind sa te ocupi doar de activitatile care nu cer prea mult efort fizic si intelectual. In a doua parte a zilei retrage-te in interiorul fiintei tale si mediteaza atent la evenimentele din ultimul timp.

Fecioara

Ziua aceasta iti aduce in atentie cariera si relatiile sociale. Sunt posibile discutii aprinse cu autoritatile sau cu sefii. Exista situatii in domeniul profesional in care nu ai decis corect la un moment dat, astfel incat acum esti nevoit sa remediezi lucrurile.

Prudenta si discernamantul te ajuta sa depasesti momentele cu brio. Spre seara organizeaza o intalnire cu prietenii. Atentie la sfaturile si indemnurile sugerate de cei din preajma ta!

Balanta

Este o zi potrivita pentru a-ti bucura sufletul cu activitati culturale. Programeaza-ti vizite la muzee, galerii de arta sau vizionari de filme si piese de teatru. Pe de alta parte, te poti ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau in strainatate.

Alege sa urmezi o forma de scolarizare necesara domeniului profesional in care activezi. Lasa deoparte relatiile sentimentale si ocupa-te doar de propria ta persoana.

Scorpion

Pentru tine este o zi buna sa te ocupi de chestiuni ce vizeaza banii si bunurile altora. Verifica situatia platii taxelor, impozitelor sau investitiilor pe termen lung. Functie de caz, documentele juridice specifice unei mosteniri sau unui partaj se pot intocmi mai usor.

Evita speculatiile financiare sau cheltuielile extravagante. La serviciu ai mult de lucru, insa plata efortului depus lasa mult de dorit.

Sagetator

Relatiile parteneriale si proiectele alcatuiesc subiectul principal al zilei pentru tine. Contradictiile dintre ce iti doresti tu si ce iti ofera ceilalti sunt destul de mari. Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relatii bune sau se pot destrama parteneriate profitabile. Incearca sa asculti si parerea celorlalti.

Partenerul de viata iti poate face reprosuri legate de slaba ta implicare in cuplu. Temperanta este cea mai buna atitudine.

Capricorn

Astazi se intrezaresc multe treburi de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt umbrite si bine ar fi sa ai in vedere ca nu te poti baza pe nimeni. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza prioritatile de lucrat.

Organismul iti poate da semnale de oboseala sau de afectiuni ale aparatului respirator. Evita consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Odihneste-te mai mult si foloseste doar remedii naturale pentru imbunatatirea starii tale generale.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 7 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic